Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Jaunatviskas maksimalizmas. Gerai, as geriau palauksiu sekancios temos autoriaus zinutes, gal susimaus kazkur :)

Calibrae277

nu joa kiek klausimu per kelis puslapius uzdavem atsake i lengviausius palei savo fantazija, is jo rasibos man atrodo kad jis net ne isiskaito kas buna parasita nuo jo paskutinio apsireiskimo o atsako tik i kelis klausimus arba vadinkim postus kurie jam uzkliuna gal pamegint i P.M. su juo, bus dar toks bajeris kad i suns dienas isdes, kas nors bandet jam P.M. apart Anomalijos admino?

Benamis

Bandziau as ir dar vienas dalyvis. Neatraso i AZ.

O del neatsakytu klausimu jis minejo kodel taip dabar daro.

Calibrae277

na aisku. nera ko tiketis, bet siaip juk apie ateities seimos savoka pasakoja, tai kdl apie trasnsporta negali?:D ar panasius dalikus:) nu aisku nesuprasim mes jo vistiek...

Teroras

Benami as galvoju, kad gerai butu padaryti tokia tema kaip inkognito archyvas, kur butu tik sio "keliautojo" zinutes ir ja uzdaryti. O sia tema palikti diskusijoms kaip ir inkognito atveju :)

snofru

kai godlikeproductions buvo apsireiškęs elitinės giminės narys iš klausimų-atsakymų kažkoks žmogelis knygą berods net išleido, na mūsiškiui gal iki 26 dienos (berods) gal pavyks bent apystoriui žurnalui pripostint. galesim elektroninį variantą apiformint ir mestelt linkomanijon kaip kad apiemistika saito komanda padarė :)

Terorai, tai jei temą užrakins kur jis atsakymus rašys :)

Calibrae277

Nerakinkit temos bent iki tol kol kaip jis minejo gris i savo laika,(jo paminetos datos) manau ne man vienam idomu kaip klostisis viskas toliau :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Dejavu  sausio 17, 2014, 20:50:58
tai Bailey sakosi negali keisti nieko musu laike bet juk vien vaziavimas taksi jau pakeite musu kaip jis sako vienintele realybe ir galbut del sio ivykio nesusitiko du zmones kurie jo ateityje susilauke vaiko tokiu atveju jo realybeje isnyko zmogus tai visiskai nelogiska kaip jis teigia kad yra vienintele realybe net musu kvantines fizikos mokslininkai beveik isitikine kad yra begalinis skaicius paraleliniu pasauliu ir jeigu jis teigia kad yra tik vienintele realybe tai kaip jis atsirado? juk sitoj vienintelej realybej jo net nera vienu zodziu jis pats sau priestarauja bet jeigu jis istikruju is ateities tai irodo kad viskas visos ivykiu galimos baigtis yra cia ir dabar jas skiria tik realybiu vibraciju daznis o pagal ji yra kazkoks uzfiksuotas likimas kuris negali pasikeisti ir tokiu atveju jis neigia laisvaja zmogaus valia

Tai jis ateitį keičia tiek pat kiek tu. Gal tu įsėdai į taksi, į kurį norėjo kažkas kitas įsėst, taip du žmonės nesusitiko ir ateityje negimė kažkoks žmogus :D Kiekvienas veiksmas keičia ateitį, todėl labai logiška yra multiverse teorija šiuo atveju :D Be to jis kiek suprantu neteigia, kad yra viena realybė, o sako kad laikas yra tiesinis. Daug realybių su tiesine laiko linija :) Viskas yra gan painu ir galvą tenka pasukti netgi mokslininkams, ką jau čia mes paprasti mirtingieji suprast galim :D

Teroras

Ne, ne, as kalbu, kad Benamis pats sukurtu archyva ir ji uzdarytu (kaip kad cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1254.0), o jis cia ir toliau atsakinetu. Tiesiog patogiau butu, nes dabar po kelis kartus tuos pacius klausimus uzduoda arba kelis kartus klausia jo kodel ne i visus klausimus atsako, nors viska zmogus savo zinutese paaiskina.

Calibrae277

Sorry ne taip supratau na joa tada tikrai patogiau butu.

