Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Algirdas

http://apiemistika.lt/wp-content/uploads/2011/05/Keliautojas-laiku-2.jpg argi jis negaletu buti Bailey?Amzius primena,ir visi daiktai,nemanot?

miniklipas

14-15 amziuj zmones tikejo raganomis, 21 amziuje keliautojais laiku. Nelabai kas ir keiciasi...

idenmeyou

Tais laikais žmonėms raganos, burtai, kažkokios galios buvo didžiulė mistika, daugelis nesugebėjo suprasti reiškinių ir iš to kilo visas nesusipratimas. Dabar mokslas kalba apie laiką, erdvę ir žmonės vėlgi linkę kurti įvairias teorijas apie keliavimą laiku, keliautojus ir pnš. Jo labiau, kad yra mokslininkų, kurie užmina jog tai iš esmės gali būti įmanoma, o paprastas pilietis nesistengia per daug gilintis į mokslininko žodžius, teorija, jam įdomi pati keliavimo idėja ir to pilnai pakanaka kurti istorijas apie keliavimą laiku.

Jimas

Man šitas Bailey primena John'ą Titor'ą, jei atkreipsit dėmesį yra daug sutapimų.
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Titor

Teroras

Tarkim kokius? Kazkada skaiciau visa Johno istorija, tai galiu teigti, kad atvirksciai lietuvis viska pasakojo gan skirtingai negu amerikietis. Net pati keliavimo laiku teorija (kalbu apie paralelines laiko sakas ir t.t.) visiskai skirtinga.

Bailey fanas

JK gali tapti pirmąja šalimi, kur gali būti priimtas įstatymas, leidžiantis kurti vaikus iš trijų žmonių genetinės medžiagos.

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/zmogus_ir_medicina/S-45793/straipsnis/Didziojoje-Britanijoje-rengiamasi-leisti-kudikius-su-triju-zmoniu-DNR?l=2&p=1

Bailey buvo teisus.

mangirdas.bu

Visai įdomiai susiskaitė ir net neatsibodo skaityt tiek daug. Bet aš skaičiau kur grynai jo atsakymai į klausimus.
Mano pozicija būtu neutrali. O atsakymas, turbūt logiškiausias tiesiog sulaukus pirmosios datos 2016 metu pamatysim kaip ten bus :)

O įdomiausia ir toks kaip paradoksas vis rodėsi, kol nepasirodė čia:

Visata yra sukurtas organizmas (taip teisingai, organizmas), kas mano laike patvirtinta. Organizmas kuriame beveik niekas nevyksta chaotiškai arba atsitiktinai. Kiekvienas žmogus kuris gimė, jis ir turėjo gimti, kiekviena jūsų mintys kurį gimė galvoje tam tikrą valandą, minutę ir sekundę ir turėjo gimti būtent tą valandą, minutę ir sekundę. Beveik viskas yra dėsninga ir beveik viskas "užprogramuota". Kas šios visos mūsų "programos" autorius nėra žinoma.

Apie tai kad visata yra sukurtas organizmas.
Labai jau panašiai į tai ką aš laikau visatą- dievu. Aš ją laikau kaip ir netgi gyvu- būtu galima taip pavadint, organizmu. Teko forume paminėt kaškuriose temose..
Ir nedryščiau paprieštaraut ką jis čia užsiminė apie visata.
O kadangi viskas taip sueina iki to, kas mano supratimu yra priimtina, apie visatos sampratą. Tai nedrįsčiau prieštaraut visai tai jo teorijai ar istorijai :D

mzicka

Gal ateiviai labiau pazenge , o mes esam kazkox dirbtinio intelekto bandymas ir viskas ka matom yra sukurta.labai mazai is tikro mes zinom apie visata ir givybe butent zemeje

mangirdas.bu

Tai aišku, kad ateiviai labiau paženge- vieni mažiau, kiti daugiau. Bet, kad męs "protorobotas" ar kaškas panašaus. Man atrodo jau viskas prieštarautu vien tam, kokios yra smegenys. Ir kokios butybės męs ęsam. Aišku nežinant nieko apie ateivius, galima būtu daug pasakyt, bet kad ateiviai galėtu sukurti žmogų, jo smegenys, kaip gyvą organizmą ir vis evoliuciuonuojantį, judanti pirmyn dvasinę  bei technologinę puse. Man tai kaškaip visiškai nėra tikėtina.

Labiau tikėtina, kad dalis mūsu yra hibridai, žmonės- "pjasp" ateiviu bilikokia, ar visokios rasės.

XXX

Dar pasakykit jus tikit tokia nesamone ? :DD Tikrai kazkoks ,,keliautojas laiku" parasys i LIETUVISKA foruma(kuris nera super populiarus),kad jis is ateities.Kazkas is sito forumo prirase nesamoniu ir viskas. Pamirskit jus sita nesamone.

Skunk

Ji jau buvo pamirsta, kol, ponas, nepriminei.

Synkas

Citata iš: XXX  balandžio 27, 2015, 15:29:13
Dar pasakykit jus tikit tokia nesamone ? :DD

Galbūt daug kas ir netiki bet daug ką sudomino ar kaip čia paaiškinus.  Tavę irgi sudomino, gal ne teigiamai bet vistiek,  nes kitaip tu pats/pati nebūtum parašęs/parašius šito posto.

Pensininkas

Visi taip ,,karštai" aptarinėja šią temą jau virš metų (bet kai kurie draskosi). :D Vienu žodžiu viskas su laiku ateina, pagyvensim pamatysim  ;)

corbin8667

Citata iš: Algirdas  sausio 13, 2015, 19:33:09
http://apiemistika.lt/wp-content/uploads/2011/05/Keliautojas-laiku-2.jpg argi jis negaletu buti Bailey?Amzius primena,ir visi daiktai,nemanot?

Algi bet tada kodel nespalvota:/ 

klevolapas

Vis dar dusuoja sita pasakaite. :D

Aukštyn