Kodel kviesti demonus ir vaiduoklius yra beprasmiska...

Pradėjo Gabrielius, liepos 27, 2013, 00:28:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Gabrielius

Zinote,kaip visi klausia vaiduokliu su,kad ir ouja boardais kazkokiu dalyku apie praeiti,apie dabarti ir ju isgyvenimus po mirties? Zinote,tai yra visiskas briedas... Kadangi prisiminimai,isgyvenimai,emocijos,charakteriai lieka kunuose... Jai yra vaiduokliai tai yra akla butis ,skraidziojanti ir nieko nedaranti,nes nieko nezino,nieko nenori ir t.t . Kitaip tariant sielos yra besmegenis padaras,taip pat ir visi kiti astraliniai padarai,,.

Gabrielius

Atsiranda visokiu zinoma bobuciu,kurios tvirtina "mano velionis vyras,apsilanke pas mane sapne,po savaites savo mirties"? Ir logiskai paaiskinkite,kodel inai neturetu sapnuoti savo vyro savaite po jo mirties? As manau man butu,bent kazkiek apmaudu,jai mano santuoka truktu 20-25 metus ir mano zmona mirtu....

.L.U.T.H.O.R.

Niekus šneki :)

Papasakok, kaip žmonės praeitus gyvenimus prisimena (sakysi ir čia nesąmonė tikriausiai).
Būtai parašęs temos pavadinime, kad vaiduoklius kviestis beprasmiška, tai dar gaaaal būčiau sutikęs, bet kadangi parašei ir demonus, tai matau kad visiškai nieko nenusimanai šiuo klausimu ;)

P.S. Gražus perspėjimas, nerašinėk dviejų pranešimų iš eilės, naudokis mygtyku "keisti" ;) Ar čia bandai 100 pranešimų surinkt greičiau?

Gabrielius

liepos 27, 2013, 02:02:05 Redagavimas: liepos 28, 2013, 00:41:07 by Šešėlis
Citata iš: Šešėlis  liepos 27, 2013, 00:52:42

Papasakok, kaip žmonės praeitus gyvenimus prisimena (sakysi ir čia nesąmonė tikriausiai).
Būtai parašęs temos pavadinime, kad vaiduoklius kviestis beprasmiška, tai dar gaaaal būčiau sutikęs, bet kadangi parašei ir demonus, tai matau kad visiškai nieko nenusimanai šiuo klausimu ;)

P.S. Gražus perspėjimas, nerašinėk dviejų pranešimų iš eilės, naudokis mygtyku "keisti" ;) Ar čia bandai 100 pranešimų surinkt greičiau?

Manau,kad bullshitas irgi,as nekenciu rudaakiu bepriezastis,bet tai gali buti ir ne delto,kad mano praeitame gyvenime kazkas atsitiko su rudaakiais... Paziurejus pro mano gyvenima,mano tevai su tokiais neturi reikalu,mano brolis irgi ju nefanas,turi mazai,kaip draugu... Ir tai galejo pasamoningai deliotis,kaip ir kazkoks fanatizmas ar potraukis. "man labai patinka graikija,,,turbut ten gyvenau praeita gyvenima",galejo buti ,kad tiesiog ta aplinka grazi ar siaip kokios kulturines detales. Vienaip ar kitaip tai bullshitas, ir neaaiskink man, cia isviso nesamone,kad as negaliu kai kuriu zinuciu ziureti del per mazu zinuciu parasymo,tai mane vercia spaminti,jas matyti yra mano interesuose,nes as sitame forume nesu daznai,nes tiesa pasakius,cia nera nieko man pernelyg idomaus,kad butu megstamiausias kasdieninis
puslapis....

....labai gudri forumo vadyba,vyruciai... Jai nori daugiau irodymu apie mano pradini posta,paklausiu ar tu turejai kada astralini proekta?

paragraf 78

liepos 27, 2013, 04:22:14 Redagavimas: liepos 27, 2013, 04:24:18 by paragraf 78
Dauguma religijų teigia jog siela yra intelekto pagrindas, taip kad ne kūnas yra protingas, o siela.

Paskutinis įspėjimas: nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą. Naudokis funkcija "keisti".
Ir persiskaityk forumo taisykles prieš diskutuodamas toliau. Dėkui

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Gabrielius  liepos 27, 2013, 02:02:26
.....labai gudri forumo vadyba,vyruciai... Jai nori daugiau irodymu apie mano pradini posta,paklausiu ar tu turejai kada astralini proekta?

