Mistifikacija

Pradėjo Teroras, lapkričio 16, 2013, 12:49:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Filosofuojant apie tikrumo iliuzijas ir pan., galima bet ką prikaišioti, kaip "tikrą".
Ir tai, kad aš esu prezidentas, ir kad dabar sėdžiu ant rožinio vienaragio, ir kad oro srovės priklauso nuo mano nuotaikos.

Aš čia išvedžiočiau, filosofuočiau apie tai, o realybei būtų visiškai nusišvilpti ant manęs.
Aš visiškai suprantu, kad socialinė realybė yra konstruojama, kad visuomenė yra kontstruojama, kad kultūra yra konstruojama, kad identitetas yra konstruojamas ir t.t. ir pan.

Nepaisant to, egzistuoja ir fizinė realybė, kuriai nusispjauti į nuomones, kultūras, visuomenes ir pan. Nuo nuomonės nepriklauso, ar vizualizacija veikia. Nuo nuomonės nepriklauso, ar ateiviai lanko žemę, ir nuo nuomonės nepriklauso, ar jėzus buvo dievuliukas. Kaip žemė buvo apvali prieš tūkstančius metų, taip liko ir dabar, nepriklausomai nuo nuomonių. Tai gali priklausyti nuo pažinimo lygio, ir gali kisti pažinimui gerėjant.

Vis dėl to, spekuliuoti tuo, ir iš niekur kurti visiškai pašėlusias teorijas - ne atsakymas.

Citata iš: exopolitics.lt  lapkričio 16, 2013, 17:48:27
tik asmeniskai kiekvienas gali spresti kas tikra kas ne ir tai ir bus tikra arba ne.

O tai yra puikus būdas gyventi iliuzijų pasaulyje.

Teroras

Sukuriau tema naujai diskusijai, vel ispejima gavau. Tikra anomalija ;D

Citatair iš niekur kurti

Kazkoks keistas poziuris... Lyg visos teorijos butu kuriamos is niekur :)

exopolitics.lt

CitataNepaisant to, egzistuoja ir fizinė realybė, kuriai nusispjauti į nuomones, kultūras, visuomenes ir pan

Visa kas egzistuoja materialaus ir yra fizines realybes sudedamoji dalis. Manau, kad kiekvieno veiksmo itakojancio sia realybe priezastis yra nemateriali. O kas tikra kas ne reiktu sprest tiesos atzvilgiu. Tiesa lieka tiesa, net jei ja niekas netiki, melas yra melas net jei juo visi tiki.

CitataO tai yra puikus būdas gyventi iliuzijų pasaulyje

Teisingai sakai TinSoldier, materialus pasaulis kuriame siuo metu gyvename ir yra is esmes iliuzija palaikoma energijos. (Nors, manau kad turejai minti ne tai)

TinSoldier

Citata iš: Teroras  lapkričio 17, 2013, 18:36:42
Sukuriau tema naujai diskusijai, vel ispejima gavau. Tikra anomalija ;D

Čia jau politinė represija :D

Teroras

Ner pasaulyje teisybes, ner ;D

A.C.A.B

Taip ir sakyk, kad nemėgsti tų, kurie aklai netiki sąmokslo teorijomis ar ufonautais. Kam kurti tokias temas?

Iš pradžių dar buvo juokinga, dabar jau net pikta (šiek tiek) darosi...

Teroras

Nemegstu ne tu, kurie netiki, o nemegstu tu, kurie mano akimis suda mala. Tai didelis skirtumas.

A.C.A.B

O jei aš sakau, jog (deja) nėra rimtų įrodymų, kurie verstų tikėtiti IT egzistavimu, tai tu laikai šūdo malimu?

Teroras

Yra gal dvi ar trys temos kur as pasistengiau isdestyti kokio poziurio as nesuprantu. Jeigu kas nors neaisku - klausk, pasistengsiu atsakyti. Nes dabar atrodo taip, kad sovei zinute vien tik tam, kad kazka parasytum :)

crystal

Bet vis dėlto Terore, na koks tikslas tokios temos? Čia kad aprašomasis ponas X kažkaip pasiteisintų? Kad apmąstytų savo mintis ir poelgius? Ar čia šiaip buvo noras prie gėdos stulpo prikalt? Suprantu koks šūdmaliavimas tau čia dabar užkliuvo, bet gal matydamas tas veidmainystes, verčiau jau prisikabinėk pačiose diskusijose, kur pagal save matai neteisybę, o ne vėl ir vėl kurk atskiras temas apie tai koks tau baisiai nesuprantamas atrodo kitų konkrečių forumo dalyvių požiūris. Negi šito reikia?

Teroras

Crystal, ateities kartoms sios temos skirtos ;D (Zinoma jeigu nebus istrintos). Mano dienos forume ir taip "arteja i pabaiga" tai tegul nors temos lieka busimiems naujiems dalyviams - gal kas nors sutiks su mano nuomone, gal ne, gal priversiu ka nors susimastyti su kuo jie bendrauja, gal ne, gal pagalvos koks Teroras debilas, o gal atvirksciai :)

Buvo kalbama ir temose apie sudmaliavima, bet kazin ar tai dave kokiu nors rezultatu ;)

P.S. Jeigu cia mes su kazkuo nukrypome nuo pagrindinio temos klausimo, buciau dekingas uz zinuciu perkelima.

crystal

Aš labai tikiuosi, kad tavo dienos forume į pabaigą dar neitų, ir kad ateities kartos dar ilgai galėtų su tavim forume diskutuoti, o ne palikimus skaityti ;D

Citata iš: Teroras  lapkričio 17, 2013, 23:40:02
Buvo kalbama ir temose apie sudmaliavima, bet kazin ar tai dave kokiu nors rezultatu ;)

O aš manyčiau, kad davė :) Manau, kad bent jau skaitytojai diskusijose visada pamatę kuo įvairesnę nuomonę pasidaro sau ir atitinkamas išvadas. Kas skaito, tas ir mato kas čia kaip. ;)

czech-kuolis

Citata iš: crystal  lapkričio 17, 2013, 23:33:54
Bet vis dėlto Terore, na koks tikslas tokios temos?

Kaip matau, paverkt ir pagrasint, kad išeis, - mano nuomone gana paaugliška. Bet čia tik mano teorija, o ji, kaip žinome, nelygi faktams. Gal čia tiesiog priemonė įgyvendinti svajones apie geresnį pasaulį, kas žino. Ir šiaip, vietoj to, kad ta pačia tema atsakytų aktualioje temoje "Kodėl žmonės viską mistifikuoja" ir rašytų argumentus ( :D oj, net pats prajukau nuo tokios minties) reikia kurti naują temą. Arba vietoj to, kad vizualizuoti problemos sprendimą...oi, pala.

Teroras

Bet kiek cia pas mus talentingu ekstrasensu! :o Net baugu... :)

TinSoldier

Citata iš: Teroras  lapkričio 18, 2013, 10:14:08
Bet kiek cia pas mus talentingu ekstrasensu!

Na, kam reikia mistifikuoti viską? :D

Aukštyn