Levitacija? :)

Pradėjo a.t.sielis, liepos 13, 2013, 11:51:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Du klausimai:

1. Ar levituojantis kamuoliukas nėra laikomas su siūlu burnoje?
2. Ar šiame pasirodyme yra nuostabesnių triukų negu levituojantis kamuoliukas?

paragraf 78

Atrodo įspūdingai, bet manau jog čia rankų miklumas ir jokios apgaulės. Daugelis fokusininkų atlieka panašius triukus, pvz. levituojanti lazdelė ar tie patys rutuliai ar žiedai. Tačiau tai yra triukas, neturintis nieko bendra su levitacija kaip tokia. Manau pasikuitęs internete rastum kaip tokį triuką galima atlikti ir pačiam. Aš daug neįtikėtinų kamerinių fokusų buvau pramokęs. Tai nėra sudėtinga, tik reikia įgūdžių.

a.t.sielis

Manau, kad jis įsideda siūlą į burną, ir taip laiko kamuoliuką, pakabintą ant siūlo. Kamuoliukas juda kartu su galva.

Visgi, be tikrų pinigų negali būti padirbtų pinigų. Čia triukas, bet levitacija turi egzistuoti :)

paragraf 78

Nėra jokio mokslinio patvirtinimo jog levitacija egzistuoja. Ir nuo to jog tu nori ar manai jog ji turėtų egzistuoti, ji nuo to nepasidarys tikresnė :) Aš irgi norėčiau jog levitacija egzistuotų, bet kol negausiu okslinio patvirtinimo ja nepatikėsiu
Kiek buvo "levituotojų" tiek buvo išryškinta jog jie apsišaukėliai, nes nepraeidavo testo kontroliuojamoje aplinkoje.
Čia ne siūlas, čia daug subtilesnė technika :)
Rimtai, pasieškok internete kaip atliekami tokie triukai. Paieškočiau aš, bet mano per daug prastos anglų kalbos žinios.

a.t.sielis

Kodėl gi ir ne, kodėl levitacijai neegzistuoti? Lėktuvai va skraido, viskas technikos reikalas.

Debesys dangumi plaukioja.

Kažin kodėl dangaus kūnai niekur nenukrenta, kabo vakuume.

:)

la.benas

Citata iš: a.t.sielis  liepos 13, 2013, 12:53:59
Kažin kodėl dangaus kūnai niekur nenukrenta, kabo vakuume.

Nes nėra gravitacijos?

paragraf 78

Lėktuvų skraidymas ir levitacija nieko bendra neturi, tai paprasčiausia fizika. O levitacijos teorija pagrįsta tuo jog žmogus gali levituoti pats arba levituoti daiktus savo valios ar dvasinių jėgų pagalba. Taip kad nereikia spekuliuoti apie debesų, planetų ir lėktuvų levitaciją, ne tai ne levitacija.

a.t.sielis

liepos 13, 2013, 13:09:20 Redagavimas: liepos 13, 2013, 13:11:01 by a.t.sielis
Citata iš: la.benas  liepos 13, 2013, 13:02:48
Nes nėra gravitacijos?

Who knows. gal jiems nėra kur kristi.

Keistai atrodo, kad kažkas juda orbitomis. kurių galų jiems judėti būtent apvaliai? išcentrinė jėga ir t.t. čia kažkokia sistema, nei iš šio nei iš to negali taip atsitikti.

Citatažmogus gali levituoti pats arba levituoti daiktus savo valios

nu va, žmogus ėmė ir valingai sukūrė lėktuvą. be žmogaus valios, lėktuvų nebūtų

xsistemax

Visatoje nėra vietos,kur nebūtų gravitacijos.Egzistuoja tik pusiausvyros zonos,kur jėgos vektoriai turi tą pačią vertę priešingomis kryptimis.Pvz.:gravitaciją sėkmingai gali kompensuoti magnetiniai laukai.
Levitacija neprieštarauja fizikos dėsniams,bet savaiminė tokio reiškinio tikimybė yra itin maža.Kiek galime tą tikimybę padidinti sąmoningai-irgi neaišku.
Čia viena tų sričių,kurias mokslas stengiasi apeiti ratu.