Turi galvoje astralinę projekciją? Ne. Bet kuo tai susiję? :)

illuminati

Citata iš: Gabrielius  liepos 27, 2013, 02:02:05
Citata iš: Šešėlis  liepos 27, 2013, 00:52:42

Manau,kad bullshitas irgi,as nekenciu rudaakiu bepriezastis,bet tai gali buti ir ne delto,kad mano praeitame gyvenime kazkas atsitiko su rudaakiais... Paziurejus pro mano gyvenima,mano tevai su tokiais neturi reikalu,mano brolis irgi ju nefanas,turi mazai,kaip draugu... Ir tai galejo pasamoningai deliotis,kaip ir kazkoks fanatizmas ar potraukis. "man labai patinka graikija,,,turbut ten gyvenau praeita gyvenima",galejo buti ,kad tiesiog ta aplinka grazi ar siaip kokios kulturines detales. Vienaip ar kitaip tai bullshitas, ir neaaiskink man, cia isviso nesamone,kad as negaliu kai kuriu zinuciu ziureti del per mazu zinuciu parasymo,tai mane vercia spaminti,jas matyti yra mano interesuose,nes as sitame forume nesu daznai,nes tiesa pasakius,cia nera nieko man pernelyg idomaus,kad butu megstamiausias kasdieninis puslapis...

del rudakiu nemegimo tai cia grynai biologija . as ir pats esu zaleakis ir pavyzdziui zaleakes ar melynakes merginos man daug patrauklesnes uz rudaakes . pasiieskok internete arba pabandysiu rast linka ir ymest , nes jei pradeciau pats aiskint neuztektu kantrybes nei pusei posto parasyt ... o kas del graikijos tai tiek pasakysiu .... man labai patiko Krokuvoj , bet lenku kazkaip nemegstu ( neysizeiskit jei cia yra lenku ) .... tai ar tai reiskia kazka apie praeita gyvenima - zinoma ne , tiesiog grazi architektura ir viskas .
p.s. sakai demonai vaiduokliai ir sielos neprotingi ir t.t. ... gal kazkada pats bendravai ir patikrinai ?...

zalia.arbata

Naaah, aš mėlynakė ir man patrauklesni rudaakiai. Čia yra belenkokia teorija, jei įdomu santykiai- http://www.personotipai.lt/ . Kiek tikrinau realiam gyvenime tikra tiesa čia rašoma...

Gabrielius

liepos 27, 2013, 13:57:36 Redagavimas: liepos 27, 2013, 14:05:13 by Gabrielius
Citata iš: Šešėlis  liepos 27, 2013, 10:08:19
Citata iš: Gabrielius  liepos 27, 2013, 02:02:26
.....labai gudri forumo vadyba,vyruciai... Jai nori daugiau irodymu apie mano pradini posta,paklausiu ar tu turejai kada astralini proekta?

Turi galvoje astralinę projekciją? Ne. Bet kuo tai susiję? :)

Astraline proekcija yra ,kai dvase palieka kuna,kuom tai nere susije??? Is visu mano bandymu ar pokalbiu apie tai,as darau isvada ,kad tai nera perdaug samoninga busena. Pavyzdziui as iseidamas is kuno galvociau padaryti daug ir,daug vietu aplankyti,nesigauna,viska pamirsti... Ir jai vaiduokliai butu protingi,tokie kaip zmones,jie seniai butu surade buda,kaip kazka padaryti,realiai,susisiekti su zmonem,pranesti apie savo egzistavima.Sukurtu visuomenes and ect. Tarkim jai as buciau vaiduoklis,klaidziojantis zeme,susirasciau kas galetu padaryti kokia kieta platinine kauke, ji apssesciau,padarytu jis man viena kauke,kuria as poto galeciau apsesti,kad visi uzsideje butu mano apsesti.xD Bet neveikia taip... P.S as pats esu is lenkiskos seimos.xD

illuminati

liepos 27, 2013, 14:23:33 Redagavimas: liepos 27, 2013, 14:35:11 by Benamis
Citata iš: zalia.arbata  liepos 27, 2013, 13:33:15
Naaah, aš mėlynakė ir man patrauklesni rudaakiai. Čia yra belenkokia teorija, jei įdomu santykiai- http://www.personotipai.lt/ . Kiek tikrinau realiam gyvenime tikra tiesa čia rašoma...

tame ir yra , kad sita taisykle galioja tik vyram ir zinoma ne visiem . na pabandysiu paaiskint .... dar nuo akmens amziaus melynakiai vyrai labiau ieskojo svieseakiu moteru , na gal del siekio pratest savo gimine ir apsisaugot nuo neistikimybes... juk beveik nuline tikimybe , jog sveiseakes moters ir svieseakio vyro vaikas bus rudaakis ....
atrodytu jog tai beprasmiska , bet dar vienas niuansas - gilioj senovej buvo labai mazai svieseakiu zmoniu ( na nekalbu apie siauriecius ) taigi tai garantavo istikimybe . sita dalyka skaiciau ne vienam straipsny , be to sita teorija pasiteisina ir realiai ...

p.s.
gabrieliau .... nu cia apie ta kauke tai sukurei kaip reikiant .... o tai , kad tu lenkas , tai as pries tave nieko neturiu , tiesiog kai rasiau preita komentara , lenkus ir Krokuva panaudojau kaip pavyzdy . nors as pries lenkijos lenkis nieko neturiu , tik pries lietuvos lenkus ....

