Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Chronos

Citata iš: Teroras  sausio 16, 2014, 18:32:21
Citata iš: Ezekiel  sausio 16, 2014, 18:21:59
Beje lietuviškai rašai taip tarsi ir būtum lietuvis, o Lietuvos lyg neliko tavo laikais? Kaip vadinasi tavo šalis?

As vienas pamenu temos autoriaus atsakymus? ;D Taigi rase, kad Lietuva egzistuoja tiesiog ji yra "aljanse" su Latvija ir Lenkija. O jis kaip supratau emigrantu sunus jeigu gimes ne Lietuvoje, taciau turi LT saknu.

Norejau prisideti prie Teroro.
Nepamirskime, kad viskas vyksta rastu, o tai suteikia autoriui marias laiko teksto redagavimui.

Xenotime

Ei Bailey, tikiuosi, pas jus ateityje masinos vis dar ratuotos? Nes nu nesamone skraidancios...

Ezekiel

Citata iš: Bailey  sausio 15, 2014, 12:22:06
Bet galiu daug parašyti apie didesnius įvykius. Apie tai, kad Lietuvos 2035 metais nebeliks, bus tik Baltijos Valstijos, jokio III pasaulinio karo bent jau iki 2077 taip pat nebuvo, joks Antichristas ar antras Hitleris negimė. Tačiau dar Jūsų laukia dvi didžiausios finansinės krizės (tiksliai nepamenu bet rodos 2017 ir 2037). Per pirmąją ES žlugs. Galėsiu papasakoti daugiau kas domina ir ką pamenu iš istorijos. Žinoma lengviau būtų kalbėti apie tai kaip atrodo gyvenimas 77 metais.

Aiškiai rašo Lietuvos neliks jau 6 metai po jo gimimo taigi kas išmokys lietuvių kalbą? Net Google vertėjas pridaro daug klaidų.
O man tikrai susidaro įspūdis jei iš ties jis yra iš ateities, kad ieško kažko baisaus kaip Antikristo ar antro Hitlerio jei taip toli siūnčia atgal.
2077 jo namų laikas ir naujo žaidimo Cyberpunk 2077 datos sutampa, sutapimas :/ ?

snofru

svečias iš ateities, padarom eksperimentą. aš užkasiu dėžutę į kurią bus įdėtas popieriaus lapelis su tekstu, ir duosiu tau koordinates, tu ateityje iškasi ir kai sekanti kartą lankysies mūsų laike, parašysi forume tai ką perskaitei lapelyje.  :)

Steel

Citata iš: snofru  sausio 16, 2014, 19:13:14
svečias iš ateities, padarom eksperimentą. aš užkasiu dėžutę į kurią bus įdėtas popieriaus lapelis su tekstu, ir duosiu tau koordinates, tu ateityje iškasi ir kai sekanti kartą lankysies mūsų laike, parašysi forume tai ką perskaitei lapelyje.  :)

nelabai koks planas, nes koordinates jam turesi duot sitam laike, o jai jis jas dabar zinos tai jis dabar gales ir atkasti bei perskaityti, nebent koordinates duotum dabar ir paklaustum jo tarkim rytoj, bet uzkastum po kokio menesio, bet tai suveiktu tik tada jaigu fraze sugalvotum dabar ir uzrasytum kitu atveju tu pats nezinosi ar atsakymas bus teisngas :) gaunas kazkokia velniava

Chronos

Citata iš: Ezekiel  sausio 16, 2014, 19:05:29
Citata iš: Bailey  sausio 15, 2014, 12:22:06
Bet galiu daug parašyti apie didesnius įvykius. Apie tai, kad Lietuvos 2035 metais nebeliks, bus tik Baltijos Valstijos, jokio III pasaulinio karo bent jau iki 2077 taip pat nebuvo, joks Antichristas ar antras Hitleris negimė. Tačiau dar Jūsų laukia dvi didžiausios finansinės krizės (tiksliai nepamenu bet rodos 2017 ir 2037). Per pirmąją ES žlugs. Galėsiu papasakoti daugiau kas domina ir ką pamenu iš istorijos. Žinoma lengviau būtų kalbėti apie tai kaip atrodo gyvenimas 77 metais.

Aiškiai rašo Lietuvos neliks jau 6 metai po jo gimimo taigi kas išmokys lietuvių kalbą? Net Google vertėjas pridaro daug klaidų.
O man tikrai susidaro įspūdis jei iš ties jis yra iš ateities, kad ieško kažko baisaus kaip Antikristo ar antro Hitlerio jei taip toli siūnčia atgal.
2077 jo namų laikas ir naujo žaidimo Cyberpunk 2077 datos sutampa, sutapimas :/ ?