Chronos

sausio 18, 2014, 00:04:53 Redagavimas: sausio 18, 2014, 00:20:08 by Chronos
Citata iš: snofru  sausio 17, 2014, 23:18:33
...
čia pas tave kažkokia anti-logika. jeigu nėra didelio skirtumo tikras ar netikras transliuotojas - Marius va prieš porą valandų siūlė pateikt atsakymus apie ateiti, kodėl jam klausimų neuždavėt?
...
...o aptarinėt hipotezes jums niekas nemaišo, ar maišo? nemanau. uždavinėkit prašom jam klausimus, pageidautina kuo suktesnius, o mes va monitorinam temą ir analizuojam, gal kur užkabinsim. jis skaito tai ir stengsis nedaryt klaidų, ir automatu žaidimas tampa realesnis. tai gerbiamas Chronos tu nepyk, šios temos skeptikai tau tik į naudą  :)

Visu pirma su logika vikas man ok, kaip ir sakiau, man tai tiesiog įdomu. Dėl Mariaus... Tikriausiai juokauji? Prašau, pasakyk kad juokauji.

Aptarinėt hipotėzes trukdo daug kas. Visokios pašalinės diskusijos ir trollinimai tik atitraukia mano (bent jau) bei temos autoriaus dėmesį, kas trukdo vystyti su tema susijusius dalykus. Skeptikai dažniausiai tik trukdo (o ypatingai tie, kurie linkę į kraštutinumus), nes pats autorius gaišta laiką atsakydamas į bereikalingus klausimus.

Citata iš: idenmeyou  sausio 17, 2014, 23:23:18
...tada jau stoji arba į vieną barikadų pusę, kurie juo tiki, arba į skeptikus. Atrodo tema yra įgavusi pagreitį, kitiems ji jau nusibodo... mes tik sugaištumėme laiką ir apnuodintumėme smegenis nereikalinga informacija. Net jei jis ir iš ateities kokios naudos mes iš jo gausim...

Barikadų pusės yra gerai, kaip ir skeptikai, tik nereikia tų kraštutinumų. O jei jau pirmame puslapyje buvo aišku, kad čia feikas, tai nereikia kartoti ta pati per ta pati kiekviename puslapyje. OK, mes Jūs supratome, dabar skriskit prie kitos temos, jei jau nuobodu.

Citata iš: Marius  sausio 17, 2014, 23:25:19
chronai  Jei tau patinka fantastinės pasakos,nusipirk knygą.Anomalių reiškinių puslapis nereiškia,kad čia galima kurt fantazijas ir apysakas.kiekvienas norim rast yrodymų,jog paranormalūs reiškiniai egzistuoja ir jie yra tikri,o kiekvienas trolis su savo apysakom ir fantazijom tik diskredituoja,tai,ką bandom išsiaiškint ,o gal net yrodyt,per tokius veikėjus,paranormalūs reiškiniai tampa pajuokos objektu ir vertinami ,kaip svaičiojimai,negaliu pakęst visų tų foto,video ir kitų padirbinėtojų,kurie labai kenkia žmonėms,kurie tikrai pasišventę tikrų įvikių tyrimamas ir analizavimams,o kiekvienas demaskuotas trolis tik padeda visai bendruomenei atsikratyti šmeižikų ir dezinformatorių ir aš tai labai palaikau ir sveikinu,o jei tau nusispjaut į visa tai ir tiesiog mėgaujiesi tokiais rašinėliais,kaip jau minėjau nusipirk knygą,ar pažiūrėk star worsus,matyt ir ten surasi KAS GALBŪT YRA TIKRA.

Mariau atleisk, bet tu esi didžiausias trollas, kurį mačiau šitame forume (bent jau iki šiol). Visu pirma, nemaža dalis visų anomalijos straipsnių yra fantastinės pasakos. Antra, tavo komentarai visos šios temos bėgyje buvo neinformatyvus, netaktiški ir apgailėtini, todėl neaiškink čia apie tyrimus ir analizavimus. Jau nuo pirmo ar antro puslapio buvo aišku, kad autorius neįrodys savo tikrumo (tavo žodžiais (tikriausiai) - feikas), tad viskas, ką buvai iki šiol parašęs yra grynas nesantaikos kurstymas. Anomalijos straipsniai ir forumo temos būna susietos ir realiais įvykiais, ir su galimai išgalvotais reiškiniais, bet pagrinde tai yra pramoga. Kaip ir ši tema, tai yra pramoga. DEAL WITH IT (susitaikyk su tuo). Nepatinka? Keliauk prie kitos temos, tik nereikia beprasmiškai trollint. Man asmeniškai irgi nepatinka visi foto,video ir kitokie padirbinėtojai, bet šiuo atveju, visi viska suprato nuo pradžios ir tiesiog nori pasimėgauti šiuo pasakojimu apie ateitį.