.L.U.T.H.O.R.

Gabrielius, visiškai klaidingas tavo supratimas apie anapusinį(mums nematoma) pasaulį, mano manymu ;)

Gabrielius

liepos 27, 2013, 19:30:11 Redagavimas: liepos 28, 2013, 00:41:47 by Šešėlis
Citata iš: Šešėlis  liepos 27, 2013, 19:07:49
Gabrielius, visiškai klaidingas tavo supratimas apie anapusinį(mums nematoma) pasaulį, mano manymu ;)

Tu nesakai jokiu irodymu,apie savo anapili ,kuris yra brandintas greiciausiai kaimietiskomis pasakomis,apie vaiduoklius,burtus,praeitus gyvenimus... Plius nieko is taves negirdejau dar tikrai kriatyvaus,tik mazdaug "ka girdejau ta ir sakau". Irodyk,kad as klystu,,irodyk ,kad vaiduokliai turi pradini charakteri ,turi asmenybe ir yra tas pats,kas su kunu. Kur irodymai? O tas,kad jie neturi to,o tiesiog akla buvima,tai ,bent kazkiek paaiskintu irodymu stoka,aplamai del ju egzistavimo.Manai mirusios mamos nemyli ant tiek savo vaiku,kad pasirodytu ir atsisveikintu???

Vien  atsiminimai yra grynai smegenyse,,, Jai sieloje atsispindi daug informacijos,tai ,kuriu galu zmones suserga visiska amnezija arba kitomis dimencinemis ligomis? O______o Yra keli incidentai,kai po amnezijos zmones pakeite visiskai savo charakteri ir gyvenimo buda... Ar siela po fizinio smugio irgi pasikeite,ja galima deformuoti fizine jega? http://www.youtube.com/watch?v=vNKPEp6aEqQ

lietuvis002

Nusišneki, taip rašai, nes bijai mirties. Tiesa?
Siela renka informaciją, tavo ydas ir kitokį brudą, kad po mirties tave reinkarnuotų į tą kūną, kuriame išmoktum ko tavo sielai reikia, taip vis tobulėdamas gyvenime ...  ;)

Šešėli,
Galėtum plačiau apie demonus ir kaip tu pats supranti pomirtinį gyvenimą? :)

Gabrielius

liepos 27, 2013, 20:27:38 Redagavimas: liepos 27, 2013, 20:31:25 by Gabrielius
Citata iš: lietuvis002  liepos 27, 2013, 20:06:44
Nusišneki, taip rašai, nes bijai mirties. Tiesa?
Siela renka informaciją, tavo ydas ir kitokį brudą, kad po mirties tave reinkarnuotų į tą kūną, kuriame išmoktum ko tavo sielai reikia, taip vis tobulėdamas gyvenime ...  ;)

Šešėli,
Galėtum plačiau apie demonus ir kaip tu pats supranti pomirtinį gyvenimą? :)

Dvelkte pradvelke rytietiska filosofija,,, Nuo jos gali akys prasiaureti xDDDDDD Kokia prasme visatai turi mano idos? Jokios istikruju. Tai labai egocentriska mastysena,kad visatai rupi musu geris ir blogis,istiesu taip nera,mes esame menkos dulkeles visatos gelmese,,, Net jai as mirsiu ir yra begalybe laiko,viskas pasikartos kadanors,viskas apsoliuciai,bus kaip buvo... Ir kai mirsiu ,man nerupes mano mintys,charakteris ir jausmai,tai zemiski dalykai...  Dar isivaizdavus,kad yra netik erdve ir laikas,bet pararelines visatos,kiti planai/dazniai,dimencijos...
https://www.youtube.com/watch?v=buqtdpuZxvk

zalia.arbata

liepos 27, 2013, 20:45:12 Redagavimas: liepos 27, 2013, 22:23:10 by zalia.arbata
Astralinės kelionės gali būt ir labai sąmoningos- kai išeini iš kūno, jei nori gali suaktyvinti sąmonę- pvz. pradėt mintinai skaičiuot, daryt patikrinimus, stengtis įsižiūrėt į daiktą kuo aiškiau ir tt.

Aš nemanau, kad vaiduokliai iš vis egzistuoja, tik žmogaus fantomas. Manau jog po mirties žmonės prisipildo meile (kaip nori galima vadint- energija, dieviškumu...), renkas kitą gyvenimą (ne pagal karmą, o pagal reikalingą patirtį. Iš vis netikiu karma. Tikiu, kad visata nori per mus pažinti save. Girdėjot apie akashi įrašus? Jie kaip ir įrodo, kad visata yra informacinė ir renka informaciją, kuri niekur niekada nedingsta..) ir gyvena toliau.

Kai žmonės kviečia dvasias, manau jie prisikviečia astralines būtybes, kurios tenori energijos. Kodėl pvz. lemputės kviečiant dvasias gali sproginėt? Nes elektra- energija. Tikiu, kad jos gali prilipt prie neigiamų žmonių taip pat... eh

Aukštyn