Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Nieksas

Na ir as noriu pazaist :D Tik prasau keliautojau neisizeisk :)

1. Koks Lietuviu kalbos statusas baltijos valstijose ar kur ten ? :D
2. Koks JAV Likimas ? ta prasme ar suzlugo ar vis dar Supervalstybe ?
3. Rusijos itaka toms baltijos valstijons
4. Ar Jungtine karalyste subyrejo ? t.y. skotija atsijunge ar ne ?
5. Ar lietuva isives eura kitais metais  ? :D

Dekui uz atsakymus .

snofru

Citata iš: remyga  sausio 18, 2014, 10:39:24
Juk jei Tamsta keliaujate, tai ir pas Jus atkeliauja...
geras pastebėjimas

aš ir porą klausimų užduosiu:
koks Kinijos vaidmuo jūsiškėje ateityje?
kaip laikosi Izraelis, Rusija, Iranas?
ar NATO blokas vis dar egzistuoja?
kaip baigėsi skalūnų revoliucija ir kodėl nepasiteisino? pagal BP skalūninių dujų ir naftos išgavimo prognozes iki 2035 paklausa energonešėjams rinkoje turėjo padidėt 41% atitinkamai ir gavyba, kaip suprast "išseko atsargos" jei pagal pačias pesimistiškiausias prognozes jų turėjo pakakt keliems šimtmečiams kaip minimum?
kokia pagrindinė rezervinė valiuta?
naudojatės Jamaikos valiutų sistema ar sugrįžote prie Bretton Woods ar turite kažką naujo?

Benamis

Jeigu skalunu gavyba bus ateityje sustabdyta, tai nieko keisto, kad iskastiniai istekliai pasibaige + asmeniskai labai noreciau, kad ateityje zmonija naudotu jau kazkokia naujoviska transporto energija, negu ta pati buda kaip ir pries 100 metu.

Chronos

Citata iš: snofru  sausio 18, 2014, 10:06:46
...na aš maždaug tą patį turėjau galvoje kas čia išsakyta http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2668.msg47187#msg47187
...o šiaip tai gal aš geriau pacituosiu Marių,(citata...

Nu va, o aš tikėjausi, kad juokauji.
Tai, kas ten išsakyta yra tikras nonsensas. Tema sukurta vien dėl užstumimo
CitataO manim ir nereikia patikėt tiesiog siaip uzstumiau nes norėjau siek tiek demesi nuo Bailey temos atitraukt
. Na jau po šitokio akibrikšto nesuprast, kodėl užminusavo tą temą ir niekas ja nepatikėjo, butų tikrai sunku.
Sekanti citata buvo skirta Mariui kaip atsakas tai pačiai citatai, kurią man parodei. Jei jos nebuvai perskaitęs, tai kartoju.
CitataVisu pirma, nemaža dalis visų anomalijos straipsnių yra fantastinės pasakos. Antra, tavo komentarai visos šios temos bėgyje buvo neinformatyvus, netaktiški ir apgailėtini, todėl neaiškink čia apie tyrimus ir analizavimus. Jau nuo pirmo ar antro puslapio buvo aišku, kad autorius neįrodys savo tikrumo (tavo žodžiais (tikriausiai) - feikas), tad viskas, ką buvai iki šiol parašęs yra grynas nesantaikos kurstymas. Anomalijos straipsniai ir forumo temos būna susietos ir realiais įvykiais, ir su galimai išgalvotais reiškiniais, bet pagrinde tai yra pramoga. Kaip ir ši tema, tai yra pramoga. DEAL WITH IT (susitaikyk su tuo). Nepatinka? Keliauk prie kitos temos, tik nereikia beprasmiškai trollint. Man asmeniškai irgi nepatinka visi foto,video ir kitokie padirbinėtojai, bet šiuo atveju, visi viska suprato nuo pradžios ir tiesiog nori pasimėgauti šiuo pasakojimu apie ateitį.

Tikiuosi tai paskutinė mano žinutė šiuo klausimu, bet jei kam įdomu, galiu paaiškint, kodėl ši tema yra įdomesnė už paprastą apie ateities pamąstymus.

Grįžtant prie temos smagu matyti, kad viskas keičiasi į gęrąją pusę. Tiktai dabar truksta atsakymų. Be to, labai norėčiau pamatyti atsakymus į savo klausimus, jei tai įmanoma.

Sleeping_angel

Citata iš: Chronos  sausio 18, 2014, 13:32:47
jei kam įdomu, galiu paaiškint, kodėl ši tema yra įdomesnė už paprastą apie ateities pamąstymus.

Man įdomu

Portal

Kur dingo Bailley?Auuuuuuuuu!?

