Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Citata iš: Benamis  sausio 23, 2014, 18:36:58
Man tai labiau noretusi, kad kas nors padarytu jo zinuciu analize

O jūs paimkit, ir kokius nors specifinius išsireiškimus įveskite į forumo paiešką, ir atrasite tą narį, kuris Bailey pasivadino :)

nereikalinga

Bailey rašė,kiti neatsakyti klausimai bus paskutinę dieną prieš išvykimą. Kantrybės :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: a.t.sielis  sausio 23, 2014, 19:02:37
Man tai labiau noretusi, kad kas nors padarytu jo zinuciu analize

O jūs paimkit, ir kokius nors specifinius išsireiškimus įveskite į forumo paiešką, ir atrasite tą narį, kuris Bailey pasivadino :)

a.t.sieli, o tu gal jau radai? :)

P.S. mano mėgstamiausia spalva yra balta, bet kas būtų jei imčiau taip rašyti į forumą :D

Spalvos ar tai šrifto keitimas yra tam, kad būtų galima išskirti kažkokius parašymus, ar svarbius dalykus, o ne visą žinutę, amida.

Benamis

Citata iš: a.t.sielis  sausio 23, 2014, 19:02:37

As apie tokia analize kalbejau:

Citataar nera paklydimu tarp datu, faktu ir t.t.

a.t.sielis

sausio 23, 2014, 19:10:45 Redagavimas: sausio 23, 2014, 19:20:50 by a.t.sielis
Mačiau, Benami, supratau. Čia jau kita mintis maniškė.

---

Pvz. toks narys "interpretatorius" su ta pačia klaida žodį "žiūrių" yra parašęs :D

amida

Druwis, neprovokuok manes. ir,zmones, nesikabinekit prie nesamoniu

Raganius

Citata iš: amida  sausio 23, 2014, 19:23:32
Druwis, neprovokuok manes. ir,zmones, nesikabinekit prie nesamoniu

Niekas prie tavęs ir nesikabinėja tiesiog žmogus paprašė nerašyti šriftu visą žinutę ;)

Benamis

Uz off-topa nuo siol bus dalinami ispejimai.

amida

baisus nusikaltimas- keisti srifta... pamanyk.. :o

Benamis

+ 10% ispejimo uz off-topa. Buvo keli ispejamieji pranesimai, bet kaip matau jie nepadeda.

paragraf 78

Paaiškinimas, tiems kas nežino interneto etiketo taisyklių: Pakeistas šriftas naudojamas tada kai norima ką nors pabrėžti, išskirti mintį ar panašiai.
Tikiuosi šia žinute offtopas ir baigsis.
Benami, gali pradėti dalinti įspėjimus.

Sleeping_angel

Man tai labiau noretusi, kad kas nors padarytu jo zinuciu analize (ar nera paklydimu tarp datu, faktu ir t.t.)

Klausimas, ar pastebėjus neatitikimus tarp Bailey šnekų, jis pats ims ir prisipažins, kad viską melavo? Juk taip "patogiai" sugalvojo sau priežastį dingti iš forumo :)
Be to, didžioji forumo dalyvių dalis jau seniai susidarė nuomonę apie tai, ar Bailey tikras keliautojas, todėl kapstymasis tarp žinučių nieko nepakeis :)

Benamis

Tai zinoma nieko nepakeis, tiesiog idomu ar zmogaus fantazija turi neatitikimu, ar viska sugalvojo gerai apgalvodamas. Geras pvz. inkognito istorija - jokiu neatitikimu joje nera :)

Bailey

Sulaukiau labai daug klausimų. Suprantu, kad kaikurie iš jūsų klausimus užduodate tiesiog pramogai, tačiau aš į tuos kuriuos galiu atsakyti, atsakinėju tikrai be jokios pramogos ar mano laikotarpio faktų iškraipymų.

Taip pat atsiprašau tų žmonių, kurių klausimų nepastebiu. Jeigu negalėčiau į juos atsakyti, arba nežinočiau atsakymo aš tą tikrai pripažinčiau ir parašyčiau. Tiesiog kai greitai perbėgi per temą kartais galiu nepastebėti tarp diskusijų jūsų klausimo (tiesiog diskusijų neskaitau).

Beje, labai nesmagu skaityti tas žinutes, kur rašote dalykus kurių aš neminėjau arba kur iškraipote mano žodžius. Į tokias žinutes su klausimais leisiu sau neatsakinėti. Taip pat dar kartą primenu, kad neskaitau privačių žinučių, nes tikrai nespėčiau į jas atsakyti.

Citata
Ar kasnors bus rasta Cereros planetoje?

