Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

JENIGM4

Ne vien apie Ukraina, bet ir ES ir apie alijansus
,,2. Atsakymas del ES:

ES pamatai pradėjo drėbeti dar prieš pirmąją krize 2017 metais kuri tesesi iki 2022. 2016 metais žlugo Euras po to kai pirmoji prabilo Vokietija apie tai, kad ji atsisako šios valiutos ir grįžtą prie nacionalines valiutos. Priežasčių tam buvo daug, bet patikėkite labai daug turėčiau rašyti, be to faktai negarantuojų, kad būtų labai teisingi (istorikas iš manęs tikrai nekoks). 2019 metais Europa liko be ES, nes per krizę didžiosios šalys tiesiog atsisakė tempti visas nares iš paskos. Tam turėjo labai daug įtakos tokių šalių įstojįmas į ES kaip Ukraina. Po šios griuties atsirado valstijos (kaip minėjau aukščiau). Kalbant paprastai, šalys sukurė aljansus su savo kaimynais. Sienos tarp valstijų atviros, tačiau važiuoti laisvai į kitą aljansą jau negalima.''

Benamis

Aha, dekui. Kazkaip nepastebejau to/buvau uzmirses. Na, palauksime dar truputeli ir pamatysime :)

Mane tai sudominai tu su astrologu Globa. Bandysiu senesniu straipsniu su jo pranasystemis surasti, paziuresiu ar pildesi ar ne :)

do

 :o :o :o :o :omirtis alyvuogėse :o :o :o :o
hmmmm, tai šis tipas į mūsų laikmetį nebegrįš?
galėtų savo draugui perduoti anomalijų koordinates :P

omcikas

Citata iš: Benamis  kovo 03, 2014, 19:01:50
Aha, dekui. Kazkaip nepastebejau to/buvau uzmirses. Na, palauksime dar truputeli ir pamatysime :)

Mane tai sudominai tu su astrologu Globa. Bandysiu senesniu straipsniu su jo pranasystemis surasti, paziuresiu ar pildesi ar ne :)


aš ir mėginau ieškot tų pranšysčių ir arba blogai ieškojau arba Globa nieko panašaus tuo metu nesakė, o ir jo kitos pranašystės nusigrybavimai.. Daugumai tokių pranašautojų sekasi pranašaut tik į praeitį, praeityje, o tik kai bando kalbėt apie ateitį tai vis nepataiko, o jei ką ir pataiko tai tik akivaizdžius dalykus, kuriuos ir eilinis žmogus nuspėt gali.

do

dabar galvoju....šis keliautojas laike yra puikus fantastas,gali kalbėt ir kurt globaliai,tačiau smulkmenose sunku jam
yra pakankamai jauno amžiaus,savo sąmoningą gyvenimėlį pradėjes nuo du penktųjų,į dvidešimtą amžių leistis bijo, nes istorijoje yr profanas, domėjosi išskirtinai technologijomis ir fantastiniais filmais,
savo buvimą numatė trumpą,kadangi proto užteko susivokti,kad greitai bus išrištas
buria jis čia jums iš oro, kas ateina į makaulę, tipiškas paauglio fenomenas,
bet ir fantastikoje reikia turėti nemažą žinių bagažą, kad praeitis,dabartis ir ateitis rištūsi
gailiuosi kad neužlėkiau čionai tuo metu,kai keliautojas svečiavosi
ir man patinka mintimi pakeliauti po senuosius amžius ir tai savotiškai veža, matyti save tame laikmety su to meto žmonėmis įvykiuose,
mjo,žiopliui istorijoje nepavyks tai padaryti,jam geriau ir prieinamiau spoksoti fantastinius kinus per naktis ir rinkti dvejetukus šūlėje, paįvairinimui gyvenimo -buria :P

Vitaminas

Tiesa sakant labai patiko sis Bailey autoriaus kurinys kuri jis parase. Deja, taciau tik kuriniu si jo pasakojima galiu pavadinti, tikrai netikiu, kad jis is ateities.

Patiko del keliu priezasciu. Autorius tikrai gerai pasikaustes ivairiuose srityse, pradedant nuo politikos ir geopolitikos baigiant fantastiniu zanru.

Aisku dabar mums analizuoti viska lengva, sunkiau butu jeigu mums tektu tokia istorija sukurti, taciau noreciau siek tie parasyti apie kelis ivykius.

