Genderizmas

Pradėjo Teroras, gruodžio 03, 2013, 23:29:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ajolu

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 05, 2013, 14:02:43

Nukrypimų nuo normos nereikia demonizuoti.

aš demonizuoju tą propagandą, kuria skatinimi nukrypimai nuo normos, iškrypimai :) demonizmas, tai ydų skatinimas.
prie ko čia ryži plaukai ir skirtingų spalvų akys...

Domas

Citata iš: ajolu  gruodžio 05, 2013, 14:22:55
Citata iš: TinSoldier  gruodžio 05, 2013, 14:02:43

Nukrypimų nuo normos nereikia demonizuoti.

aš demonizuoju tą propagandą, kuria skatinimi nukrypimai nuo normos, iškrypimai :) demonizmas, tai ydų skatinimas.
prie ko čia ryži plaukai ir skirtingų spalvų akys...

Vat butent as ir taip manau... Man visiskai nemaiso homoseksualai bet ju kelimas, kad ju reklamavimas va kas mane neramina...

Liksiubevardo

Tai kaltinkit homofobus o ne homoseksualus. Juk jei visi homofobai mastytu kaip tu Domai, tai tu reklamu nebebutu. Taip kad ne tuos kaltinat.

TinSoldier

Citata iš: Marius  gruodžio 05, 2013, 14:10:54
Nevaisingų žmonių pora turi visus reprodukcinius ''ynagius'' ir jiem susilaukt vaikų neleidžia tik ,pavadinkim ''liga'' ,tuo tarpu homoseksualų pora ,PABĖRŽIU PORA ir be jokių surogatų ir kitų nenaturalių salygų neturi jokių galimybių susilaukti palikuonių net jei jų reprodukciniai organai sveiki..tokiu atveju gaunasi ,kad jie visi yra ligoniai ir jų santykiai paremti tik labai subjektyviu faktoiriumi ''meile'' kuris iš esmės nėra  apibrėžtas ,kur prasideda ir kur baigiasi ir kaip jau minėjau yra labai subjektyvus ir beje neyrodytas ,kad aplomai yra ir kad suteikia vienokias,ar kitokias teises.

Čia vėl bus paskutinė mano žinutė šitoje temoje. Prieš tai dar parašiau, nes Teroro įdomus ir naujas palyginimas buvo. Bet apie tai, ką dabar parašėt - jau 1000 kartų kitose temose ginčijomės.

Aš nesakau, kad nevaisingi žmonės ir homoseksualai yra vienodi. Aišku, kad dėl skirtingų priežasčių negali susilaukti vaikų. Dar galima prikišti dar vieną grupę: žmonės, kurie labai nemėgsta ir nenori vaikų. Juk, jų reprodukciniai organai irgi sveiki, o, turint galvoje pagrindinį biologinio organizmo tikslą - pratęsti giminę - jų nenoras yra nenormalus. Bet koks skirtumas? Visos žmonių grupės, negalinčios/nenorinčios turėti vaikų turi savų įpatybių ir priežasčių. Niekas nesako, kad jos visos vienodos. Esmė tame, kad negalėjimas turėti vaikų - ne argumentas niekinti žmogų, ir riboti jo kitas, visiškai su tuo nesusijusias teises.

Citata iš: ajolu  gruodžio 05, 2013, 14:22:55

"Ydų"... :D Jo, tikrai nedemonizuoji žmonių :D Va tokie veidmainiai labiausiai ir erzina. Kurie sako: aš nieko prieš homoseksualus neturiu, man tik nepatinka, kai juos matau, girdžiu, kai apie juos pagalvoju, kai kas nors juos pamini, kai jie ką nors daro, kai jie gyvena........

Tai, ką tu vadini propaganda, jie vadina kova už žmogaus teises. Viešumo reikia, nes viešumas vienintelė priemonė kovoti su diskriminacija, neapykanta ir kvailybe. Viešumas, demonstracijos, piketai, teisių reikalavimai ir pan., buvo per visas socialines kovas už teises - yra ir dabar. Ir visuomet atsiranda žmonių, kurie nesuvokia reikalo svarbos, kurie nemato toliau savo nosies. Kurie rūpinasi tik, kad jiems būtų šią akimirką patogu, ir nesusidurtų su jokiomis kitų problemomis.

Kaip feministės 8 dešimtmetyje buvo iškėlusios šūkį: "asmeniška yra politiška". Kad moterys nebetylėtų dėl smurto šeimoje, dėl niekinimo, dėl diskriminacijos. Asmeninės problemos turi tapti socialinėmis problemomis. O tam reikia viešumo.

Jei jums nepatinka - jūsų bėdos. "We are sorry for the inconvenience, but this is a revolution." - Subcomandante Marcos.

Citata iš: Liksiubevardo  gruodžio 05, 2013, 16:33:41
Tai kaltinkit homofobus o ne homoseksualus. Juk jei visi homofobai mastytu kaip tu Domai, tai tu reklamu nebebutu. Taip kad ne tuos kaltinat.

