Beyoncé garbina šėtoną ir priklauso Masonams?

Pradėjo Benamis, kovo 22, 2013, 22:05:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Praėjus nepilniems metams vėl pasirodė gandų, kad Beyoncé (28) yra satanistė. Šį kartą ant jos rankos piršto buvo pastebėtas žiedas su satanistiniu simboliu. Ant žiedo, kurį dainininkė mūvėjo koncerto metu, buvo pavaizduotas Bafometas.

Tamplieriai, viduramžių laikų krikščioniškosios karinės organizacijos nariai, esą garbina galvos pavidalo stabą - Bafometą, kuris siejamas su šėtonu. Masonai taip pat garbina Bafometą.

.L.U.T.H.O.R.

Mendeso ožys!

Master

Nežinau, jeigu ankščiau būta gandu, kurie pagrįsti... Ok, bet dabar atrodo, kad žmogus galbūt nežinojo žiedo simbolikos. :) Juk jeigu tu dėvėsi kojines su voro simboliu, tai nereikš, kad priklausai slaptai juodųjų vorų garbintojų sektai. Na, mano nuomonė :3 (o tokio žiedo ir pati norėčiau  ::) )

.L.U.T.H.O.R.

Nesąmonės visiškai sakyčiau. Neturi ką susigalvot.

Trance

Tegu jie garbina ką nori, priklauso kam nori, man visiškai nerūpi.. :)

.L.U.T.H.O.R.

Va tame ir esmė, koks skirtumas ką jie garbina?

ponaitis

Nes satanizmas nėra legali religija.

paragraf 78

Satanizmas kai kuriose valstybėse yra legali ir oficiali religija.
O šiaip, dėl nešiojamų simbolių, tai jie retai kada rodo tikrą priklausomybę kokiai nors organizacijai. Va dauguma krikščionių pamatę ant mano riešo ištatuiruotą pentagramą ir gi galvoja jog esu satanistas, o dar kai pamato, jog pas mane ir ant kaklo pentagrama, ir ant žeido ir ant telefono, o dar kai pamato jog ant kaklo barkodas ištatuiruotas (nes kai kurie tiki jog bar koduose užšifruotas žvėries skaičius) galutinai įsitikina jog aš satanistas. Pamatytų jie dar mano altorėlį su pentagrama, tai išvis gautų infarktą :D

Master

#8
kovo 23, 2013, 09:20:19 Redagavimas: kovo 23, 2013, 09:23:52 by Master
Daug yra satanizmo rūšių ir nevisi garbina ožiuką :), beje aš pati ketinau iš ezoterikos tinklalapio įsigyti madeso ožio pakabuką, kuris dėja simbolizuoja laviracija tarp žvėriškumo, gyvuliškumo ir dieviškumo, proto.. :)

paragraf 78

reikia sakyti ezoterinio, nes egzoterinis turi visai kitą reikšmę ;)

ponaitis

paragraf,jei turi barkoda,tai gali sakyt kad tu prekė :D

Master

Citata iš: paragraf 78  kovo 23, 2013, 09:21:34
reikia sakyti ezoterinio, nes egzoterinis turi visai kitą reikšmę ;)

Uoj, prasižiūrėjau  :D

vitake

Įpratai žvaigždes aprengia stilistai, tai gal ji su tuo niekuo dėta.. Arba koks vadybininkas sugalvojo atkreipti žmonių dėmesį į ją, nes su visais tokiais simboliais greitai žvaigždės susilaukia dar didesnio dėmesio.

la.benas

Greičiausiai ir bus taip, kaip Vitake sako. Ne tokie jau ir kvaili tie vadybininkai. Puikiai žino ką ir kada daryti kad atkreiptų žmonių dėmesį, sukeltų diskusijas.

ponaitis

Jei taip,jiems puikiai pavyko :)

Aukštyn