Kodel kviesti demonus ir vaiduoklius yra beprasmiska...

Pradėjo Gabrielius, liepos 27, 2013, 00:28:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Gabrielius

liepos 27, 2013, 21:10:00 Redagavimas: liepos 27, 2013, 21:14:13 by Gabrielius
Citata iš: zalia.arbata  liepos 27, 2013, 20:45:12
Astralinės kelionės gali būt ir labai sąmoningos- kai išeini iš kūno, jei nori gali suaktyvinti sąmonę- pvz. pradėt mintinai skaičiuot, daryt patikrinimus, stengtis įsižiūrėt į daiktą kuo aiškiau ir tt.

Bet niekas nezino,kaip ten yra istikruju,juk sakoma per obe,kad tu esi labai priristas prie savo kuno,tad negali to zinoti. Ta proga beje pasidalinsiu savo filosofine proza. Praeita karta kai pasidalinau,jus bandete viska suprasti labai tiesiogiai ir as vis dar po to laiko padariau nuomone,kad cia lankosi idiotai.

Kiek man metų?

Aš tikrai nežinau kiek man metų. Fiziškai- dvidešimt, mano asmenybei apie septyniolika, vaikas prieš tris metus neturi tokio dalyko kaip asmenybe, dar tuo labiau keli mano veidai turi po dvylika- trylika metų, o jau kalbant apie mane kaip galimybe ar idėja, na ji neturi nei pradžios nei galo.

Skirtumas
Vienintelis realus skirtumas tarp manęs ir tavęs yra tai, kad aš nematau pro taviškes akis, negirdžiu pro taviškes ausis ir nelyčiu pro tavąją odą, o tu to nedarai pro mano kūną.

Niekas net neįtaria
Niekas net neįtaria, kad būtent tu sėdi savo galvoje ir to įtarti net negali.

Stebėtojas
Aš viską ką darau,darau ne aš, o mano kūnas, visos mintys, jausmai yra aptiesti aplink mane, mano žodžiai yra net ne mano,o gyvenimo įdėti į burną ir net nežinia kas juos sugalvojo. Aš lyg stebėtojas, viską ką darau yra grįsta ir įtakota,ypatingai norais ir baimėm. Ir ko jus mane kritikuojat tą ką rašau aš tiek pat kaltas kaip ir žmogus davęs tušinuką ir išmokės mane rašyti.

INDAS
Atrodo...Mano indas-defektyvus, nežinau, jūs įpratę savo indus vadinti "savimi",gal maniškio defektas man tą padeda suvokti kitaip... O gal jus teisus, ir tas defektas tiesiog mane daro manimi. Gal aš tik psichinė liga, gal manęs neturėtu būti. Nežinau, gal pas jus viskas kitaip ir plius jus ne aš,tas puikiai matosi...Pro jūsų akis juk aš nematau.

O dabar apie mirti

Mirtis- nieko baisaus

Kažkada matėme nei tamsą, nei šviesą. Girdėjome nei tylą nei garsą, absoliutų nieką. Tiesiog to negalime atsiminti ir nebegalime net to įsivaizduoti. Jautėme nieko, ir kada nors, greitai ar negreitai išvysime, išgirsime, pajausime tą dar kartą. Keista ,kad kai kurie aklumą įsivaizduoja kaip amžiną tamsos matymą, tai taip žemiška, sliekas nemato tamsos nes neturi ir neturėjo niekada akių ir jo protas nepritaikytas imti matymo signalų. Manau jis mato taip vaizdą kaip mes matome vaizdą su rankomis, pabandyk matyti su jomis ir mes matysime taip kada nors visą amžinybę.

lietuvis002

Citata iš: Gabrielius  liepos 27, 2013, 20:27:38
Citata iš: lietuvis002  liepos 27, 2013, 20:06:44
Nusišneki, taip rašai, nes bijai mirties. Tiesa?
Siela renka informaciją, tavo ydas ir kitokį brudą, kad po mirties tave reinkarnuotų į tą kūną, kuriame išmoktum ko tavo sielai reikia, taip vis tobulėdamas gyvenime ...  ;)