Būtent. 99proc., triukšmo patys sukelia, o po to patys rėkia, kad per daug triukšmo

Domas

Citata iš: Liksiubevardo  gruodžio 05, 2013, 16:33:41

Bet ar tu supranti nuo to, kad juos reklamuos bandis iskelt i virsu, ir kuo daugiau rodyt juos tai nesumazins tu vadinamuju "homofobu"  (bet as manau, kad tai yra marozai ir kiti intelekto nesuzaloti asmenys kuriem nera labai svarbu ar tai gejus ar siaip koks paprastas biski isskiriantis zmogus, visvien jam pasiulis ir duos i snuki) inirsio, nes jie dar labiau piks ant ju, del to kad reklamuoja ir tt, ir nuo to tikrai nesumazes "homofobu"....

TinSoldier

Citata iš: Domas  gruodžio 05, 2013, 17:32:28
Bet ar tu supranti nuo to, kad juos reklamuos bandis iskelt i virsu, ir kuo daugiau rodyt juos tai nesumazins tu vadinamuju "homofobu"  (bet as manau, kad tai yra marozai ir kiti intelekto nesuzaloti asmenys kuriem nera labai svarbu ar tai gejus ar siaip koks paprastas biski isskiriantis zmogus, visvien jam pasiulis ir duos i snuki) inirsio, nes jie dar labiau piks ant ju, del to kad reklamuoja ir tt, ir nuo to tikrai nesumazes "homofobu"....

Aha. Ir žmonės, kurie dabar aukojasi, kaldami save ant viešumo kryžiaus - daro labai altruistišką darbą, kurio naudos patys nepajus. Nes padidėjusi tolerancija bus matyti tik pasikeitus vienai ar dviems kartoms. Tačiau kažkur pradėti reikia.

P.S. Blem, nukapokit man kas prištus, kad neberašinėčiau čia :D

Domas

gruodžio 05, 2013, 17:51:23 Redagavimas: gruodžio 05, 2013, 17:56:53 by Domas
Citata iš: TinSoldier  gruodžio 05, 2013, 17:46:23
Citata iš: Domas  gruodžio 05, 2013, 17:32:28

Aha. Ir žmonės, kurie dabar aukojasi, kaldami save ant viešumo kryžiaus - daro labai altruistišką darbą, kurio naudos patys nepajus. Nes padidėjusi tolerancija bus matyti tik pasikeitus vienai ar dviems kartoms. Tačiau kažkur pradėti reikia.

P.S. Blem, nukapokit man kas prištus, kad neberašinėčiau čia :D

Matai, mano nuomone, ne tolerancijoje yra esme kaip ir sakiau, yra tam tikras tipas zmoniu kurie elgiasi kaip gyvuliai ir tai tikrai nera del to kad jie neturi jiem tolerancijos, o del to, kad jie isvis nesuvokia kas tai yra tolerancija kitam zmogui, ir jo pasirinktam gyvenimui...

Ir tai nera jokia "homofobija" tai yra tiesiog zmoniu abejingumas vieni kitiem, tol kol tai egzistuos, egzistuos ir neapykanta homoseksualam, emo ir tt ir tt...

crystal

gruodžio 05, 2013, 17:59:43 Redagavimas: gruodžio 05, 2013, 18:02:55 by crystal
Mane tai stebina tas neįtikėtinas TinSoldier kantrumas atsakinėti į beveik visus postus. Tiek visai protingus, tiek ir juodai idiotiškus ir besikartojančius. Mano patarimas naujokam (o ir seniem tikrai labai neprošal), paskaitykit bent vieną iš temų, o tada velkit naujus argumentus. http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=698.0
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1560.0
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1855.45
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1783.0
P.S. Čia dar tikrai ne visos temos, jų yra ir daugiau.

Marius

Manes tai nebestebina kaikurie pasisakymai,kurie kaip sakoma yra taipat tapspats per ta paty,bet tik kitoi barikadu pusėj..

crystal

Nieko nuostabaus, kad nestebina ;) Normalu kai į tą patį klausimą/argumentą vienoje temoje atsakoma lygiai taip pat kaip ir kitoje. Tik prasmės, manyčiau, tame pasikartojime nelabai yra.

nereikalinga

Net baisu pagalvoti,kalbėti su vaiku, keturių ar šešių metų amžiaus, apie saves lietimo malonumus. Kur jau esame pratę ,kai tėvai draudžia net atsitiktinius prisilietimus. O čia dar tai pamatęs tėvas ar mama ,pradės leisti ir dar mokinti. Net pikta darosi.
Sutinku kai kam to jau reikia,kai jau dvylikametės santykiauja,ir iki penkiolikos tampa nėščiom jaunom panelėm.Bet tokios dažniau būna tėvų neprižiūrimos,tėvai pijokai,be tėvų ir t.t. Nors turbūt būna ir išimčių .

