Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis


paragraf 78

Aha, kai jau būni ufonologas, tai jau tikrai ne kas :)

Viduutus

Kokiame universitete gavai "ufonologo" išsilavinimą?:D

Justinas Herbsman

#843
spalio 07, 2014, 20:43:15 Redagavimas: spalio 07, 2014, 20:45:01 by Justinas Herbsman
nieko naujo nepasakei Domai,bet priestarauju del laiko kelioniu,laikas tai matavimo vienetas,viena dimensija,o tikrove egzistuoja tik dabartyje,visa kita tik skirtingi matymo taskai tos pacios dabarties,tad kelione laike butu labiau dvasinis issivystimo pasiekimas,tik poto butu galima kopijuot analogiska keliavimo laiku buda pasitelkiant technologijas,beto tu cia viena is daugelio paraleliniu ateiciu paminejei,o ateities tiksliai pasakyt neimanoma,ateities pranasavimas tai tik dabartines energijos nuskaitymas o energija keiciasi nuolatos ,net menkiausi pokyciai gali nuvest i zenkliai kitokia paraleline realybe,tarp kitko bus ir tokiu kurie nesutiks su globalines samones krypimu y taip vadinamoi saves susinaikinomo paraleline realybe ir persikels i palankesne asmenine vibracija labiau atitinkancia realybe,tad kam dalyvauti saves susinaikinomo realybes versijoje kai galime kurti ir keliaut i tokia realybe kuri butu panasesne i roju....

Sirius

http://utomjordiskt.ifokus.se/discussions/52ef5e54ce12c47e6e0013fb-tidslinje
Ir taip baley tapo demaskuotas :)
Tuos istorijos pabaiga :)
IP adresas TOR programos. Viskas :)

Benamis

#845
spalio 07, 2014, 21:04:05 Redagavimas: spalio 07, 2014, 21:06:36 by Benamis
Citata iš: Sirius  spalio 07, 2014, 20:53:25
http://utomjordiskt.ifokus.se/discussions/52ef5e54ce12c47e6e0013fb-tidslinje
Ir taip baley tapo demaskuotas :)
Tuos istorijos pabaiga :)
IP adresas TOR programos. Viskas :)


:)

1. Galima paziureti i datas, kada rase Bailey musu forume ir kada jo tekstas buvo isverstas i anglu kalba :)
2. Narys @JZZ prisipazino, kad tai jis isverte uzsienieciams Bailey pranasytes (stai cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2661.msg54995;topicseen#msg54995) :)

Synkas

Citata iš: Sirius  spalio 07, 2014, 20:53:25
http://utomjordiskt.ifokus.se/discussions/52ef5e54ce12c47e6e0013fb-tidslinje
Ir taip baley tapo demaskuotas :)
Tuos istorijos pabaiga :)
IP adresas TOR programos. Viskas :)

ar sitam puslapyje diskutavo, kad demaskuotas? nu nezinau.. bandziau ir su google translate perziureti, bet neradau, kad apie tai sneketu tame puslapyje kur numetei :) jei ne sitam, numesk link kur apie tai snekejo. aciu.

snofru

sveiki visi, senokai matyti, senieji ir taipogi naujieji anomalijos nariai  :)
Citata iš: Sirius  spalio 07, 2014, 20:53:25
http://utomjordiskt.ifokus.se/discussions/52ef5e54ce12c47e6e0013fb-tidslinje
Ir taip baley tapo demaskuotas :)
Tuos istorijos pabaiga :)
IP adresas TOR programos. Viskas :)
temą esu gerokai primiršęs, bet jei nepainioju čia kalba ėjo apie kažkokius ne standartinius IP, nes jei ten būtų Tor tai manau ir patys tą būtume greitai išsiaiškinę. antras dalykas - o ką įrodo tas Tor naudojimas? tarkim jei jis rimtai buvo keliautojas iš ateities, visai logiškas yra noras pasirūpinti savo saugumu.
ir trečia: o iš kur tie komentatoriai paėmė IP? prametus akimis jokių adresų nesimato.

