Kaip patikrinti ar name vaidenasi?

Pradėjo jandwaxe, rugpjūčio 10, 2013, 20:39:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

jandwaxe

Sveiki,
mano seneliai turi gana didelį vieno aukšto namą su palėpe. Namas padalintas į dvi dalis (dėl patogumo) ąžuolinėmis durimis. Vienoje namo pusėje gyvena seneliai, kitoje-laisvi kambariai, kuriuose dažniausiai apgyvendinami mes (anūkai), mūsų tėvai ir draugai, senais laikais(maždaug tarpukariu) šioje namo pusėje veikė vaistinė. Taigi, pirmoji namo dalis, kurioje gyvena seneliai yra normali, o antroji-pasižyminti, mano nuomone, anomališkais reiškiniais. Visų pirma, visiems žmonėms, kurie ten buvo įėjus į tą "blogąją" namo pusę, apima nemalonus jausmas, tarsi šiurpuliukai per nugarą nueina, naktimis sapnuojasi košmarai, būna, kad durys pačios pasivarsto (dėl skersvejų ar durų vyrių jau patikrinau- normalūs paaiškinimai nepasitvirtino), braška apynaujės grindys, kartais lubose girdisi sunkūs žingsniai, nors palėpė negyvenama, dažnai apima jausmas, kad kažkas stebi, net šunys čia eiti bijo. Nežinau, gal čia kokie blogi biolaukai ar panašiai, o gal vaidenasi. Gal žinote kaip patiktinti ar name yra vaiduoklių ar kažko panašaus? Turiu įtarimų, kad viskas gali būti kažkiek susieję su tuo, kad kažkuriam kambary nuo senatvės mirė žmogelis, taip pat ankščiau kaimuose buvo įprasta šarvoti žmones namie, tad keli giminaičiai senais laikais čia buvo pašarvoti. Pateikite savo nuomonę.

.L.U.T.H.O.R.

Dėl šarvojimo žmonių tai manau gali atmesti, senais laikais visi namuose šarvodavo, aš atsimenu dar tetulė mano buvo pašarvota namuose, bet iki šiol ten pats geriausias kambarys :D Šiaip gali būti ir nuo vėjo girdisi kažkas panašaus į sunkius žingsnius. Gali būti ir geopatogeninė vieta toje pusėje namo kur nors.

paragraf 78

Šiaip jei žmonės žino jog namuose "vaidenasi" tada jie jaučia, girdi, mato visokias keistenybes. Ne vienas tyrimas buvo atliktas, kai grupei pasakydavo jog name vaidenasi ir jie išgyvendavo keisčiausių dalykų, o kontrolinė grupė kuri to nežinojo neišgyvendavo nieko ypatinga.
Taigi manyčiau šitie vaiduokliai labiau galvoje randasi

jandwaxe

Sutikčiau 100% su paragraf78, jei mūsų giminė ir žmonės, nakvoję name nebūtų užkietėję skeptikai. Kai racionalūs paaiškinimai netiko, pradėjome vis juokais apkalbinėti paranormalius reiškinius ir kelti anomalines hipotizes. Aš tik bandau rasti kokį nors šios problemos sprendimo būdą, tarkim, kokį nors patikrinimą ar kas nors vyksta antgamtiško. Dėl vėjo, tai patikrinau pats, niekur nepučia , plius prieš pusmetį buvo atliktas kapitalinis apšildymas, visi plyšiai , kurie (jeigu ir) buvo, tapo sandarūs.

paragraf 78

Toks tikėjimas nepriklauso nuo to ar žmogus skeptikas ar ne. Jei žmogus turi vaizduotę, tai to ir pakanka. O vaizduotę turi visi :)

jandwaxe

Gabrieliau, o kaip tu elgtumeisi mano situacijoj? :)

paragraf 78

Elgčiausi įprastai. Nekreipčiau į tai dėmesio. Arba bandyčiau pasilinksminti gąsdindamas draugus :)
O jei neramu, tai pasikviesk kunigą kad pašventintų namus.

a.t.sielis

Dvi versijos:
- garsus kelia stogo konstrukcijos, atšildamos dieną ir atvėsdamos naktį.
- tai iš tikro vaiduoklis

Kaip patikrinti ar tai vaiduoklis? Nežinau. Šiaip jautresnis ir aukštesnės sąmonės žmogus ten būdamas/nakvodamas galbūt jį ir pamatytų ar pačią praeities aurą, dėl kurios ten kažkas vyksta.

Galit pasikviesti laidotuvių giedotojus ar kokius Dievo šlovintojus, kelioms valandoms, tai sielai, esančiai vaiduoklio pavidale, tai gali padėti ir ji išsivaduos.

paragraf 78

Gali dar pasikviesti ekstrasensą. Jis nulups krūvą pinigų ir pasakys tai ką tu nori išgirsti. Už namų pravalymą dar gausi susimokėti nemenkai.
Pasikeis tavo požiūris į tai ir vaiduoklio neliks. Visi vaiduokliai tūno tavo sąmonėje ir tiek.

Ezekiel

Tai tas įtariamas vaiduoklis pasireiškė tik akustiškai ir buvo jaučiamas intuityviai ar vis tik gal matei silueta ir panašiai, buvo kažkoks komunikavimas?

2Pacas

Po savo mociutes mirties,per viena diena matciau du ivikius savo namie kurie pakeite mano pasauleziura ir tikrai tikiu kad tokie dalykai kaip paranormali veikla yra realybe,visaip bandziau logiskai paiskinti savo matytus ivikius bet niekaip nesugebejau.

paragraf 78

Matomai mažai stengeisi, nes viską galima racionaliai paaiškinti, tereikia turėti tinkamą žinių bagažą

Master

Chm.. Gal šeip toje namo dalyje yra prisikaupusios neigiamos energijos.
Tokiu atvėju patarčiau sudeginti keleta juodu žvakių, dažniau ten lankytis, paprasčiausiai pabandyti pakeisti pačią atmosferą...
Kas dėl vaiduoklių, tai labai abėjočiau. Visoms butybėms egzistuoti reikalinga energija. Kaip spėju, jūs tikrai jos neeikvojate ir lankotės ten retai , o tai tęsesi jau ilgą laiką. :)

paragraf 78

Energijos sąvoka nuvalkiota dabar iki negalėjimo. Ja svaidomasi bet kokiam paranormaliai atrodančiam reiškiniui paaiškinti. Tik bėda, kad tos energijos taip niekas ir nepagauna. Kaip atėjo ji XIX a. į ezoteriką taip ir išplito. Negali ko nors paaiškinti, tada nurašyk viską ant negatyvių energijų ir viskas bus gerai :)

zalia.arbata

O kodėl taip negali būt?
Kiekvienas daiktas turi savo energetiką, ar ne? Tai įrodo Emoto tyrimai, yra ir Biblijoj (vynas- Dievo kraujas. Vynas turi didžiausią energetiką, gali daugiausiai jos sukaupt. Tik deja nežinau pagal ką čia nustatyta).

Tai ir buitiniai daiktai, ištisi namai gali prikaupt tos energijos ir nuo jos darytis keisti dalykai.

Aukštyn