Alkoholis: už ir prieš

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., balandžio 28, 2013, 20:28:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

balandžio 12, 2014, 15:21:29 Redagavimas: balandžio 12, 2014, 15:25:50 by TinSoldier
Radau keletą man patikusių socialinių reklamų, skatinančių vartoti atsakingai. Manau, gerimo kultūros formavimas daug efektyviau už kartais net grubius ir vulgarius gasdinimus, kokių pasitaiko daugiausiai. Taigi dalinuosi :)

Sharikovas

Meciau visiskai gert, kol kas didelio potraukio nera, bet dar tik menesis praejo, kadangi ketinu daugiau gyvenime alkoholio nevartot gal kas gali patart kokios nors literaturos. Girdejau, kad yra knyga padedanti mest rukyt, gal yra ir padedanti mest gert, kadangi jau apsisprendes esu tai tereikia tik papyldomos motivacijos.

Vytautas

Nieko kietesnio, tvirtesnio už pačio apsisprendimą manau nėra. Du mano pusbroliai buvo visiškai girtuokliai. Abu pasinaudojo medicinos pagalba, bet tas kuris sąmoningai buvo apsisprendęs negeria jau daug metų, o jo brolis "kodą" nulaužė per savaitę. Viskas tik tavo rankose ir sėkmės  :)

Sharikovas

Rukyt taip ir meciau be jokios pagalbos, tiesiog apsisprendziau ir jau 9metai nerukau, bet su alkoholiu gali but sunkiau nes praktiskai kiekviena pramoga, laisvalaikis neapseidavo be alkoholio, o dabar kazkuo reikes sita pakeist.

varpainis

O kam visiskai mest ir tapt abstinentu? Saikingai gert neiseina ar ka?

Vytautas

Citata iš: varpainis  balandžio 12, 2014, 16:29:52

Jei saikingai tai kokia iš viso to prasmė?  :) Nei tai girtas nei tai ne. O organizmas po to vistiek nepatenkintas  :)

Sharikovas

Nemoku saikingai gert :) ir siaip verciu nauja gyvenimo puslapi, propoguosiu sveika gyvenimo buda.

varpainis

Citata iš: Vytautas  balandžio 12, 2014, 16:36:22
Citata iš: varpainis  balandžio 12, 2014, 16:29:52

Jei saikingai tai kokia iš viso to prasmė?  :) Nei tai girtas nei tai ne. O organizmas po to vistiek nepatenkintas  :)

;D Nu nevisi geria pigia vodke ir dumbla is bambaliu ir tik tam, kad prisprogt iki nuluzimo. Jei pas tave tik toks suvokimas, tai jo, geriausiai uzsikoduot

Vytautas

Alkoholio cheminė sudėtis vienoda tik skiriasi procentinis jo kiekis. Brangumas pigumas reklaminis reikalas.  :)

varpainis

Nu, kad tau ir med. spiritas sueina tai supratau jau. Jei tau "viskio" uz 20-30lt is maximos ir viskio uz 60-70lt, kad ir is tos pacios vynotekos skoniai vienodi ir nesupranti del ko kainos ju skiriasi, tai turiu blogu naujienu tau.. ;D

Asasinas

CitataAlkoholis: už ir prieš

Prieš.

Vytautas

Tai kad esu absoliutus abstinentas  :)

varpainis

Bet is to kaip kalbi ir to, kad dabar visiskas abstinentas esi, speju kad praeityje rimtu bedu turejai su alkoholiu.

Vytautas

balandžio 12, 2014, 19:42:57 Redagavimas: balandžio 12, 2014, 19:47:22 by Vytautas
Na kokį 10 stikliukų ko nors silpno per metus išgerdavau. Bet kartą atsidūriau tarp visiškai negeriančių tai pasijutai girtuokliu  :) Pagalvojau jei geriu tiek tai kam iš viso net ragauti. Po studentavimo atėjau dirbti į gamyklą tai visi ceche administracijoje gėrė tik aš vienas balta varna buvau, kai išeidinėjau geriantis buvo likęs tik vienas.

Master

Esu labiau prieš, nei už alkoholį.
Pirmiausia, kaip Vytautas minėjo, tai labai žalinga organizmui. Nesvarbu kokios kokybės alkoholis būtų. Nuodai lieka nuodais. Ir jeigu reikia 3 dienų, kad alkoholis išsivalytų iš kraujo.... Ech... Gerti tikrai tampa prabanga :D

Aukštyn