Jurbarko NSO

Pradėjo duo, vasario 18, 2014, 11:51:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

snofru

vasario 25, 2014, 21:06:52 Redagavimas: vasario 25, 2014, 21:13:50 by snofru
Citata iš: Calibrae277  vasario 25, 2014, 21:05:12
na tu ta ft kur ikelei tuos žibsnius pats padarei ar tai kita ft? kad sakai tingejai spalvas parinkinet
ką tik paredagavau savo prieš tai rašytą pranešimą, skaityk po "edit:"
tikiuos dabar viskas aišku

edit:
jei kils abejonių dėl RAW galėsiu nupasakot procedūrą kaip tokį pasigamint

Calibrae277

nu aisku db:)

snofru

straipsnyje mačiau fotoforensics analizė yra, tai jei ką veža tokie dalykai, va linkas  :)
http://fotoforensics.com/analysis.php?id=ebc7afaa8dee47c8d635c1b2e825552d7188a728.2495244&fmt=ela

Benamis

Zinoma dabar foto autorius forume tikriausiai nebepasirodys ;D

duo

vasario 26, 2014, 14:33:25 Redagavimas: vasario 26, 2014, 14:35:04 by duo
O kodėl aš turiu nepasirodyti? Man visiškai nesvarbu iki kokio lygio toliau redaguosite mano nuotrauką :) Pasidomėk snofru kokia tai programa Raw Therapy ir paskui galėsi toliau rašinėti.

Ir dar, gali nupasakoti kaip daryti tokius RAW failus, galėsiu kas dieną asmeniškai tau prikepti po NSO.

Benamis

Pala, tai tu ir toliau atkakliai teigi, kad ten tikra ir neredaguota nuotrauka, teisingai suprantu?

duo

Aš nieko neredagavau. Raw Therapy yra programa skirta nuskaityti RAW failus. Aš ją naudoju linux sistemoje, nes geresnės alternatyvos neradau. Su ja paredaguoju palvas, šviesumą, tamsumą, ir kitokias nesąmones, tačiau ji visiškai neturi jokių spec. efektų. Kadangi su ja atidarau failus tai ir į EXIF duomenis įrašoma programos ID. Apie programą skaitom čia http://rawtherapee.com/
Nesu iš tų, kuris užsiciklinęs ties ateiviais, netikiu aš jais ir niekada netikėjau. O toliau jau jums spręsti kas čia ir kaip.

Benamis

Bet tikriausiai pripazisti, kad snofru prideti objektai yra beveik identiski taviskiams:

?

Ar ne? ;D

snofru

Citata iš: duo  vasario 26, 2014, 14:33:25Pasidomėk snofru kokia tai programa Raw Therapy ir paskui galėsi toliau rašinėti.

Ir dar, gali nupasakoti kaip daryti tokius RAW failus, galėsiu kas dieną asmeniškai tau prikepti po NSO.
tipo bandai užvartyt mane? tu rašyk, rašyk, aš luktersiu pažiūrėsiu kokia pasaką sukursi.

Calibrae277

Na jau idomu darosi kuo viskas baigsis :)

snofru

vasario 26, 2014, 18:38:07 Redagavimas: vasario 26, 2014, 18:47:00 by snofru
duo, te padariau tau nikon raw su exif, kameros modelis D40
nežinau kas čia per file hosting'as, ką google rado į tą ir metu http://www.sendspace.com/file/4grwfn

Date modified pamiršau pašalint, skirsis nuo Date taken, Date digitized, na bet pofig ane  :)

duo

Na tai chebryte apsilohinot ypatingai. Taip išeina patys prisikuriat nuotraukų, paskui ginčinatės ar tikros. Belieka tik paploti nes cirkas nerealus. Jei jau jums bus nuo to lengviau, taip taip, padariau as ta nuotrauką. A smerfu, tfu  snofru bus patenkintas?

duo

Citata iš: Benamis  vasario 26, 2014, 16:43:11
Bet tikriausiai pripazisti, kad snofru prideti objektai yra beveik identiski taviskiams:

?

Ar ne? ;D

Taip, pripažįstu. Net pastebėčiau jog puikiai sufalsifikuota.Dabar jau žinosiu kas puikiai daro falsifikatus.

Benamis

Tas jausmas kai geda uz kita zmogu... :-\ Zodziu, man klausimu nebelieka :)

.L.U.T.H.O.R.

O gal rimtai Snofru yra slaptas agentas ar kas ten ir visus mulkina? :D

Aukštyn