Šešėli,
Galėtum plačiau apie demonus ir kaip tu pats supranti pomirtinį gyvenimą? :)

Dvelkte pradvelke rytietiska filosofija,,, Nuo jos gali akys prasiaureti xDDDDDD Kokia prasme visatai turi mano idos? Jokios istikruju. Tai labai egocentriska mastysena,kad visatai rupi musu geris ir blogis,istiesu taip nera,mes esame menkos dulkeles visatos gelmese,,, Net jai as mirsiu ir yra begalybe laiko,viskas pasikartos kadanors,viskas apsoliuciai,bus kaip buvo... Ir kai mirsiu ,man nerupes mano mintys,charakteris ir jausmai,tai zemiski dalykai...  Dar isivaizdavus,kad yra netik erdve ir laikas,bet pararelines visatos,kiti planai/dazniai,dimencijos...
https://www.youtube.com/watch?v=buqtdpuZxvk

Rašyk lietuviškai su - ąčęėįšųūž , nes neįmanoma suprast tavo tos šveplos kalbos. Ir dar vaikiškai su tais "xDDDDD".

Čia nėra jokios filosofijos, tik parašiau, kaip įsivaizduoju pomirtinį gyvenimą ;)

Bet deja - siela yra. Ir visi ją turime. O kam tada ta siela reikalinga? Ji ir kaupia visą informaciją. Čia viskas labiau vyksta pagal pasimokymą iš savo praeito gyvenimo.

Paaiškink, kad toks gudruolis, kaip gali nebūti klinikinių mirčių? Vaikų prisiminimų? Kad siela netgi sveria.

Domėjausi tuo ilgai, tad turėsiu, kuo "atsikirsti" ;)

Gabrielius

liepos 27, 2013, 22:28:38 Redagavimas: liepos 27, 2013, 22:40:36 by Gabrielius
Vaikiskai??? Na as bent nenaudoju avataro,kuris butu automobils (modelis,kurio niekada neturesi),tavo nickas net galetu buti "brum,brum", rytietiska filosofija-reinkarnacijos,besiekiant tobulejimo,is sraiges virsti i varle,ir is zmogaus jai buni apgailetinas i sraige... Vienaip ar kitaip mano nuomone apie tave yra aiski,esi idiotas,kas ir taip matesi... Domejaisi ilgai? "domejausi koke valanda" greiciausiai... Klinikines mirtis,buna,tai yra dazniausiai istorijos apie obe arba apie sviesu tuneli,sitas jau yra irodytas biologiskai kodel buna. Pasigooglink.vaikai turi prisiminimus-taip,ka tai irodo,NIEKO. Bet iki keturiu metu vaikai nedaro jokiu prisiminimu,jai ir buna,tai koks vienas fragmentas,tai yra faktas. Ir uzbaigdamas pasakysiu viena sena gera minti, wilno nasze..Lenkai cia yra,kur kas seniau,nei kaimieciai,suvarantys i vilniu is visu galu. 1897 metais vilniuje gyveno 30 procentu lenku visos vilniaus populiacijos,rusu 20 ,o zydu 40. Kai vilnius buvo lenkijos sudetyje,cia padaugejo iki 60 procentu.

illuminati

norejau det pliusa uz tikrai gera minty ... gerai ispletojai ir protingai parasei .... bet vien del paskutinio sakinio padejau minusa ... lenkai cia ne seniau uz lietuvius ... Vilniu ykure lietuviai . o jei laikantis sito tavo principo tai lietuviai laisvai galetu reikst teises y Lietuvos Brasta , Minska ir netgi Kijeva .... bet mes to nedarom , taigi ir lenkai tegul susitaiko, kad Vilnius yra , buvo ir bus lietuviu ....

p.s. as asmeniskai netikiu reinkarnacijom , tikiu , kad zmones turi sielas ir , kad mirtim viskas nesibaigia.... bet tos rytieciu filosofijos man taip pat nepriimtinos

Gabrielius

liepos 27, 2013, 22:46:34 Redagavimas: liepos 27, 2013, 23:04:49 by Gabrielius
Citata iš: illuminati  liepos 27, 2013, 22:42:02
  Lietuvos Brasta , Minska ir netgi Kijeva .... bet 

