Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Kadangi cia raset tie kas tiki, tie durniai ir intelekto nesuzaloti zmones, tai tada as tikiu :) Stai, mane izeidet, varpaini :)

varpainis

Cia jau pritempinet kazka bandai  ;D Esme ta, kad kazkokiom sventom tas dvi tikrai idiotiskas temas padaret, o dievo tema perkelet i siukslyna, nors visos jos trys identisko turinio. Patys to dievo temoj suda pildami izeidet ir mane ir ta dieva, tai kodel as negaliu cia paminusuot ar pakritikuot kazko?

amida

as tai taip supratau,kad jie cia apie save sneka,nes kai skaitau ju "intelektualias" zinutes,tai nieko kito kaip "durni" pagalvot ir neina.

Teroras

Citata iš: varpainis  sausio 27, 2014, 19:58:20
Cia jau pritempinet kazka bandai  ;D Esme ta, kad kazkokiom sventom tas dvi tikrai idiotiskas temas padaret, o dievo tema perkelet i siukslyna, nors visos jos trys identisko turinio. Patys to dievo temoj suda pildami izeidet ir mane ir ta dieva, tai kodel as negaliu cia paminusuot ar pakritikuot kazko?

Vat kai kas nors pastebes izeidima i tavo puse nuo manes dievo temoi, tada ir as lauksiu ispejimo ;)

O kritikuot ir minusuot tu gali, niekas to nedraudzia. Draudziama kitus zeminti ka tu su Ma deuce ir darai.

amida, tai visos ju zinutes panasaus turinio :)

2Pacas

sausio 27, 2014, 20:14:58 Redagavimas: sausio 27, 2014, 20:18:56 by 2Pacas
Cia va pasijungi sita gabala ir varai skaityt sitos temos,zodziu soundtrackas temos.

domantas.svajos

Yra toks zmoniu tipas kuris visada viskuom nepatenkintas ir visi aplinkui jiems atrodo durni ir t.t. Tam tipui priklauso zmones kurie patys nieko nesugeba idomaus sugalvoti, ar ka nors realizuoti. Tada jiems ir belieka tik visus laikyti durniais ir aukstinti savo proto aukstumas, kuriu niekas nemato, tik jie patys jomis zavisi.

Ma Deuce

yra ir toks tipas, teisuoliai, tipo ismano, pazysta zmogu apie kuri raso. pirsteli beverti komentara ir uzsideda sau menama karmos taska :D

Teroras

Citata iš: Ma Deuce  sausio 28, 2014, 11:32:37
pirsteli beverti komentara

Patinka savikritiski zmones ;)

paragraf 78

Na kadangi laiko keliautojas jau išvyko, o temoje liko tik drabstymasis purvais, ją rakinu.

Benamis

Tema atrakinau nes sulaukiau prasymo is vieno vartotojo kuris parase man, kad gali paaiskinti visiems del to mistisko IP adreso (t.y. kaip Bailey padare toki adresa).

Veliau ja uzrakinsiu.

Calibrae277

na tai laukiam paaiškinimo :)

Mantis

Kaip bebūtų gailą, bet manau čia reklama ir aš ant jos užkibęs užsiregistravau šiame puslapyje.  :D

Benamis

Citata iš: Mantis  vasario 13, 2014, 10:02:57
Kaip bebūtų gailą, bet manau čia reklama ir aš ant jos užkibęs užsiregistravau šiame puslapyje.  :D

Citata
Registracijos data: Šiandien09:59:41

Jeigu galvojai, kad cia reklama, kam registruotis kai jau net keliautojo nera?

Tema rakinu, nes zadeto atsakymo zmogus taip ir neparase:

Citata iš: Benamis  vasario 12, 2014, 01:42:20
Tema atrakinau nes sulaukiau prasymo is vieno vartotojo kuris parase man, kad gali paaiskinti visiems del to mistisko IP adreso (t.y. kaip Bailey padare toki adresa).

JENIGM4

Nesiekiu prikelti temos, bet skaitydama vieną straipsnį http://alfa.lt/straipsnis/15660178/pries-ketverius-metus-astrologas-globa-pranasavo-2014-aisiais-ukraina-bus-padalyta-i-tris-dalis#.UxSs8c74uFk labai priminė Bailio pasisakymus. Kyla klausimas ar jis perskaitė, ar ištraukė šio astrologo informaciją ir perpasakojo savo lūpom ar tiesiog sutapimas kaip sakoma ,,tikrai'' jis iš ateities... Idomu...

Benamis

Citata iš: JENIGM4  kovo 03, 2014, 18:37:12
labai priminė Bailio pasisakymus. Kyla klausimas ar jis perskaitė, ar ištraukė šio astrologo informaciją ir perpasakojo savo lūpom ar tiesiog sutapimas kaip sakoma ,,tikrai'' jis iš ateities... Idomu...

O ka jis apie Ukraina pasakojo? Nes greitai perbegau tai nieko neradau.

Beje, kol kas du dalykus zmogus atspejo/pataike/zinojo etc. Tai butu:

1. 3+ tevu kudikiai apie kuriuos pasakojo: http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/10665553/Three-parent-babies-could-be-born-in-Britain-next-year.html

2. Per Olimpiada nieko reiksmingo taip ir neivyko:

CitataApie Sočio Olipmynes žaidynes tikrai negaliu nieko pasakyti, nes tiesa sakant nesidomėjau jomis. Tikriausiai nieko ir nebuvo jeigu istorijos informacijoje nieko apie tai nerašoma. Apskritai sportu mažai domiuosi, taigi atsiprašau jeigu nuvyliau.

Aukštyn