Stai ka autorius parase apie Lietuva
Citata
...Tuo tarpu demografinė padėtis Latvijoje ir Lietuvoje labai prastėjo, (t.y. prastės nežinau kokių laiku rašyti, nes labai sunkiai gaunasi dėstyti mintis jums). Tikrų lietuvių 35 metais buvo likę mažiau nei milijonas (aš neskaičiuoju tu, kurie gyveno kitose šalyse), latvių mažiau nei 500 tūkstančių, tačiau Lenkijoje tuo laikotarpių gimstamumas atvirkščiai padidėjo dėl vykdytos vaikų gimdymo politikos. Todėl nieko kito kaip ir nebeliko kaip kurti Baltijos Valstijas - Lietuva ir Latvija gavo ekonominė nauda ir saugumą, o Lenkija galima sakyti tik padidino savo valstybę...

Sakyciau Lietuva ateityje Lenkijai taps tokia, koks siandien Lietuvai Vilniaus rajonas, gal net geriau, nes Lietuva kaip ir nedings, tiesiog tures valstiju statusa (Kaip JAV ir ju 50 valstiju). Bent jau man taip atrodo. Tad su kalba nemanau, kad turetu kilti problemu, nes kaip dabar Lietuvoje yra lenkisku mokyklu, taip ir tariamoje ateityje lietuvisku mokyklu turetu buti.

Benamis

Citata iš: snofru  sausio 16, 2014, 19:13:14

O jeigu lankysis 2013 metais? ;D Arba kokiais 2018, kai anomalijos jau gali nebebuti? :)

Siaip rase zmogus, kad tai jo antra kelione, kelintais metais buvo pirmoji keliautojau?

snofru

jūs teisūs, planas su dėže biški nevykęs, reik sumastyt kažką kitą  :)

Klebonas

Sveiki. Aš taip pat esu iš ateities, ateity esu kinietis. Tik neklausinėkite manęs nieko apie ateitį, nes nieko nežinau, nesu istorikas. Dabar einu miegoti, nes ryt - dirbti. Gero vakaro. Ryt vėl čia ateisiu. Gerai, kad atsitiktinai suradau jūsų forumą.

prancuzas

sausio 16, 2014, 19:34:56 Redagavimas: sausio 16, 2014, 19:37:10 by prancuzas
Siūlau nesierzinti tiem, kam erzina šita tema. Bailey rašė, kad bus čia iki sausio 26.
CitataŠiais metais būsiu tik iki sausio 26 dienos, vėliau grįžtu atgal.

todėl neeikvokit energijos, neuronų ieškodami kas jis toks. (Nes nesvarbu, 26 dieną pasibaiks pasaka, liko 10 dienų)(arba rinkit informaciją sau paskui paviešinsit), ir neapkraukim papildomais pranešimais temos. Nes tik sunkiau surasti klausimus į kuriuos norim sulaukti atsakymų. Rašykit tik klausimus. Bailey sutaupys laiko ir atsakys į daugiau klausimų.
O jam iškeliavus galėsim iš gautos informacijos sudėlioti bendrą vaizdą ir nuspręsim feikas ar ne buvo.

P.s. jeigu čia feikas, tai iš visų senbūvių ir aplamai visų komentarų jis gaudo kaifą.

Lapino šešėlis

Citata iš: Steel  sausio 16, 2014, 18:16:56
Visiems:
Visi bando suvaryt Beiley ir surast klaidas jo zinutese, kad tik irodyt jog jis meluoja. O man asmeniskai tema patinka ir net nemeginsiu jo suvarinet. Nors kaikuriems gal jo suvarinejimas ir yra smagiausia dalis. Kaip ten bebutu melas tai ar tiesa tegu kiekvienas savo nuomone pasilieka sau. Tiesiog prisipazinkit jog beveik kiekvienas pafantazuoja apie tai kokia atetitis musu laukia, o si tema kaip tik apie tai ir yra, taigi super, tegu zmogus tik raso, jug idomu kaip kiti isivaizduoja ateiti( o gal tai ir nera jo vaizduotes vaisius, kas zino :) ).

Na, nepasakyčiau, kad bandymas jį "suvarinėti" smukdo temą.

Iš savo pozicijos, nors šiuo atveju ko gero esu "suvarinėtojas", galiu pasakyti, kad nesiekiu atimti iš Bailey "keliautojo laiku" statuso. Remdamasis jo pasakojimu ir savo supratimu apie ateitį bandau vertinti kiek yra galimybių, jog tokia ateitis iš tikrųjų egzistuos.