Iki 2077 metų įvyko tikrai labai daug kosmoso atradimų, todėl jeigu ir buvo kas nors rasta Cereroje, tai buvo mažai įdomus dalykas mūsų kosmoso tyrėjams. 77 metais mažai įdomus dalykai laikomi kaip vandens arba ledo atradimas kosminiame kūne, deguonies pėdsakai, uranas, anglis... Visa tai ir dar daugiau menkniekiai. Po Grubua planetos atradimo kurioje astronomai atrado bei atskraidino didžiulius kiekius aukso į žemę, šis jūsų laiko "brangus metalas" mano laikais nebelaikomas tauriuoju metalu ir plačiai naudojamas elektronikos įrenginiuose. Todėl net auksas mažai įdomus.

Citata
Papasakok plaučiau apie pirma kontakta su NSO(UFO). Kuo jis toks reikšmingas žmonijai aparto to, kad stipriai sumažino krikščioniškos bažnyčios įtaka. Ar bažnyčia atskleidė(išslaptino) savo archyvus po šitų įvykių?

Šis teiginys yra geriausias pavyzdis kaip yra iškraipomi mano žodžiai. Nežemiečių pasirodymas nebuvo tas faktorius kuris sumažino bažnyčios įtaką pasaulyje. To nebuvo ir aš negalėjau to rašyti.

Citata
Ar tavo metais nėra problemų dėl vandens,ar oro? Kaip pakito gyvūnų rūšys, ar daug jų išnyko?

Kiek mačiau jūsų laikotarpio fantastinių filmų tai galiu užtikrintai atsakyti, kad mūsų miestus tikrai nedengia smogas ir tikrai saulę neužstoja jokie juodi debesys. Kvepuojame labai grynu oru, kurį papildomai aprūpina žmogaus sveikatai nepavojingų sintetinių deguonimi miestų BLL (nuo žodžių breath-look-listen) žibintai. Absoliutaus vandens stygiaus pasaulyje nebeliko jau 2060 metais, po to kai Kinija dirbtinai "padalino" Afrikos žemyną į 4 mažesnius "regionus" pro kuriuos teka Atlantic ir Indian oceanai (lietuviškai kaip suprantu būtų vandenynai).

Kas liečia gyvunūs, tai liūdna situacija buvo iki ~40 metų. Iki tada jau buvo išnykę tokie jums žinomi gyvūnai (arba populiacija buvo arti išnykimo ribos) kaip tigrai, orangutangai, kalnų gorilos... Sarašas būtų tikrai nemažas, bet jo iš atminties neprisiminsiu. Dabar kažkur jau nuo 2045 metų genetikai atgamino visas išnykusias gyvunų rūšys, o Indija su Kinais Afrikos teritorijoje baigia įrenginėti didžiausią pasaulyję rezervuarą, kur bus tikimasi sugražinti Afrikos gyvunų populiaciją bent jau iki 2030 metų.

Citata
Baley norejau paklausti vieno dalyko. ar Yra tokios grupuotis iliuminati ,mosonai t.t  jos dabar nera  zinomos kuriuos kontroliuoja dalinai musu pasaulyje pasislepe ar joms pavyks paverkti pasauly o gal tavo laikais joms priklauso jis ir del ju kaltes jis pasikeite kad zmones prijungti prie tinklo vieno ?

Neteko girdėti, kad mūsų dabartinį pasaulį (tiksliau mano laiko pasaulį) valdytų kažkokios grupuotės. Prie vieno tinklo žmonės prijungti tik dėl patogumo.

Citata
Bailey, kaip ateityje žmonės linksminasi, kaip leidžia laisvalaiky? Ar yra alkoholiniai gėrimai? Šokių klubai, barai? Kaip supratau sportas vis dar yra, tai kaip lietuvis paklausiu ar vis dar yra krepšinis? Kokios naujos sporto šakos atsirado, kokios išnyko? Taip pat ar gerai supratau, kad tarp žmonių išliko didelė nelygybė, kad yra turtuoliai ir vargšai?

Daug klausimų vienoje vietoje. Pasistengsiu trumpai atsakyti į kiekvieną. Šiek tiek rašiau apie mūsų laisvalaikį anksčiau. Mano laiko žmonės nepasakyčiau, kad labai daug laiko praleidžia socialiai bendraudami. Dažnai tiek aš tiek mano draugai apsiriboja virtualiais šokiais, arba virtualiais susitikimais vaizdatorių dėka, bet žinoma ne visada. Alkoholis egzistuoja ir yra labai paplitęs pasaulyje. Pvz. Afrikos gyventojai, kurie jūsų laike yra galima sakyti abstinentai yra daugiausiai alkoholio suvartojantys žemyno gyventojai pasaulyje.