1. Nors dauguma zmoniu galvojo, kad per Socio zaidynes tikriausiai vos ne kas antra diena griaudes sprogimai, as kaip ir Bailey buvau beveik isitikines, kad rusai prie to neprileis. Visgi tai butu labai didelis jiems smugis. Putinas ramia sazine paaukotu zmoniu gyvybes kur nors Rusijos gilumoje, negu leistu ivykti sporgimui Socyje kai ten nukreiptos visos pasaulio akys. Ta autorius labai gerai suprato ir tiesiog pateike savo spejimo varianta, kuris buvo labai logiskas, kad per Olipiada nieko neatsitiks.

2. Autorius minejo 3+ tevu kudikius kaip kazkokia naujove, taciau apie tokius tevus pirma karta buvo prabilta jau 2008 metais: http://www.wired.com/wiredscience/2008/02/three-parent-ch/ - o gal net ir anksciau.

3. Autorius pabaige savo pasakojima taip, kad net jeigu ir neivyktu jo papasakoti ivykiai pasaulyje, pasakojimas visvien butu logiskas, kadangi viska galima butu nurasyti tuo, kad kazkas pasinaudojo keliavimo laike spraga apie kuria jis rase (skaityti paskutine jo zinute).

Tikiu, kad autorius stebi sia tema, todel noreciau padekoti uz tikrai idomias zinutes.

nereikalinga

Bet vistiek,visa ši tema kurta ne iš įdomumomo dėl kažkurios priežasties,kurios nė nenumanome galbūt :)

paragraf 78

Kodėl nenumanoma priežastis? Ji akivaizdi: neturėjimas ką veikti :)

Benamis

Priezasciu ivairiu gali buti: saviraiska, tokio tipo hobis, socialinis eksperimentas ir t.t. Na ir kadangi mes anomaliju forume, palieku ir ta 0.00001%, kad jis is tiesu keliautojas laike :)

Portal

Citata iš: paragraf 78  kovo 15, 2014, 10:27:10
Kodėl nenumanoma priežastis? Ji akivaizdi: neturėjimas ką veikti :)


Tiek prirasyti neturint ka veikt? nezinau, per dauk logisku minciu ir seip per gylus mastymas kad tai butu ..iolikinis ir rasynetu neturedamas ka veikti.
ARBA
tai puiki reklama, arba izanga i kazka ko dar nezinom;)

paragraf 78

Forumuose dažnai tokie apsireiškia, ir čia visiškai nesvarbu kokia forumo tematika. Jie dar vadinami troliais. Psichologai mano, jog taip žmogus kompensuoja dėmesio stoką. Kvailiausia, kad kiti pradeda su tokiu bendrauti ir taip jį tik pakursto.
Praktiškai visuose forumuose kuriuose dalyvavau, o juose dalyvauju jau 14 metų, atsirasdavo tokie. Tada visi pasidalina į istorijos palaikytojus ir neigėjus. Paprastai viskas baigiasi rietenomis. Pasiskaityk visą šią istoriją ir pamatysi, kad tai konkretus trolinimas, su po to sekančiais barniais ir t.t. Žodžiu viskas kaip pagal vadovėlį.
Be to keliautojo laiku tema labai populiari pasaulyje, dažname forume tokie troliai pasireiškia

Benamis

Stai ka as pavadinciau trollinimu is vadovelio: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2703.0 - o, kad Bailey tikslas 100% buvo tik patrollinti, tai dar klausimas :) Tiesiog buvo galima ta padaryti daug lengviau.

paragraf 78

tai ką nurodei tėra tik viena iš atmainų to kas vyko šioje temoje, be to labai nemokšiška

Teroras

Ech, tie musu forumo visaziniai... Laikas bega, o jie nesikeicia - viska geriau uz kitus zino. Net nepazistamo zmogaus temos sukurimo motyva gali pasakyti... Kad man tokius sugebejimus tureti :)

2Pacas

#704
kovo 15, 2014, 18:31:49 Redagavimas: kovo 15, 2014, 18:35:20 by 2Pacas
Sutinku su paragrafu.Akivaizdu kad visa ta istorija su Bailey buvo tesiok zmogaus su demesio trukumu "projektukas". Trolis ir tiek. :D

As tai jusu moderatoriu vietoi butciau iskart uzrakines tema,paziurekit kiek oftopico galima skaityt gavosi net 47psl..


Ir dar atsiranda tokiu kurie tikejo Bailey... Nrml :D

Aukštyn