paragraf 78

Nesakyčiau kad mokslas eina apie ją ratu, buvo atlikta begalė tyrimų šioje srityje, na kad ir tie pats antigravitaciniai varikliai, kurių taip niekas ir nesugebėjo sukurti.
Levitacija paprastai suprantama kaip žmogaus dvasinių galių išraiška, prieštaraujanti fizikos dėsniams, tad jei technikos pagalba gebi pakilti į orą, tai greičiausiai nėra levitacija kaip tokia.

xsistemax

Būtent tai ir turėjau galvoje.Čia panašiai,kaip su biolokacija.Skirtingų operatorių virgulės artėjant prie to paties objekto reaguoja vienodai,net operatoriams nežinant ankstesnių bandymų rezultatų.Dėsningumai pernelyg akivaizdūs,kad būtų galima juos ignoruoti.O kokios "mokslinės"išvados?  :)

paragraf 78

Išvadų nežinau, tiesiog turime faktą, kad visi levituotojai kurie tokiais skelbėsi būdavo arba apsišaukėliai arba tiesiog nesugebėdavo levituoti kontroliuojamoje aplinkoje.
Fokusininkai tai sugeba daryti, bet tai čia rankų miklumas ir jie patys to neneigia. Mačiau per dicovery vieną filmą apie indijos fakyrus levituotojus. Pradžioje filmo buvo pristatoma kaip stebuklas, antrojoje dalyje fokusininkas viską pakartojo ką jie darė ir dar paaiškino kaip tai daroma. Žodžiu, išvada mano manymu galėtų būti tokia: nėra įrodymų jog levitacija kaip tokia egzistuoja, nes visi duomenys kurie buvo gauti prieštarauja šiam teiginiui.
Nors ką čia gali žinoti, gal va rytoj atsiras asmuo kuris įrodys jog iš tiesų geba levituoti :)

a.t.sielis

Citata iš: paragraf 78  liepos 13, 2013, 13:40:26
jei technikos pagalba gebi pakilti į orą, tai greičiausiai nėra levitacija kaip tokia.

Sure, apibrėžimų reikalai. Bet mintis ta, kad jeigu žmogus naudodamasis savo valia, mintimis ir skaičiavimais gali manipuliuoti materija iki tokio laipsnio vienokiu būdu (kaip technologijos, lėktuvai ir t.t.), tai kodėl jis negalėtų manipuliuoti materija kitu būdu? Ar egzistuoja tas kitas būdas? Kad tą klausimą atsakyti, reikia žinoti koks visų veikiančių reiškinyje jėgų pagrindas ir ar gali maža siela tas jėgas veikti savo turimomis priemonėmis. Fizika analizuoja iš vienos pusės, bet fizika ne vienintelis būtį apibūdinantis požiūrio kampas.

xsistemax

liepos 13, 2013, 14:00:58 Redagavimas: liepos 13, 2013, 14:17:21 by xsistemax
a.t.sieli,tik per plauką nepataikei į dešimtuką.  :)
Techninė pažanga labai nuskurdino žmogų,kaip kuriančią būtybę.Kam ieškoti savyje užslėptų sugebėjimų,jei gali naudotis įrenginiu?Nebeliko poreikio.O visai neseniai psi galios buvo naudojamos šaltąjame kare,beje,labai sėkmingai.Tokios,kaip telekinezė,telepatinis šnipinėjimas.Technika išstūmė žmogų todėl,jog įrenginį lengva tiražuoti.
Man asmeniškai visi deklaruojantys,jog turi neeilinių sugebėjimų ir juos demonstruodami makaluoja rankomis ar atlieka kokias nors manipuliacijas kelia labai didelį įtarimą.Nes tam rankų visai nereikia.Kodėl mane nepuola šunys?Todėl,kad paprasčiausiai pagalvoju"Sveikas,bičiuli".Be jokio gudravimo,nuoširdžiai.Ir agresiją akimirksniu keičia draugiškumas.Net nebūtina į šunį žiūrėti,jau nekalbant apie kokius nors gestus.

a.t.sielis

Pliusas už pasažą apie šunis :)

Aukštyn