Synkas

Citata iš: snofru  spalio 22, 2014, 15:17:38
ir trečia: o iš kur tie komentatoriai paėmė IP? prametus akimis jokių adresų nesimato.

tikrai.. is kur? :)

Benamis

#849
spalio 23, 2014, 12:39:19 Redagavimas: spalio 24, 2014, 11:20:27 by Benamis
Buvo viesas anomalijos komentaras-klausimas keliautojo atzvilgiu (nes i AZ jis niekam neatsakinejo) kodel jo IP adresas pakeistas, nes greiciausiai tai buvo padaryta isibrovus i anomalijos serveri. Keliautojas sake, kad nieko apie IP adresa nezino ir nieko specialiai nedare.

Paaiskinimu variantai buvo tokie:

1. Tai anomalijos reklaminis triukas.
2. Zmogus tiesiog noredamas padaryti didesni ispudi ir turedamas ziniu, rankiniu budu keite savo IP adresa.

Tiesa slypi kazkur anapus ;D

JZZ

#850
spalio 28, 2014, 10:57:30 Redagavimas: spalio 28, 2014, 13:19:19 by JZZ
Sveiki,
Šioje žinutėje užrašau kelis susikaupusius komentarus šia tema.

Metų pradžioje buvo ir keistenybių, ir gerų, ir blogų nutikimų, tačiau šio asmens tekstų turinys nustebino. Asmuo atvyko iš ateities? Ar jis tikras? Tą ir pamėginau išsiaiškinti. Susikaupiau, susikoncentravau ir pamėginau gauti atsakymą į klausimą "ar jis tikras?" Juntamas atsakymas buvo "Jis gyvas kaip (pats tikriausias dalykas)". Realiai pamąsčius, toks atsakymas nereiškia, kad tas asmuo iš ateities.
Kad ir kokia būtų tiesa, tuo metu įvyko kurioziškas sutapimas, susijęs su elektros parametrais. Nors elektra tenka nedaug domėtis, tačiau iš seniau buvau susidaręs (ko gero klaidingą) nuomonę, kad "čia" elektra yra 220V, 60Hz, o "už Atlanto" yra 110V, 50Hz. Sutrumpintai: čia "daugiau - daugiau", o ten "mažiau - mažiau". Po to keliautojo tariamo išvykimo, atsitiktinai pasitikslinau žinias ir nustebau, kad dabar jau Europoj 50 Hz, o Amerikoj 60 Hz, ir kad taip buvo visada. Buvo keista, tačiau tikriausiai tai tiesiog nesusipratimas,

Norėdamas pasidalinti to keliautojo siūlomais teiginiais su draugais nelietuviais, sukūriau santrauką ir keliems asmenims parodžiau. Neuždraudžiau share'inti, tad kažkas (žinau kas) taip ir padarė, ir paplatino.

Teko sužinoti gan įdomią versiją, paaiškinančią šios temos atsiradimą. Idėja yra tokia: tai yra šnipų mokyklos auklėtinio graduate work - baigiamasis darbas. Keliautojas minėjo, kad karų nevyks, tačiau yra nuomonių, kad įvykiai Ukrainoje yra ne kas kitas, o tikriausias karas.
Skirtas didelis dėmesys detalėms, pvz. sudarytas įspūdis, kad tas keliautojas yra kilęs iš Šiaurės Amerikos: jis išskyrė football ir soccer - taip daro tik tos vietovės gyventojai, nes pagal jų supratimą, football yra amerikietiškas futbolas, o soccer yra futbolas.
Yra žmonių, matančių požymių, kad euro valiuta gali tapti silpna. Jeigu šnipų mokyklos auklėtinis apie tai žinojo, tai galėjo sumodeliuoti situaciją, kad įvykus keliems prognozes atitinkantiems įvykiams, visi patikėtų ir toliau prognozuojamais, siekiant vienokio ar kitokio efekto. Vien pats turinys nemaloniai nuteikia Europos ateities atžvilgiu, aišku, galbūt kažkam tai ir būtų naudinga, jei taip mąstančių žmonių būtų daug.
Apibendrinant idėją, kad tas tekstas gali būti baigiamasis darbas, reiktų pateiktą turinį kritiškai įvertinti daugeliu aspektų, neatmetant prielaidų.


