Motyvacinės foto, pamąstymai/

Pradėjo eternal.bliss, rugpjūčio 01, 2013, 20:49:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

crystal

eternal.bliss

crystal

eternal.bliss

inkognito

Gal būtų smagiau jei Lietuvoje-Lietuviškame forume būtų daugiau bendraujama LIETUVIŲ, o ne svetimomis kalbomis? Ar taip jau labai norite pasipuikuoti kad išmokote anglų kalbos? Tikuosi adminas to mano pageidavimo neužskaitys kaip diskusijų dalyvių žeminimo?

a.t.sielis

Lietuva - provincija, čia nėra pakankamai informacijos, lietuvių kalba visko nerasi. Pvz. kad ir vakar man reikėjo medinių sijų įstrižinio sujungimo nuotraukų ir aprašymų, tai lietuviškai nerasi, o angliškai suvedžiau ir radau. Tokie reikalai.

eternal.bliss

Kai surasiu lietuviškų, įdėsiu lietuviškų. Beveik visi šiame forume turi minimalias anglų kalbos žinias, kad suprastų.  :)

TinSoldier

Nors sutinku su inkognito dėl to, kad pernelyg dažnai šitame forume primetama, kad absoliučiai visi moka angliškai, bet ir pernelyg tingiu versti :)

inkognito

Na norėčiau pastebėti, kad mes nemylime savo kalbos,ir nesame savo tėvynės patriotai,jeigu taip dažnai ją iškeičiame į  svetimgenčių anglo-saksų barbarų kalbą. Lietuvių kalba seniausia pasaulyje ir ją turėtumėte mylėti Daug labiau nei tai darote dabar .Kad pažinti sanskrito kalbą ir tyrinėti senovę,- Lietuvių kalbą ,archeologus moko didžiausi pasaulio universitetai. Nesenai grįžau iš Ispanijos,jie tokie nacionalistai, kad net nė nebandyk juos kalbinti angliškai,vokiškai ar rusiškai. Būtent dėl šios priežasties teko išmokti būtiniausių frazių rinkinį ispaniškai.Mokykitės iš jų,jūs turite tai kuo negali pasididžiuoti net Ispanai. Deja kai dar daugelis iš jūsų nebuvote nei gimę tekdavo išgirsti pastabų jog esu nacistas ,nes reikalaudavau iš rusų mano tėvynėje kalbėti su manimi Lietuviškai,negi ant tiek pasikeitė laikai kai greitai turėsiu tai daryti su anglų interventais? Ir kas Lietuvio per parsidavėliška  dvasia ieškoti ant savo galvos ponų?

eternal.bliss

gruodžio 12, 2013, 15:19:14 Redagavimas: gruodžio 12, 2013, 15:27:02 by eternal.bliss
Patriote ar pasirašei referendume įdomu? niekas čia nieko neieško, jokių ponų, anglų kalba praktiškai egzistuoja visas internetas. Dėl kalbos ir šalies, aš manyčiau gali didžiuotis tuo ką nuveikei, o ne dėl to kur gimei, ar koks gimei. Kai žmonės pradeda didžiuotis tokiais dalykais, dažniausiai kas pasireiškia tėra puikybė, kuri veda prie neapykantos kitiems, arba savęs iškelimo virš kitų. Gal pradėkim visi didžiuotis kad gimėme balti? vyrai, moterys? gal, kad gražųs? Tai visiška tuštybė, žmonės kurie iš tiesų kažką padaro, išranda dalykus kurie pakeičia pasaulį, ar savo idėjomis pralenkia kitus tūkstančiais metų, neturi nei susireikšminimo, nei pasididžiavimo, jiems nesvarbu nei pripažinimas nei išskirtinumas. 

Žmonės kurie jaučia nepilnavertiškumą ir silpnumą, pradeda save priskirinėti grupėms , tautybėms taip susikurdami tapatybę, kuri juos įtikintų kad yra išskirtiniai, ir verti būti. Tai tėra nepilnavertiškumo bruožas, kuris nusako, kad žmogus turi silpną asmenybę, nepasitiki savimi ir nesugeba veikti be kitų pritarimo ar palaikymo, nėra psichologiškai stiprus. Galima sakyti, kad jie didžiuojasi savo silpnumu.

a.t.sielis

Niekas nesako, kad lietuvių kalba nėra archaiška ir vertinga. Bet problema, kad nėra vertingo turinio lietuvių kalba. Kas iš to, kad kalba graži, jeigu ta gražia kalba nieko gero nėra parašyta? (sutirštinu spalvas). Tada jau geriau sanskritą mokytis, ten bent originalūs tūkstantmečiai raštai juo parašyti.

eternal.bliss

crystal

ajolu

crystal

Aukštyn