Aš mačiau dvasias-Noriu mirti (II Dalis)

Pradėjo HipTuck, birželio 16, 2013, 07:33:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

HipTuck

Sakau, man tas jau nebeidomu, ir kiek man metu.. dbr gailiuosi, kad gydytojai mane isgelbejo nuo mirties :( Jo visi manot man demesio trukumas ir kad nemirsiu, netikekit, netikekit, bet pamatysit

a.t.sielis

Tai jeigu žmogus nori mirti, ar jį reiktų dėl to kritikuoti?

man pačiam gyvenime n momentų buvo kai norėjosi mirti. Kaip ir daugeliui žmonių, manyčiau.

Viskas čia suprantama.

HipTuck

2Pacas

HipTuck savizudziu po mirties laukia dar didesnes kancios negu zemeja,savizudybe tai blogiausia ka gali padaryt zmogus kaip ir sakiau poto jo laukia dar didesnes problemos.

HipTuck

mh... ir ka nori tuom pasakyti, man gyvent?

ponaitis

Rodos praleidau kai ka idomaus,kol nepadžioviai autu paklausiu,dvasios daiktus judino?
P.S.Forumo nariams,jum nepasirodė jog per daug isismarkavo,pradėjo nelogiškai rašyt,kaip žmogus kuris tik laika kitiem bando atimt?

2Pacas

Tai aisku kad gyvenk.Pamatysi kaip visos problemos isispres o jos tikrai isispres,poto prisimindama visa sita reikala sypsosiesi ir dekosi sau kad nepdariai kvailystes o pasirinkai grazu gyvenima. :)

HipTuck

O neskaitei, kad rasyta buvo, kad pagalve liete/judino?

ponaitis

Turiu galvoje,ar nejudino ko kito be pagalvės,prie ko tu nesilieti?

Xma

Ji nesuvokia koks pragaras laukia  nenorėtu žudytis.nu mirsi kaip ir visi mes kaip gamtos numatytga,kur skubi.

a.t.sielis

Man atrodo, čia skubiai reikalingas moderavimas.

HipTuck

as prie pagalves, nesilieicau blt.. sedejau.. ir jauciau.. jauciau kaip y mane kvepavo ir pns!!!!!!!!!!!

ponaitis

Citata iš: HipTuck  birželio 16, 2013, 13:29:54
as prie pagalves, nesilieicau blt.. sedejau.. ir jauciau.. jauciau kaip y mane kvepavo ir pns!!!!!!!!!!!

o nieko kito nejudino?

Master

Ponaiti, :( ir atėmė... Tai buvo mano mokymosi laikas... HipTuck, tai galėjo būti miego paralyžius.
Beja, gerai at. sielis sako, ne viena tu nematai dėl ko gyventi. Bet žudytis :/... Manau, kad tai gyvybės išniekinimas. Ne visi gauna tokią dovaną.

HipTuck

ka zn... girdejau garsus, duris judino.. blt drebejau ir bijojau.... :(( buna as einu valgyt ar ka sutinku juos blt

Aukštyn