Mokslininkai įsitikino: kai kurie mėsos produktai varo į kapus

Pradėjo paragraf 78, kovo 08, 2013, 10:59:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Šiaip jau žmogus ir jo protėviai, visokie australopitekai ir panašiai, visada buvo visaėdžiai. Nebuvo istorijoje tokio etapo kada žmogus, kaip rūšis, buvo vegetaras. Bent jau taip teigia visi paleontologiniai duomenys.

.L.U.T.H.O.R.

Ta gyvybinė energija kaip sakai inkognito, regeneruojasi pati savaime, jei mes neviršijame jos regeneracijos greičio su energijos išnaudojimo greičiu. Greičiausiai ji regeneruojasi miegant. O žmogaus gyvenimo laikas prailgėjo tikrai ne dėl to, kad jis pradėjo valgyti mėsą, na gal yra kažkiek tame tiesos, žiūrint iš tos pusės, kad jisai tapo medžiotoju, vadinasi rado būdų apsisaugoti, nuo kitų plėšrūnų taip prailgindamas savo gyvenimo trukmę :D

paragraf 78

Paleontologai mano, jog jei žmogus nebūtų valgęs mėsos, jo smegenys nebūtų turėjusios pakankamai baltymų tam, kad išsivystytų iki dabartinio lygio.
Labai žymus išsivystymo šuolis buvo kai žmogaus protėviai pradėjo medžioti. Daugiau mėsos, daugiau baltymų, smegenys didesnės.
Šiaip kažkada teko skaityti straipsnį jog vegetarų atmintis prastesnė būna nei tų kurie valgo mėsą, nes smegenys negaudamos pakankamai baltymų pradeda vangiau veikti.

.L.U.T.H.O.R.

Na kas su straipsniais susiję tai nežinau, nežinau. Geriau pasiklausinėti vegetarų pačiam :) Pirmasis straipsnis, Britanijos mokslininkai ištyrė... :D

Martinax

Citata iš: inkognito  kovo 13, 2013, 09:02:45
Šiaip jau vegetarizmas trumpina žmogaus gyvenimą, nes priverčia žmogaus organizmą be reikalo, tuščiai eikvoti jam suteiktą,ribotą, gyvybinę energiją.

Nesutinku:
http://tv.lrytas.lt/?id=13479148331347718830
https://www.youtube.com/watch?v=VdeC3OJJIzA
https://www.youtube.com/watch?v=BvsGXuyYgv8

inkognito

Citata iš: Martinax  kovo 13, 2013, 22:10:24
Citata iš: inkognito  kovo 13, 2013, 09:02:45
Šiaip jau vegetarizmas trumpina žmogaus gyvenimą, nes priverčia žmogaus organizmą be reikalo, tuščiai eikvoti jam suteiktą,ribotą, gyvybinę energiją.

Nesutinku:
http://tv.lrytas.lt/?id=13479148331347718830
https://www.youtube.com/watch?v=VdeC3OJJIzA
https://www.youtube.com/watch?v=BvsGXuyYgv8

Jogai dažnai naudoja savo maisto papildymui skėrius ir žiogus,be to čia parodytas žmogelis yra kažkoks Osvencimo kultūristas tad jis tikrai netiktų sveikos gyvensenos pavyzdžiu.O kad jam 104 metai tai jis tik pats taip gali teigti ir tai gali būti eilinė žurnalistinė antis.Juk jo vaikai mirė 60 metų,tai kur gi tas išganingasis genų rinkinys? mano manymu šie argumentai yra melas ,nes visi vegetarų teiginiai prieštarauja sveikai logikai.

Master

"Mėsos ir žuvies valgymas kenkia labiausiai, nes tai ne tik tama gunos (negatyvios energijos) maistas, bet ir prievarta prieš gyvas būtybes. Kol mes savo būtimi sukeliame skausmo kitiems, dvasiškai  progresuoti neįmanoma." Pasidomėjau internete ir štai... Apie tama guna- Jogos filosofai išskyrė tris gunas- tamas(tamsos), rajas (veiklos), sattva (buvimo, stabilumo).
Apie tama- tamsa, neveiklumas, inercija.. Siekiant sumažinti tamas reikia vengti persimiegojimo, persivalgymo, neveiklumo, pasyvumo, baimės situacijų, ir maisto produktu kaip (mėsa, alkoholis, tabakas, česnakai, svogūnai, fermentuoti maisto produktai kaip actas ar marinuoti agurkai,pernokęs, pasenęs maistas. Psichologiniai potyriai būna depresija, manija, nuobodulys.
Na, nežinau.. Paaiškinkit man tai..  :D

Marius

Žinai ,kartais reik vadovautis ne visokiais tama gunais ir pranašais/žinovais , o savo protu ir tada manau gyvenimas bus kurkas geresnis ir šviesesnis.,nei rankiojantis iš pakampių gandus ir ''nusimanančiūjų'' tauzalus..