Atskirtis tarp turtingų žmonių ir palyginus mažas pajamas gaunančių žmonių yra labai didėle, tačiau tiek vieniems tiek kitiems egzistuoja lubos. LRC (low rate ceiling) ir HRC (high rate ceiling). Kadangi mūsų laikais grynųjų pinigų nebeliko, o viskas vyksta tinklo pagalba, labai lengva susekti kas iš pasiturinčių žmonių nori apeiti lubas. To jau niekas tinklo pagalba nebedaro. Pasiturintys žmonės tam naudoja sidabrą - kaupia sidabro atsargas. LRC lubos (arba jūsų žodžiais minimalus atlyginimas) yra nustatomas visame pasaulyje pagal Kinijos valdžios ekonomistų biurą. Todėl žmonės bet kuriame pasaulio taške gauna atlyginimą padoriam gyvenimui. Iš tokio atlyginimo galbūt nenusivesi šeimynos į restoraną, bet pavalgyti, susimokėti už būstą bei šiokioms tokioms pramogoms tikrai užtenka.

Aš minėjau, kad su sportu tikrai neturiu daug bendro, todėl parašyti tikrai negaliu kurių sporto šakų nebeliko mano laikais. Galiu užtikrinti, kad futbolas, socceris, ledo ritulys bei krepšinis tikrai išliko.

Citata
Kaip issispres ar toliau klostysis bado bei didziausio nepritekliaus problema Afrikos valstybese? Siom dienom dideli perversmai vyksta Egipte,Centrineje zemyno dalyje,kas ten keisis?

Afrikoje po Kinijos perversmo (jeigu taip galima išsireikšti) per ~15 metų (kas tikrai yra labai greitai) išnyko stipriai junčiamas nepriteklius. Vandens rezervuarai bei filtrai kurie nutiesti per visą keturių dalių žemyno teritorija užtikrina vandenį visiems gyventojam. Dar prieš visą grandiozinį projektą 2035 metais buvo statomos specialios suaugusiųjų mokyklos, kur Afrikos piliečiai buvo mokomi visko pradedant nuo paprasčiausių elementarių dalykų. Dabar ten egzistuoja labai daug pasaulio korporacijų fabrikų kur Afrikos gyventojai dirba bei uždirba. Didžiausia kol kas neišspęsta problemą, tai afrikiečių besaikis alkoholio vartojimas.

Citata
Kas pirmas ir kada atrado tuos laiko tunelius

Aš minėjau, kad nežinau nuo kada žmonės keliauja laiko tuneliais, o čia manęs klausiate kada arba kas juos atrado. Neatrodo, kad klausimas nelogiškas? Jeigu žinočiau, kas juos pirmą kartą atrado tai galėčiau bent apytiksliai parašyti, deja to nežinau kaip ir visi kiti kurie dirba mano darbą.

Citata
kaip skaičiau, kad bet kas gali patekti į laiko tunelį. Tai ar yra į tokių kurie atkeliavo netyčia, o mūsų laikais jie gal būt laikomi dingusiais?

Apie tai jau irgi rašiau. Teoriškai gali. Ar praktiškai buvo tokių atvejų atsakyti negaliu. Mano laikais sklinda tik kalbos apie tai, bet kiek juose tiesos negali pasakyti niekas.

Citata
Kaip pasikeitė Černobylio miestas, ar vis dar yra likęs Radiacijos dozės kiekis labai didelis? Bei, ar jūsų laikais yra dar kompiuteriniai žaidimai ,ten , bei ar jie kaip nors kitokie atrodo realistiškesni ?

Černobylyje radiacijos lygis iki nepavojingo žmogaus sveikatai nukrito dar prieš 2055 metus, tačiau miestas nebuvo patrauklus naujakuriams todėl pasaulio aljansai bendru susitarimų ten pastatė kalėjimų miestelį. Tad nuo 2064 metų nusikalėliai arba kiti religiniai teroristai kalinami ten (bet tik tie, kurie gavo teistumą iki gyvos galvos). Kitų atvėjų nusikalteliai lieka aljansų kalėjimuose.

Citata
Sveiki, kaip ateityje bus su žmonių laidojimu. Ar išliks kapai?

Laidojimai egzistuoja, tačiau dauguma žmonių savo artimuosius kurie atsijungė arba buvo atjungti sudegina, o pelenus išbarsto toje vietoje kur patys gyvena. Prie gyvenamųjų namų egzistuoja specialūs elektroniai stendai kur kiekvienas norintys gali surasti kieno pelenai išbarstyti toje vietoje. Pateikiama visą tą informaciją kurią norėjo pateikti atjungtas žmogus savo testamente. Dabar paskutiniu laiku pasidarė populiaru tokius stendus statytis ir prie nuosavų namų kur šeima arba kiti artimieji gali prisiminti atjungtą žmogų ir jo gyvenimo akimirkas.

Citata
Bailey gal esate girdėjęs apie garsiąją pedofilijos bylą, kur vyko daug nužudymų. Gal žinote ar ji buvo išspręsta?

Atsiprašau, bet nieko apie tai negirdėjau.

Marius

Kažkaip atsakymai ''skistyn'' ir ''skistyn''  nejau fantazija išsisėmė? 

Aukštyn