As manau reiketu kelti pretenzijas Baltarusijai.Kiek lietuviu kulturinio paveldo ten liko,Lietuvos piliu ir ginybiniu pastatu,o dabar,kas gauna viza,mazai lietuviu... Del kijavo nesutinku,pirminis strateginis planas uzimant kazkiek zemiu yra iskiepiti savo kultura,priversti jaustis jais tos pacios kulturos dalimi,kad jie manytu,kad jie yra tavo tautos dalimi.. Rusai ta dare,negailedami,todel daug esamu tautu,kurie nebuvo originaliai rusais,dabar mano ,kad yra rusai ir neturi minties atsiskirti,lietuviai sito nedare,jie budavo gana geri ,kaip okupantai,turekite savo kultura,istorija ir t.t. Beje lenkas ar lietuvis,estas ar latvis,man tai jokio skirtumo nedaro,kol mes turim kazka savo, saugokimes vakaru kulturos,nes pripazinkime siuo metu mes visi suamerikejom... Ir manau zmonem reiketu labiau rupintis tautiniu paveldu,tarkim noreciau pamatyti pirmaja Lietuvos sostine,ir kas ten matysiu kalneli... Vaje,,, reiketu ten pastatyti bent koki paminka ar ka nors tokioxD

illuminati

taip cia teisybe .... va gal del to sukilimu pries lietuvius ,, okupantus '' beveik nebuvo .... bet ir iskilus karui kariuomenes beveik nesurinkdavo , daugumoi tik lietuviai , zemaiciai ir gudai , kiti tik kaip samdiniai ....
ir nesakau , kad ATR , lietuvos lenkijos konfederacija ar lenkijos karalyste ( vadink kaip nori jei paskutinis varijantas tau sirdy glosto ) atnese lietuviam tik blogo . atnese ir geru dalyku , bet stipre valstybe sugriove galima sakyt vienas dalykas - liberum veto teise (tikriausiai sita zinai ) . is kitos puses lietuvius su lenkais vienijo tik du dalykai - katalikybe ir neapykanta rusam . ir galiausiai lietuviu kilmingieji buvo tikri idijotai - patys sieke sulenket .... nebuvo like patriotiskumo . taip cia skaudu ir gedinga , bet teisybe . na o vilnius vistiek lietuviu miestas , ir man bjauru , kad dalis vilnieciu nemoka lietuviskai .... o kas del kijevo tai jis kelis simtus metu buvo lietuvos dalis ( na ne lietuvos o LDK ) ir kitas dalykas , lietuviai nuo viduramziu prie nuolatiniu karu su aukso orda , ordinais , rusais ir visais kitais dar kovojo ir tarpusavy .... priesingu atveju galbut butu buvus ne LDK , o Lietuvos imperija ar pan. ....

lietuvis002

Citata iš: Gabrielius  liepos 27, 2013, 22:28:38
Vaikiskai??? Na as bent nenaudoju avataro,kuris butu automobils (modelis,kurio niekada neturesi),tavo nickas net galetu buti "brum,brum", rytietiska filosofija-reinkarnacijos,besiekiant tobulejimo,is sraiges virsti i varle,ir is zmogaus jai buni apgailetinas i sraige... Vienaip ar kitaip mano nuomone apie tave yra aiski,esi idiotas,kas ir taip matesi... Domejaisi ilgai? "domejausi koke valanda" greiciausiai... Klinikines mirtis,buna,tai yra dazniausiai istorijos apie obe arba apie sviesu tuneli,sitas jau yra irodytas biologiskai kodel buna. Pasigooglink.vaikai turi prisiminimus-taip,ka tai irodo,NIEKO. Bet iki keturiu metu vaikai nedaro jokiu prisiminimu,jai ir buna,tai koks vienas fragmentas,tai yra faktas. Ir uzbaigdamas pasakysiu viena sena gera minti, wilno nasze..Lenkai cia yra,kur kas seniau,nei kaimieciai,suvarantys i vilniu is visu galu. 1897 metais vilniuje gyveno 30 procentu lenku visos vilniaus populiacijos,rusu 20 ,o zydu 40. Kai vilnius buvo lenkijos sudetyje,cia padaugejo iki 60 procentu.