marco211983

na jaigu pasakysi varda ir pavarde ,zmogaus kuris buvo 2014 pirmas galejas tureti telekineza ,tuomet patikesiu toks yra _)+_++"|":>?>><M<M>_))(*&^%#@

Neiprastas

Ar galėtumei pasidalinti dvasinėmis technikomis su mumis, kalbėjai apie Dievą kad niekas jo buvimo taip ir neįrodė bet daug kas tiki, tai galbūt dėl to kad jį stipriai jaučia savo širdyse, galėtum papasakoti kas padėtų išlaisvinti žmogiškas bei protines galimybes, minčių pagalba :)?

snofru

Citata iš: Chronos  sausio 18, 2014, 00:04:53
Visu pirma su logika vikas man ok, kaip ir sakiau, man tai tiesiog įdomu. Dėl Mariaus... Tikriausiai juokauji? Prašau, pasakyk kad juokauji.
na aš maždaug tą patį turėjau galvoje kas čia išsakyta http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2668.msg47187#msg47187

Citata iš: Chronos  sausio 18, 2014, 00:04:53Aptarinėt hipotėzes trukdo daug kas. Visokios pašalinės diskusijos ir trollinimai tik atitraukia mano (bent jau) bei temos autoriaus dėmesį, kas trukdo vystyti su tema susijusius dalykus. Skeptikai dažniausiai tik trukdo (o ypatingai tie, kurie linkę į kraštutinumus), nes pats autorius gaišta laiką atsakydamas į bereikalingus klausimus.
skambus pareiškimas reikalauja atitinkamų įrodymų - čia kas liečia temos autorių.
o šiaip tai gal aš geriau pacituosiu Marių,(citata žemiau) mano galva jis aiškiai viską išdėstė ir gal kai kuriems padės susivokt. suteiks taip sakant - aiškumo dėl motyvų. čia aš turiu galvoje ne vien konkrečiai šią temą.
Citata iš: Mariuskiekvienas norim rast yrodymų,jog paranormalūs reiškiniai egzistuoja ir jie yra tikri,o kiekvienas trolis su savo apysakom ir fantazijom tik diskredituoja,tai,ką bandom išsiaiškint ,o gal net yrodyt,per tokius veikėjus,paranormalūs reiškiniai tampa pajuokos objektu ir vertinami ,kaip svaičiojimai,negaliu pakęst visų tų foto,video ir kitų padirbinėtojų,kurie labai kenkia žmonėms,kurie tikrai pasišventę tikrų įvikių tyrimamas ir analizavimams,o kiekvienas demaskuotas trolis tik padeda visai bendruomenei atsikratyti šmeižikų ir dezinformatorių

o kas liečia trolinimą temoje, manau Teroro pasiūlymas, jei jis bus realizuotas, turėtu sušvelnint situaciją. :)

remyga

Gerbiamas Bayley, ir aš turiu keletą klausimų. Jei galėsite, atsakykite.

1) Kaip iki 2077 m. keitėsi Lietuvos (valstybės, valstijos) sienos?
2) Kokia demografinė ir tautinė Lietuvos valstijos sudėtis?
3) Kokie žymiausi XXI a. lietuviai?
4) Kaip Jūsų laiku "laikosi" Kaliningrado sritis ir Baltarusija?
5) Kaip iki 2077 m. Lietuvai sekėsi futbole? Gal pateko į kokį čempionatą? Ar ir toliau vien krepšinis Lietuvą garsina?
6) Kokios naujienos iš tolimesnės ateities? Juk jei Tamsta keliaujate, tai ir pas Jus atkeliauja...
7) Gal kelionės laiku padėjo sugriauti kokių nors garsių istorijos mitų?
8) Koks popiežius 2077 m.?
9) Ar žmonija žino kokių nors konkrečių tikrai apgyvendintų kitų pasaulių? Jei taip, prašyčiau plačiau;
10) Bendrais bruožais papasakokite apie savo buitį. Namas, kuriame gyvenate, protingas? Ta prasme, išmanusis?

Ačiū.

Aukštyn