TinSoldier

gruodžio 05, 2013, 20:05:46 Redagavimas: gruodžio 05, 2013, 20:09:13 by TinSoldier
Citata iš: nereikalinga  gruodžio 05, 2013, 19:00:36
Net baisu pagalvoti,kalbėti su vaiku, keturių ar šešių metų amžiaus, apie saves lietimo malonumus. Kur jau esame pratę ,kai tėvai draudžia net atsitiktinius prisilietimus. O čia dar tai pamatęs tėvas ar mama ,pradės leisti ir dar mokinti. Net pikta darosi.
Sutinku kai kam to jau reikia,kai jau dvylikametės santykiauja,ir iki penkiolikos tampa nėščiom jaunom panelėm.Bet tokios dažniau būna tėvų neprižiūrimos,tėvai pijokai,be tėvų ir t.t. Nors turbūt būna ir išimčių .

Todėl aš ir sakiau, kad šitoje temoje yra vien dezinformacija.
Pametėtas kažkoks gasdinantis pavadinimas, ir kvaili melagingi išvedžiojimai. Na, kas tau sakė, kad kažkas pradės vaiką leisti, ar mokinti? Kas? Iš kur šitą šūdą ištraukei? Aišku, netiesiogiai tuo užsiminė šitas suknistas melagingas straipsnis - o tu aklai patikėjai šita melo propaganda.

Vaikas, nepriklausomai nuo tavo norų, pereina 3 psichoseksualinės asmenybės raidos stadijas:

1. Oralinė stadija (iki 18mėn.)
2. Analinė stadija (18mėn-3 metų)
3. Falinė stadija (3-6 metai) (čia vaikas jau pradeda domėtis ir anatominiais lyčių skirtumais ir pan)

Mažas vaikas kiša į burną įvairius dalykus, vėliau, pvz, jaučia malonumą tuštindamasis, o dar vėliau, pastebi, kad liečiant savo 'vietas', jis jaučia malonumą. Tai yra natūralus biologinis procesas. Tai yra jo vystymosi, asmenybės brendimo dalis, kurios negalima ignoruoti, ir kuri gali nulemti kai kuriuos jo asmenybės bruožus. Pvz, pasak Froido: "Jei vaikas pernelyg piktnaudžiavo oraliniais poreikiais arba negalėjo jų patenkinti, formuosis tokie asmenybės bruožai kaip pasyvi priklausomybė arba perdėtas tos priklausomybės neigimas. Jie gali toliau suaugusiojo amžiuje siekti oralinio pasitenkinimo daug valgydami ar rūkydami."

Todėl vaikui reikia pasakyti, kas čia vyksta ir pan. Ir pasakyti pagal jo išsivystymo lygį ir suvokiamą kalbą. Todėl tos lytinio švietimo programos ir sudarytos, kad tėvai netraumuotų vaiko, netvirkintų jo ir nepripasakotų nesąmonių. Vaikui turi būti "vaikiškai" paaiškinta, kodėl, pvz, negražu viešumoje save liesti, ar kažką kitką daryti, ir pan. Vaikas turi suvokti, kuomet prisilietimas padorus, o kuomet ne - nes kitaip pradeda visokie ištvirkę tėvai naudotis jais, sakydami: "pats natūraliausias dalykas pasaulyje".

Negalima ignoruoti lytinio švietimo. Bet tokie idiotiški straipsniai tik bukina žmones ir gasdina nebūtais dalykais apie kažkokį vaikų "seksualizavimą". Užknisa.

nereikalinga

gruodžio 05, 2013, 20:14:06 Redagavimas: gruodžio 05, 2013, 20:16:01 by nereikalinga
Aš niekuom neįtikėjau nereikia pulti,tik paminėjau ,kad tai būtų absurdas. O Žinias pats per TV žiūrėjai šiandien,ten taip pat apie tai buvo kalbama.

ajolu

TinSoldier

gruodžio 06, 2013, 11:05:15 Redagavimas: gruodžio 06, 2013, 11:20:29 by TinSoldier
Žinau, ką reiškia ta "visiška tolerancija - mirtis".

Turima galvoje: "tolerancija yra gerai, kol toleruoja mane".
Bet, jei pradeda toleruoti kitokį, nei aš - čia jau mirtis :D

Uh, veidmainiai jūs...

Beje, tarp kitko, jei ne organizmo tolerancija svetimkūniams, tai nebūtų įmanomas nei vienas organų persodinimas. Nes organizmas atmestų naują organą, ir numirtų.

Ne tik, kad veidmainiai, bet dar ir tikrai ne proto bokštai..

EDIT: Dar plius:

CitataMedicinoje tolerancija vadinamas galėjimas pakelti tam tikras vaistų dozes, dirginimus ir kitas medicinines procedūras.
Be tolerancijos medicinoje iš vis kapiec būtų.

Bet koks jums skirtumas, ar ne? Svarbu pakalbėti apie tai, ko nesuprantat, sau nesuprantamais terminais, o tuomet apsipatenkinus džiaugtis savo "vertybiniu stuburu" ir neįtikėtina neginčytina morale, skaudinant ir smerkiant kitus žmones. Nuostabūs jūs!

Aukštyn