Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

Gal pats laikas butu uzrakint jau sita tema?

Teroras

Del kokios priezasties?

Kamazas

Noreciau paklausti ar sausio 1d. 2015 metais i Lietuva bus ivestas euras? Ar jis aplamai bus ivestas, jei taip kada?

Istillrighthere

Citata iš: TinSoldier  sausio 22, 2014, 17:51:40
Citata iš: PusiauŽmogus  sausio 22, 2014, 17:47:35
Antplūdis. Greičiau "išvyktų" jis ten tą savo sausio 26 d. ar kada ten.

Čia tas Bailey gal kažkokį keistą virusą iš ateities į forumą užnešė...
Baisu, kas darosi...

Nepamenu, kad forume kada nors tiek flood'o būtų buvę :)

Čia tas flūūdas tik parodo, kiek daug yra naivių žmonių ant svieto :)

Marius

Šie seimo rinkimai parodė dar geriau ,kiek naivių,menko supratimo ir išsilavinimo žmonių Lietuvoje..Tai apie šią istorija net nėra ką šnekėt.

remyga

Ko čia verkiat dėl žmonių kvailumo? Pats idiotas, kuris mano, kad kažkas čia tikrai tiki. Jo, atkeliauja kažkas baltu tuneliu iš ateities, eina ieškoti gal kas turi kompą, prašo leisti prisėsti, paguglinęs susiranda forumą ir ima rašinėti...

Bet tai netrukdo papramogauti. Man patiko kaip Bayley atsakinėjo kitiems. Žmogus su vaizduote. Todėl ir pats uždaviau klausimų. Lygiai rimtų kaip klausčiau tikro žmogaus iš ateities.

Marius

''Bet tai netrukdo papramogauti. Man patiko kaip Bayley atsakinėjo kitiems. Žmogus su vaizduote. Todėl ir pats uždaviau klausimų. Lygiai rimtų kaip klausčiau tikro žmogaus iš ateities.''

Na jo,čia kaip masturbacija,ne seksas,bet visvien malonu..arba kaip nealkoholinis alus..Taip kaikas gal ir netiki,bet tikrai yra tokių kurie tiki..

Steel

Tai taip iseina pagal Mariu, kad mes visi cia sitoj temoj anonizmu uzsieminejam?

Portal

Citata iš: Marius  sausio 22, 2014, 22:26:03
''Bet tai netrukdo papramogauti. Man patiko kaip Bayley atsakinėjo kitiems. Žmogus su vaizduote. Todėl ir pats uždaviau klausimų. Lygiai rimtų kaip klausčiau tikro žmogaus iš ateities.''

Na jo,čia kaip masturbacija,ne seksas,bet visvien malonu..arba kaip nealkoholinis alus..Taip kaikas gal ir netiki,bet tikrai yra tokių kurie tiki..

O taves nekabina? ar per dauk uzkabina, jai kazkas tuo ir tiki ;)
Sarkazmas tavo geras, ir jis man patinka, tik per dauk atkakliai tu cia.

Chronos

Bet kodėl niekas nepereina prie kitos temos? man tai nesuprantama...  Aš stebiuosi tuo, kad visi tie, kuriems ši tema įgriso, nusibodo ar dar velniai žino kaip kenkia, vis dar komentuoja, bando kažką prastumt, neva Jūs teisūs ar ką ten sau prisigalvojot. Atsipūskit. Susiraskit sau kitą užsiėmimą. Niekam nerūpi Jūsų nuomonė. Vargšai, užfloodino "protinguoliams" ir "šviesuoliams" keturias pagrindinio puslapio eilutes  ;D Apgailėtina...

amida

nu va,visoj lietuvoj ner taikaus forumo.ismokit priimti kitokia nuomone,ne ja nugesinti,ismokit padiskutuot.su tokia neapykanta ne tik kitus varginat

Marius

Amida,forumas ,tai ta pati žmonių bendruomenė,kaip ir realiam pasaulyje,čia atėje žmonės kitokiais netampa,todėl y kaikuriuos postus taip yvairiai reaguojama,neimk ,nei į širdį,nei į galvą,sakyk ką nori sakyt ir mažiau žiūrėk ,kas ką aiškina,ateini čia ne visiems itikt,o savo nomonę išsakyt..(galbūt)

amida

na taip,Mariau, nera reikalo nei imti i sirdi,nei putotis

kaipkam

Sveikas Beiley ! as taip pat esu is ateities , bet siu laiku zmones nors ir kaip itikinamai jiem aiskinsi, jie niekaip nepatikes musu istorijom ;) taip kad geriau isvis jiem nieko nepasakok ...
is kurio tu regiono? ir kuriam skyriuj dirbi? gal iseitu kada susitikti 2077 , kai grysi i musu laikus ;)

linakirv

Citata iš: Chronos  sausio 22, 2014, 23:41:27
Bet kodėl niekas nepereina prie kitos temos? man tai nesuprantama...  Aš stebiuosi tuo, kad visi tie, kuriems ši tema įgriso, nusibodo ar dar velniai žino kaip kenkia, vis dar komentuoja, bando kažką prastumt, neva Jūs teisūs ar ką ten sau prisigalvojot. Atsipūskit. Susiraskit sau kitą užsiėmimą. Niekam nerūpi Jūsų nuomonė. Vargšai, užfloodino "protinguoliams" ir "šviesuoliams" keturias pagrindinio puslapio eilutes  ;D Apgailėtina...

Taikliai pasakyta :-)

Aukštyn