Video apie vaiduoklius, poltergeistą ir panašius dalykus

Pradėjo paragraf 78, sausio 07, 2012, 00:17:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Siūlau čia dalintis bei aptarinėti video įrašais apie vaiduoklius, poltergeistą ir t.t.
Turiu bemiegėmis naktimis įprotį žiūrėti vaiduoklių video youtube. Šios nakties radinukas:

Mane ypač domina ką manote apie tą video pačioje pabaigoje, su veidrodžiais?
Va radau ir jį atskirai:

unco

Ha, pamenu tą pirmąjį video, ankščiau labai gazdindavo, negalėdavau neprimerkus žiūrėt  :) O apie paskutinijį... Japonija, ten ne tiek keistenybių pridaroma, o kaip gi japonai be savo horroro. Išviso, labai pesimistiškai žiūriu į tokius populiarius video, dauguma jų tik užkalinėja pinigus youtubėj.

2012

visiskas briedas

paragraf 78

Citata iš: 2012  sausio 07, 2012, 20:45:22
visiskas briedas

Prašyčiau kalbėti argumentuotai, nes nieko nėra kvailesnio kai oponentas pasako "nesąmonė" bet nepagrindžia kodėl jis taip mano

2012

as tau ne oponentas, as issakau savo nuomone. Argumentai tokie, tai yra fake, apgaule lengvatikiams  :)

Linas

Su tuo veidrodžiu įdomiai atrodo, bet nepanašu į tiesą, nes tas kuris filmavo, turėjo kažką sakyt (bent jau aš būčiau), labai jau paprastai ten, atrodo, kad tokį dalyką matytų kasdien.

paragraf 78

Citata iš: 2012  sausio 07, 2012, 21:32:04
as tau ne oponentas, as issakau savo nuomone. Argumentai tokie, tai yra fake, apgaule lengvatikiams  :)

Kadangi čia yra diskusijų forumas, tai diskutuojantys asmenys visada yra oponentai, ypač jei turi priešingas nuomones.
Be to taip ir nepateikei jokių rimtų argumentų. Iš esmės tik pakartojai tą patį.

Citata iš: Linas  sausio 07, 2012, 21:34:09
Su tuo veidrodžiu įdomiai atrodo, bet nepanašu į tiesą, nes tas kuris filmavo, turėjo kažką sakyt (bent jau aš būčiau), labai jau paprastai ten, atrodo, kad tokį dalyką matytų kasdien.

Na filmuojant ne visada pastebi smulkmenas, net labai akivaizdžias. Kas yra filmavęs ar bent jau fotografavęs, turėtų suprasti apie ką kalbu. Dažnai tik peržvelgiant įrašą, pastebimos tam tikros įdomybės.

Tomas

Štai žiurekite gal kitur ir tikra odel to su mergaite kur išlieka po nusisukimo tai nežiurekite nes matete kur paraše adminas isamonia

Linas

Citata iš: Tomas  sausio 07, 2012, 21:42:12
Štai žiurekite gal kitur ir tikra odel to su mergaite kur išlieka po nusisukimo tai nežiurekite nes matete kur paraše adminas isamonia

Pirmas video ryškiai netikras

Benamis

Beelzebub

Keli mano mėgstamiausi poltergeistų video:

Gal kai kur ir kiek juokinga atrodo, bet gana kraupu. Nežinau ar čia fake ar ne, bet man tai atrodo gan įtikinamai. Gal vien dėl to kad filmavę žmonės atrodo kaip reikiant išsigandę.  :-\

paragraf 78

Paskutinis video, tai kažkoks neįtikinamas atrodo. Laisvai galėtų būti padirbtas.
Kiti du įtkinamesni

Beelzebub

Citata iš: insomnia  sausio 27, 2012, 17:57:53
Paskutinis video, tai kažkoks neįtikinamas atrodo. Laisvai galėtų būti padirbtas.
Kiti du įtkinamesni

Nu jo, paskutiniu ir aš labiausiai abejoju.

RoxiO

Tas antras video kurį įkėlė insomnia neatrodo tikroviškas, nes tai panašu į sustabdytą vaizdą būtent toje vietoje. O kalbant apie pirmąjį, tai iš pradžių neatrodė baisu, bet kuo toliau, tuo baisiau... Ypač kur buvo nufilmuotas poltergeistų aktyvumas.

Beelzebub

Aukštyn