Pff, rado prie ko prisikibt,prie avataro. Jei pats esi netikėlis, nereiškia, kad kiti tokie. Dar ir ekstrasensas, viską apie mane žinai ;D
Avatarą pasirinkau, tik dėl juodos ir baltos spalvos, kurio tu niekad nesuprasi. Tu čia paskaitęs apie pomirtinius gyvenimus max. 1 valandą, nes nieko nežinai, vadovaujies pirmu perskaitytu sakiniu. Dar ir kaimiškas filosofijas seka. Sėkmės, nematau tolko su tavim diskutuot, kai čia yra tikrai daug intelegentijos ;)

P.S  atsargiau rašyk, nes taip ir nesurinksi savo stebuklingų 100 postų.

Benamis

Baigiam asmeniskumus. Tolimesni off-topa trinsiu ir dalinsiu ispejimus.

illuminati

gerbiamas Benami , sita tema sukure gabrielius , taigi nematau nieko blogo su juo , jo pacio temoje padiskutuot apie  Lietuvos ir Lenkijos praeity ...

Benamis

Cia prasidejo asmeniskumai, o ne diskutavimas apie Lietuvos ir Lenkijos praeiti. Be to politinems diskusijoms Magijos kategorijoje tikrai ne vieta - tam skirtas Off-topas: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=60.0

Tikiuosi suprantamai paaiskinau.

Gabrielius

liepos 27, 2013, 23:36:20 Redagavimas: liepos 27, 2013, 23:39:44 by Gabrielius
Mes galime sujungti temas apie sielu nenesiojima informaciju ir sita. Tarkim,kai kas sake,kad nemegsta kitu tautu,ir tai irgi rodo,pasamonini mokymasi,o ne fragmentus is praeito gyvenimo. Vadinamoji tautine atmintis,pavizdziui as irgi nesu kazkaip fanas rytu slavu,,,nei rusu ,nei ukrainieciu. Taip man patinka pora knygu,filmu ir tarkim senu sovietiniu komediantu. Bet jie man is auros nepatinka,toks kazkoks transliuojasi saltumas... Mano mama yra iki siol uz komunizma,bet kiek mokyklose knisdavo prota del sovietu sajungos siaubu-baubu,kad tikrai galejo pasamoningai tokie dalykai isidiegti... nepaisant seksualiniai fetisai irgi atsiranda greiciausiai del imprintingo teorijos,vaikysteje kazka pamatei ir atsiranda asociacijos su seksualumu su tuo,taip ir visi potraukiai,ar kiti niekai del ko zmones aiskina apie praeitus gyvenimus. Na,nebent jus visi norite,tiketi,kad jus praeitame gyvenime ,buvote kazkas svarbaus,,,tada galite sau isiteikti tuo tiketi,tarkim praeitame gyvenime as buvau sexy miliardierius,kuriam viskas sekesi..arba kliopatra. Galu gale as sau isitikinsiu ir manysiu,kad atsimenu kazka,bet tai bus tik mano vaizduote,,,nebent tai nera vaizduote ir Rowling praeitame gyvenime mokesi Hogwartce... ZMOGUS PILNAI GALI ISGALVOTI LABAI PLACIUS IVIKIUS.

.L.U.T.H.O.R.

liepos 28, 2013, 00:38:26 Redagavimas: liepos 28, 2013, 00:40:08 by Šešėlis
Citata iš: Gabrielius  liepos 27, 2013, 19:30:11
Tu nesakai jokiu irodymu,apie savo anapili ,kuris yra brandintas greiciausiai kaimietiskomis pasakomis,apie vaiduoklius,burtus,praeitus gyvenimus... Plius nieko is taves negirdejau dar tikrai kriatyvaus,tik mazdaug "ka girdejau ta ir sakau". Irodyk,kad as klystu,,irodyk ,kad vaiduokliai turi pradini charakteri ,turi asmenybe ir yra tas pats,kas su kunu. Kur irodymai? O tas,kad jie neturi to,o tiesiog akla buvima,tai ,bent kazkiek paaiskintu irodymu stoka,aplamai del ju egzistavimo.Manai mirusios mamos nemyli ant tiek savo vaiku,kad pasirodytu ir atsisveikintu???