Jei tai projektas sukurtas sukelti susidomėjimą bangą tinklapiu, kol kas jis yra itin veiksmingas, bet toks nebūtų jei nebūtų visokiausių nuomonių. Man asmeniškai nebūtų taip įdomu skaityti vien tik Bailey versiją, kuomet nebūtų nei vieno ją vertinančio.

Ir štai šio vertinimo dėka, gimsta įdomi diskusija apie tai kaip Bailey nupasakota ateitis pakeistų žmogų.

Aš sakau, kad Bailey neatitinka ateities žmogaus standartų, štai Chronos ir Vytautas mano, kad atitinka. Nemanau, kad tame yra kažkas blogo... Nes jei yra norinčių pasidalinti apie savo ateities vizijas, ši tema yra tam nepaprastai tinkama...

Sleeping_angel

sausio 16, 2014, 20:15:43 Redagavimas: sausio 16, 2014, 20:19:40 by Sleeping_angel
Aš irgi turiu porą klausimų.
Ar vaikai vis dar pradedami natūraliu būdu? Koks požiūris į šeimą?
Kaip laidojate mirusius?

Citata iš: prancuzas  sausio 16, 2014, 19:34:56
P.s. jeigu čia feikas, tai iš visų senbūvių ir aplamai visų komentarų jis gaudo kaifą.

100 procentų, kad feikas (tuo labiau, kad ir pilnatis prasidėjo), bet juk taip malonu laukti stebuklo :)

Marius

bet juk taip malonu laukti stebuklo :) ''

Kaikurie laukdami stebuklo,taip ir praleidžia visą gyvenimą belaukdami ir nesulaukdami,kai tuo tarpu vietoi laukimo ,galėjo kažką daryt...

a.t.sielis

Citata iš: Sleeping_angel  sausio 16, 2014, 20:39:27
Žodžiu, čia tik gerai padaryta reklama :D

Pramogavimas, sakyčiau. :) Savireklama. :)

Na, kur tas Leopoldas, tegu prisipažįsta :)

Chronos

sausio 16, 2014, 21:14:57 Redagavimas: sausio 16, 2014, 21:28:47 by Chronos
Citata iš: Sleeping_angel  sausio 16, 2014, 20:39:27
Citata iš: Marius  sausio 16, 2014, 20:29:45
Kaikurie laukdami stebuklo,taip ir praleidžia visą gyvenimą belaukdami ir nesulaukdami,kai tuo tarpu vietoi laukimo ,galėjo kažką daryt...

Stebuklais aš vadinu tuos dalykus, kurie nuo žmogaus valios ar veiksmų nepriklauso :)

Citata iš: Benamis  sausio 16, 2014, 20:31:03
Oho :)

Įdomu, kokia tikimybė, kad tikras keliautojas laiku pasirinktų mažai kam žinomos Lietuvos internetinį forumą? Net jei jam ir šautų mintis apie Lietuvą, kodėl jis renkasi virtualų pasaulį, o ne realų? Be to, apie 2014 m. jis nepateikia absoliučiai jokios informacijos (o ją būtų galima sąlyginai greitai patikrinti).
Žodžiu, čia tik gerai padaryta reklama :D

Vien del diskusijos, noreciau pakomentuoti.
1. Kadangi autorius ne Lietuvoje gimes lietuvis, visai logiska, kad jis noretu pabendrauti su tautieciais.
2. Virtualu pasauli renkasi del to, kad
  a - neturi laiko
  b - realus susitikimas galimai yra uzdraustas, ypatingai su ateitimi susiejusiu informacijos atskleidimu
  c - jis ne Lietuvoj
3. Kiek asmeniskai pameni informacijos apie 1950 metus? Kadangi autorius sake, kad nera istorikas, jo galimybes atskleisti informacija susieta su laiku pries jo gimima yra gana ribotos. Viskas remiasi grynai i tai, kokia atminti turi autorius ir kas joje yra.

P.S. Kaip pats sake, jis atkeliavo cia ne ateities atskleisti, o kita darba nuveikti. Bendravimas internetu yra tik laisvalaikio praleidimas, be to sakyciau gana ribotas. Sutinku, buvo pateikta labai mazai patikimos informacijos, o ir pats skeptiskai zvelgiu i "svecius is ateities", bet tai yra idomi tema, todel stengiuosi racionaliai paaiskinti sau ir kitiems kaikuriuos paaiskinamus dalykus.

Aukštyn