Teroras

Citata iš: Portal  sausio 18, 2014, 16:20:28
Kur dingo Bailley?Auuuuuuuuu!?

Pacioje pirmoje zinuteje rase:

CitataPrie kompiuterio ne visada galėsiu prisėsti, nes darbo grafikas labai įtemptas

nereikalinga

manau kažko išsigando.
Arba kuria neprisijunges savu Bailey vardu atsakymus į kai kuriuos klausimus,juk klausimų begalybė,tam reikia laiko :)

Chronos

Citata iš: Sleeping_angel  sausio 18, 2014, 15:20:34
Citata iš: Chronos  sausio 18, 2014, 13:32:47
jei kam įdomu, galiu paaiškint, kodėl ši tema yra įdomesnė už paprastą apie ateities pamąstymus.

Man įdomu

Jeigu butu sukurta paprasta tema apie ateitį kur kiekvienas dalijasi savo nuomonę apie ją, tai viskas tuo ir pasibaigtų. Pasikalbėjimas su ateities "atstovu" yra įdomesnis, nes jo žodžiais ateitis jau įvyko ir daugumai tiesiog įdomu sužinoti, ar mūsų spelionės ateities atžvilgiu atitinka taip tariamą realybę. Iš kitos pusės tai yra gana gera pramoga, nes pastoviai yra nežinia, ką atsakys temos autorius. Tai tas pats, kaip dalyvauti knygos arba filmo kūrime (bent jau iš dalies). Palyginus su paprasta tema, kur vyktu debatai tik mūsų pačių speliojimų deka, čia yra nežinia, netikėtumas, kartais nusivylimas ar net šokas.
-bent jau man taip yra, nežinau kaip kitiems-

lietuvis002

Sveikas,
Nesakau, kad tikiu tavim, bet norėčiau sužinoti tavo atsakymą į šį klausimą:
Ar bus iš dabar esančių žmonių kasnors sukūręs tą prietaisą keliausi per laiką. Jei taip, tai kada panašiai tai įvyks ir jei gali daugiau papasakok apie tai.

Ačiū tau labai.

snofru

Citata iš: Chronos  sausio 18, 2014, 13:32:47Tai, kas ten išsakyta yra tikras nonsensas. Tema sukurta vien dėl užstumimo
kaip manai, o kokiu tikslu sukurta šita tema?

Chronos

Citata iš: snofru  sausio 18, 2014, 20:05:54
Citata iš: Chronos  sausio 18, 2014, 13:32:47Tai, kas ten išsakyta yra tikras nonsensas. Tema sukurta vien dėl užstumimo
CitataO manim ir nereikia patikėt tiesiog siaip uzstumiau nes norėjau siek tiek demesi nuo Bailey temos atitraukt
.
kaip manai, o kokiu tikslu sukurta šita tema?

Gali būti visokių priežasčių. Populiariausioji - trollinimas, dar gali būti koks psichologinis eksperimentas, mažiausiai tikėtina, kad žmogus iš tikrųjų atkeliavo iš ateities... Ką tuo nori pasakyti?

snofru

Citata iš: Chronos  sausio 18, 2014, 21:21:29Ką tuo nori pasakyti?
nieko. norėjau tik nuomonę išgirsti.

Istillrighthere

Kadangi niekaip nesulaukiu atsakymo į sau rūpimą klausymą, norėčiau paklausti dar kartą:
Ar Area 51 išslaptins daugiau savo projektų metams bėgant? Ir kokie jie bus? Galėtum išvardint bent kelis? ::)

Alydyshas

Kas būtu jei Tu pats Bailey mūsų dabartineme laike sunaikintum kažkokiu tai budu  tiesiogini savo protėvį(Tėvą ar senelį dar negimusio Tavo tėvo)?  Minėjai kad laiko linija tik viena ir laiko paradoksas neegzistuoja... kaip šita paaiskintum? kas tada įvyktų?

Ar kasnors bus rasta Cereros planetoje?

Papasakok plaučiau apie pirma kontakta su NSO(UFO). Kuo jis toks reikšmingas žmonijai aparto to, kad stipriai sumažino krikščioniškos bažnyčios įtaka. Ar bažnyčia atskleidė(išslaptino) savo archyvus po šitų įvykių?

Ar kuri nors valstybė palaikė kokius nors slaptus santykius su ateiviais?

Galbūt pavyko išsiaiskinti is kur senosios civilizacijos turėjo tiek daug ziniu apie visata, jos sandara? galbut buvo rastas koks nors tiesioginis ar netiesioginis kisimosi įrodymas i musu civilizacijos raida-evoliucija?

Ar visiskai istirtas musu pietinis polius? (Nerasta naciu?:D)

Aciu uz atsaymus:)

Aukštyn