Keliautojas minėjo, kad ateities mokslininkai nemoka keliauti į ateitį, o tik į praeitį. Toks teiginys neprieštarauja tam tikroms idėjoms apie laiką ir dimensijas, tad apie tai papasakosiu plačiau. Šias idėjas palaikau ir aš.
Jeigu laiką filosofiškai supaprastintumėm, įvykiai nuo gimimo iki mirties būtų viena ilga linija ketvirtojoje dimensijoje. Vienas ilgas siūlas. Ir būtent vienas. Žvelgiant penktosios dimensijos "akiniais", pasirodytų siūlo atsišakojimas: vienoj pusėj žmogus gyvena vienaip, o kitoj - truputį kitaip, ties išsišakojimu būnant to žmogaus pasirinkimo veiksmui ar įvykstančioms aplinkybėms.
Jeigu už atsišakojimo esantis žmogus grįžtų į praeitį - siūlu atgal į vietą prieš atsišakojimą, tai galėtų likti ten gyventi ir natūraliai "prigyventi" (arba dagyventi) iki atsišakojimo ir galbūt pereiti į kitą atšaką, pats būdamas iš kitos. Kitaip tariant, tada jis gyventų esant kitokioms aplinkybėms, nors ten, iš kur jis atvykęs, aplinkybės buvo kitokios. Dar labiau supaprastinant, žmogus, 2005 metais stovėdamas prie nugriauto pastato, grįžo į praeitį, išmontavo bombą, gyveno toliau ir tada 2005 metais pastatas jau tebestovėjo nenugriautas.
Pats "grįžimas į savo ateities laiką" gali būti iš dalies paaiškinamas tuo, kad jeigu vykimas į praeitį būtų apibūdintas, kaip ėjimas anksčiau minėtu siūlu atgal, tai pats vykimas į praeitį sukuria savotišką naują siūlą, kuriuo galima "parsivilkti" atgal į savo laiką, iš kurio atvykai ir į savo aplinkybes, kuriose anksčiau buvai. Dėl to nuvykti į ateitį neva nėra taip paprasta, nes dar reikia pasirinkti ne tik laiką, bet ir konkrečias aplinkybes, kuriose nori atsidurti.
Dėl to keliavimas į praeitį (ėjimas siūlu atgal) galėtų būti matomas per penktos dimensijos "akinius", o keliavimui į ateitį reiktų jau šeštos, kad bent jau būtų galima pamatyti "kokie pasirinkimai yra", prieš išsirenkant kurį nors.
Tad dabar reikia iškelti idėją dėl daugelio laiko siūlo išsišakojimų. Daug išsišakojimų laiko siūle, kurie ko gero atsiranda kiekvieną momentą, bei išsišakoja pačiose šakose (kažkiek panašiai kaip medis). Be to, siūlau įsivaizduoti, kad naujos šakos ne tik atsiranda, bet ir susijungia... bei vėl išsiskiria. Toks konceptas, ko gero, būtų arčiau tiesos. Tai reikštų, kad bet kuriuo momentu yra tam tikras skaičius galimų išsišakojimų. Pvz. žmogus pasirinko vieną, pasirinko kitą, nugriuvo ir nieko nepasirinko, ..., pasirinko, tačiau jį nušovė, ... ir pan.
Jeigu išsišakojimų skaičius baigtinis, apibrėžtas, tai reiškia, kad tam tikrose situacijose tam tikri išsišakojimai negalėtų egzistuoti. Tačiau jeigu tas išsišakojimų skaičius nėra baigtinis, tai reikštų, kad yra nevienodos tikimybės vieno ar kito atsišakojimo įvykimui.
Yra žmonių, teigiančių, kad jiems ekstrasensai "išbūrė" ką nors, o tai galiausiai įvyko. Kaip jie sugebėjo pamatyti kuris iš tų visų galimų išsišakojimų bus pasirinktas? Kas tai įtakoja? Dėl to toks ateities "pamatymas" duoda pagrindo manyti, kad tie ekstrasensai pamato didžiausios tikimybės arba "stipriausią" atšaką.
Šią prielaidos idėją galėtų paremti tai, kad ne visada viskas įvyksta taip, kaip garsūs ekstrasensai "išpranašavo". Pvz. mokinys sužinojo, kad studijuos medicinos universitete ir taps garsiu gydytoju. Tačiau po egzaminų paaiškėjo, kad neįstojo į tą specialybę, tad pradėjo tvirtinti, kad visi ekstrasensai are fake. Tokiu konkrečiu atveju nebuvo atsižvelgta, kad žmogus per daug įsisvajojo ateities svajonėse ir nepadarė darbų, kad tos svajonės taptų realybe. Ekstrasensė tokiu atveju matė stipriausią galimą ateities liniją, tačiau jos įsikišimas sukėlė tokias aplinkybes, kad buvo įeita į kitą atsišakojimą galiausiai. Jeigu tas asmuo pasistengtų, tai galėtų sugrįžti į norimą atsišakojimo kelią, tačiau jeigu pasiduotų, tai taip ir liktų neįgyvendinęs ko norėjo.
Grįžtant prie temos, keliautojas laiku ko gero nesuvokė, kad jo pats keliavimas į praeitį gali sukurti entirely new timelines. Kitaip tariant, jo pats egzistavimo procesas įtakoja vienų ar kitų ateities timelines įvykimo tikimybių pasikeitimą. Kalbant konkrečiau, jeigu Europos lyderiai pamatytų jo tekstus, tai susigriebę visų tų krizių išvengtų. Tegul jis kalbą ką tik nori, tačiau laiko linija, kurioje tos krizės yra išvengtos yra absoliučiai skirtinga nei to žmogaus laiko praeitis. Kalbant paprasčiau, to žmogaus praeityje gal ir buvo įvykusi krizė, tačiau jeigu jo atvykimas įtakojo lyderius krizės išvengti, tai kalbos, kad naujos laiko linijos neegzistuoja būtų tikrų tikriausia nesąmonė. Jeigu jis norėtų iš savo laiko pereiti į analogišką laiką, tačiau be praeities krizės, tai turėtų keliauti ne laiku, o šeštosios dimensijos atžvilgiu.