Nesakiau, nes neturėjau laiko tada ;)

Kaimietiškos pasakos yra pas tave ne pas mane :)

Kaip jau kažkas sakė apie vaiduoklius, jie yra tik fantomas likęs fiziniame pasaulyje ir ne mąstančios būtybės. Be to vaiduokliai nėra tas pats, kai įvyksta įvairūs atsisveikinimai per sapnus ar tikrovėje :) Tai greičiau materializuotas žmogaus troškimas, kuris su paskutiniu atodūsiu gali būti ganėtinai stiprus. Žinoma gali būti ir proto sukurtas padarinys, dėl didžiulės netekties.

Kitas dalykas kaip jau sakiau, papasakok man apie demonus, jei jau pavadinime parašei :) Ties šita vieta matomai tiek įsijautęs rašei, kad prašovei truputį ne? ;)

Žinoma yra prisiminimų smegenyse :) Bet nemanau, kad tik ten (kažkas minėjo akašos įrašus). Be to, jau seniai skaičiau, bet netgi mokslininkams neaišku, kur tiek informacijos žmogus sugeba sutalpinti (jei yra kokios naujesnės info sakykit, būtų įdomu paskaityt).

O po sutrenkimo, informacijos priėjimas gali sutrikti :)

Visatai tavo ydos gal ir neturi jokios prasmės, bet tavo siela eina per gyvenimus ir mokosi :) Man priimtina versija, kad siela pereina daugelį įsikūnijimų, kol galiausiai(arba ne) gali palikti žemę ir keliauti toliau.

CitataKiek man metų?

Aš tikrai nežinau kiek man metų. Fiziškai- dvidešimt, mano asmenybei apie septyniolika, vaikas prieš tris metus neturi tokio dalyko kaip asmenybe, dar tuo labiau keli mano veidai turi po dvylika- trylika metų, o jau kalbant apie mane kaip galimybe ar idėja, na ji neturi nei pradžios nei galo.

Šizofrenija?

CitataVaikiskai??? Na as bent nenaudoju avataro,kuris butu automobils (modelis,kurio niekada neturesi),tavo nickas net galetu buti "brum,brum",

Kabinėjimasis prie avataro, tikrai "neparodo" koks tu vaikiškas :D

Dėl lenkų buvimo seniau, tai siūlyčiau išvis nebespankt :D O pasiskaityt truputį istorijos ;) Lenkai draugaut pradėjo tik kokiam 15amžiuje :)

Dėl praeitų gyvenimų, tai tik iškirtinais atvejais žmonės savaime atsimena. Todėl aišku kad jei kiekvienas kažkokią detalę sietų su tuo jog tai kažkas iš praeito gyvenimo įstrigę, būtų nesamonė :) Laisvai galima išbandyti hipnozės seansą arba nueiti į grupinę ar asmeninę regresijos sesiją ;)

CitataGalėtum plačiau apie demonus ir kaip tu pats supranti pomirtinį gyvenimą?

Kaip jau sakiau apie pomirtinį gyvenimą, manau, jog vyksta sielos įsikūnijimai, kol išmokstamos visos pamokos, ir galima gyventi toliau. Bet daugumai sielų prireikia, ne vieno ir ne dviejų gyvenimų šioj žemėj :)

Ką aš manau apie demonus, tai tam tikros būtybės, deja ne mūsų fizinio pasaulio. Apie juos galima pasiskaityti bet kokioje ne religinėje (rimtesnėje, nes ir ne relignių briedų pilna) literatūroje :) Magijoje net ir su jais sudarinėjamos tam tikros sutartys, nelabai panašu į "sutartį su velniu", jie nėra tokie pavojingi, kokiais kartais juos piešia, bet prasidėti su jais irgi gali ne kiekvienas :)

Gabrielius

liepos 28, 2013, 01:10:43 Redagavimas: liepos 28, 2013, 01:15:33 by Gabrielius
Citata iš: Šešėlis  liepos 28, 2013, 00:38:26
Kaimietiškos pasakos yra pas tave ne pas mane :)

Ta pati teigini ir vartoja penkemeciai "kas pasake,tas ant saves pasisake".

Kaip jau kažkas sakė apie vaiduoklius, jie yra tik fantomas likęs fiziniame pasaulyje ir ne mąstančios būtybės. Be to vaiduokliai nėra tas pats, kai įvyksta įvairūs atsisveikinimai per sapnus ar tikrovėje :) Tai greičiau materializuotas žmogaus troškimas, kuris su paskutiniu atodūsiu gali būti ganėtinai stiprus. Žinoma gali būti ir proto sukurtas padarinys, dėl didžiulės netekties.

Tai ciaaa jau labiau tikejimo reikalas??? Tai,kaip tu dristi sakyti ,kad as nusisneku!

Kitas dalykas kaip jau sakiau, papasakok man apie demonus, jei jau pavadinime parašei :) Ties šita vieta matomai tiek įsijautęs rašei, kad prašovei truputį ne? ;)

Kiek skaiciau demonu kvietimus,ko as nedariau nes sigilai,visada buna,man per sudetingi perpiesti,tuolab,kad netik juos reikia piesti...Apsaugos ratus and ect... Taigi jai tu sekmingai iskviesi demona ir jis bus tavo kale,reikia sakyti jam kuo aiskiausius ir paprastus nurodymus,jie pagal ideja nera tokie padarai,kokie mes esame. Antras dalykas,jie galetu buti protingesni,kadangi mes kalbam apie padarus,kurie yra sukurti ne sitam planui ir turetu buti kitokie. Bet man keista,kaip hollywoodo filmuose,jie viska zino ir zino naujausius dalykus,,, NESAMONE TAI. As net manau,kad jie turetu tureti savo kalba,jai angelai ,kalba daleiskim Enochiskai(pagal Johna Dee),demonai irgi turetu tureti savo kalba. Ir ju informacija,neturetu buti mums tokia aktuali,,,

Šizofrenija?

TU DURNAS... Ar ,tarkim Jurga Ivanauskaite buvo sizofrenike,nes ji rase dalykus,kurie nera fiziniai dalykai ir isgalvoti?

Dėl lenkų buvimo seniau, tai siūlyčiau išvis nebespankt :D O pasiskaityt truputį istorijos ;) Lenkai draugaut pradėjo tik kokiam 15amžiuje :)

Kuom tai susija ,su tuo faktu ,kad Vilniuje dabar daug lenku?

Dėl praeitų gyvenimų, tai tik iškirtinais atvejais žmonės savaime atsimena. Todėl aišku kad jei kiekvienas kažkokią detalę sietų su tuo jog tai kažkas iš praeito gyvenimo įstrigę, būtų nesamonė :) Laisvai galima išbandyti hipnozės seansą arba nueiti į grupinę ar asmeninę regresijos sesiją ;)

As geriau nueisiu i BDSM mokama sessija,busiu plakamas ir galesiu pasimasturbuoti,nei leisiu,kazkokiai durai man knisti prota,kad mano laisvos fantazijos yra buves mano gyvenimas,kaip sakiau,,, greiciausiai Rowling praeitame gyvenime mokesi hogwartce ir buvo vardu Harris...

Kaip jau sakiau apie pomirtinį gyvenimą, manau, jog vyksta sielos įsikūnijimai, kol išmokstamos visos pamokos, ir galima gyventi toliau. Bet daugumai sielų prireikia, ne vieno ir ne dviejų gyvenimų šioj žemėj :)

KOKIOS PAMOKAS? NAHRINA TOS PAMOKOS? Ar gyvenimas tau ir yra bandymas gauti kazkokia pamokas,kurios galioja tik sioje aplinkoje... Gale sedesim Edeno sode ,negalesim nieko vokti ir zudyti ir dievas sakys,"gerai ,kad ismokote to ko jums nebereikes?" ,arba galesim vokti,bet niekam tai nenes nuostoliu,Kokia to prasme?