Man asmeniškai nepatinka kai kurie aspektai jo nupasakotoje ateityje. Yra ko gero daug žmonių, kuriems tokioje ateityje viena ar kita nepatiktų. Jei žmonės išnaudotų savo potencialą, tai sukurtų kitokią ateitį. Tokiu atveju vienintelis bendras dalykas su tuo keliautoju, būtų panaši praeities laiko linija. Aišku, jeigu tas asmuo nėra šnipų mokyklos auklėtinis in the first place.


Dėkoju už skaitymą, tikiuosi, buvo nenuobodu.
Peace,

lukas.navickis.92

Ar jums neatrodo, kad reikalai su Ukraina taip nurimo, taip pat su ebolos virusu, o dar nesenai mes išgyvenome saulės dėmes x kategorijos 3 žybsnius. Tai mūsų Tėvas su mumis :D

Sirius

Ukrainoje tebe šiol vyksta karas. Ebola tebe šiol užsikrečia žmogus kas 2-10 min saulė tiesiog šuda mala žiemai

reinekis

Sveiki o as irgi is ateities ir stai as katik iskritau is medzio  ;)

house_armin

Uzsiregistravau butent del sitos temos. Idomiai cia ;] Zmogus labai neblogai suzaide ir sulauke daug patikejusiu, bet taip pat daug ir tokiu, kurie mano jog jis tik norejo "pajuokauti". As irgi manau, kad jis tik norejo "pajuokauti"… turint neblogus ziniu saltinius, suzaidus su IP adresu, ir mokant graziai rasyti, gan gerai pasiseke. Nesunku perprasti zmogaus psichologija bent minimaliai isigilinus. Anyway, jis toks pat is ateities, kaip as kosmonautas ;]

Aukštyn