Imk siek tiek mano nuomones,tu esi fanatikas... Ir blogiausios prasmes,,, savo filosofija nekryzmini ,nei su logika ,nei su kitais mokslais.Kas yra paaiskinama,kadangi dazniausiai "tikejimas" ir yra toks dalykas... Bet galima ,bent kazkiek bandyti suristi galus... Pagal vien ideja,kad viskas risasi.

.L.U.T.H.O.R.

liepos 28, 2013, 01:32:05 Redagavimas: liepos 28, 2013, 01:35:50 by Šešėlis
CitataKaimietiškos pasakos yra pas tave ne pas mane

Ne veltui, po to eina toliau mano pranešimas, o ne tik šis sakinys ;)

CitataTai ciaaa jau labiau tikejimo reikalas??? Tai,kaip tu dristi sakyti ,kad as nusisneku!

Kur aš sakau, kad tikėjimo? Sakau, kad toks dalykas egzistuoja (beje jei nepastebėjai dėl vaiduoklių sutinku) , ir kokios jo galimos priežastys :)

CitataTU DURNAS... Ar ,tarkim Jurga Ivanauskaite buvo sizofrenike,nes ji rase dalykus,kurie nera fiziniai dalykai ir isgalvoti?

Ar aš kur kaltinu šizofrenija? neveltui klaustuką uždėjau. Kalbi apie skirtingus savo veidus, kuriems skirtingai yra metų :)

Dėl lenkų, pats neatsimeni ką rašei? sakai lenkai seniau yra Vilniui, o kad tai visiška nesąmonė ;)

Dėl hipnozės ir panašiai, tai niekas nekalba apie laisvas fantazijas, siūlau išvis pasidomėti hipnoze ;)

Dėl demonų, jeigu nebuvai jų išsikvietęs, tai tuo labiau neturi teisės sakyti, kad nesamonė tai. Ir visa tavo nuomonė tampa niekinė :) Aišku holivudinius filmus reiktų mesti šalin. Negali sakyti ar jie protingesni ar ne, bet jie tikrai turi daugiau informacijos, kuria galima pasinaudoti. Asmeniškai nemanau, kad reikalinga ir kokia nors išskirtinė kalba, jei bendraujama telepatiškai :)

Paaugsi suprasi, kam reikalingos pamokos ;)

Juokingiausia yra tai, kad matosi, jog tavo nuomonė yra sudaryta iš knygų ir filmų ir ją statai prieš praktiką :D

Gabrielius

liepos 28, 2013, 01:37:57 Redagavimas: liepos 28, 2013, 01:47:57 by Gabrielius
Seniau nei kaimieciai,kurie dabar suvaziuoja,kad studijuotu cia... Jie baisiau uz bet kokia nacionalybe,,, Fantomai-dvasios,man fantomasas yra vienas ir jis devi kazkokia kalgotke ant galvos.
O kaip mes galetume kalbeti su padarais is visiskai kito pasaulio,tikraja to zodzio prasme,telepatiskai? O manai ju vaizdinis matymas yra indentiskas musiskiui? Mes ta suprasime,gal jie girdi visiskai kitaip nei mes,MES TO NEZINOM! As zinau,kad ne praeitas gyvenimas neegzistuoja,o tai,kad tos sessijos ir hipnozes yra pasakos uzsidirbti pinigu ir to mums zinoti neimanoma... Tu turi vienas smegenys ,jas susiknisi-viskas,game is over, tu likai durnas,,,ir islindusi tavo siela galbut susiras nauja kuna ir viskas prasides is naujo,turesi per nauja,mokytis kalbeti,valytis uzpakali. Tavo sis gyvenimas bus uzmirstas.
Per mano gimtadieni tikraja to zodzio prasme mire vienas dailininkas, vienintelis sutapimas yra ,kad as megstu irgi piesti grotestiskus paveikslelius http://www.artquotes.net/masters/bacon/bacon_study1953.jpg
matai as jau galeciau tiesiog save itikinti ,kad as juo buvau,nors tai galetu buti tik sutapimas. Jai nera jokiu irodymu del vaiduokliu/sielu/demonu tai turi buti logiskesne priezastis ,kodel to nera,arba viskas tai tampa dogma... Kam tiketi i dogma... Tai kvaila..

Aukštyn