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: inkognito  kovo 14, 2013, 09:55:04
Juk jo vaikai mirė 60 metų,tai kur gi tas išganingasis genų rinkinys? mano manymu šie argumentai yra melas ,nes visi vegetarų teiginiai prieštarauja sveikai logikai.

Tai gi ir sako kad mirė dėl to jog nesivadovavo visu tuo kuo jis. Mano manymu, tavo argumentai yra visai nepagrįsti.

.L.U.T.H.O.R.

Ir taip aišku, kad prekybcentriuose praktiškai viskas apdorota ar prikimšta kokios nors chemijos :)

vygazet

Citata iš: inkognito  kovo 08, 2013, 20:51:00
Mano šiltnamis pagamintas stiklopaketų principu,tik tie paketai sukonstruoti iš spec, termiškai įsitempiančios plėvelės kuri praleidžia net 50 proc. daugiau saulės spektro nei stiklas.Jie lengvi,šilti  ilgaamžiai bei labai tvirti,panašiai kaip lėktuvo sparnai atlaiko bet kokius vėjus ir sniego krūvius.

Manau kalbate apie tą pačią pakavimo plėvelę? Ar galima būtų kur nors plačiau pasiskaityti apie tokio šiltnamio konstrukciją? Ar gal pats asmeniškai, Inkognito, galėtumėt pakonsultuoti šiuo klausimu?

Benamis

Citata iš: vygazet  kovo 18, 2013, 19:56:00
Manau kalbate apie tą pačią pakavimo plėvelę? Ar galima būtų kur nors plačiau pasiskaityti apie tokio šiltnamio konstrukciją? Ar gal pats asmeniškai, Inkognito, galėtumėt pakonsultuoti šiuo klausimu?

Siulyciau perskaityti sia tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1204.msg20205#msg20205

inkognito

[/quote]

Pakavimo plėvelė gaminama orientuoto polipropileno technologija,tačiau ji yra daugiasluoksnė ir tarp sluoksnių užkrėsta spec bakterijų štamais, kurie jai patekus į dirvožemį suaktyvėja ir ją suskaido maždaug per 2 savaites. Tokia šiltnamio gamybai absoliučiai netinka nes reikia kad tarnautų sąlytyje su drėgme ir žeme ne mažiau kaip 10 metų. Ji iš bėdos gali būti panaudota lango vidinės dalies apšiltinimui,bet ir ten ji netarnauja ilgiau kaip 2 sezonus. Lango apšiltinimui naudoju aukštojo polimero pagrindu PET plėvelė,turinti spec. stabilizatorius ir padengta retojo metalo - Indžio -iridžio, selektyvia danga. Ji lango bloke lengvai išstovi nepakitusi augiau nei 15 metų ir yra tinkama super aukštų savybių paketo gamybai,ypač gera tuo kad sudarydama papildomą termoizoliacinę pertvarą ji nepadidina lango svorio (Mano Patentas LT 4015 B)  Visus langus apdorojus vien Lietuvoje pagal šių metų šilumos kainas ji vartotojams sutaupytu maždaug apie 600 milijonų litų vien Lietuvoje per šildymo sezoną. Bet valdžiai nuo to nei šilta nei šalta,nes tie pinigai liktų ne jos bet jūsų kišenėse ir kaip vienas atstovas jos pasakė man tiesiog į akis, kad mano išradimas yra kenksmingas Lietuvai.Tačiau pats asmeniškai nepamiršo pasinaudoti mano išradimu.
Šiltnamio gamybai pradžioje naudojau PET plėvelę bet ji nepateisino mano lūkesčių nes rusų gamintojai atsisakė ją modernizuoti sudedant reikiamus stabilizatorius,todėl teko kuriam laikui nutraukti jų gamybą ir ieškoti kitokio techninio sprendimo. Ilgai ieškojęs radau išeitį sukurdamas žemesniojo polimero Polietileno pagrindu stabilizuotą termiškai isitempiančią plėvelę ,kuri be kitų savybių dar ir gali būti sulydoma tarpusavyje tiesiog ant konstrukcijos. Tai gerokai padidino  tokio bloko kokybę ir atpigino gamybą,tik visa bėda kad firma kuri sutinka pagal mano sukurtą receptūrą pagaminti tokią plėvelę reikalauja užsakyti partiją ne mažiau 6 rulonų po 60 kg tokios plėvelės apimties,o vienas rulonas kainuoja apie 1 000 litų,taip kad norint turėti tokios plėvelės reikia tokių šiltnamių gamybos,o kad juos gaminti reikia tokios plėvelės. Kol kas jos dar turiu 2 rulonus,tai maždaug išeitų kokie 4 šiltnamiai po 20 kv. m. žemės ploto. Toks šiltnamis pilnai galėtų aprūpinti 4-5 asmenų šeimą ,jeigu šeima mažesnė pakaktų ir 10-12 kv.m žemės ploto. Jeigu ką domina tokia galimybė,pačiam sau užsiauginti daržoves natūraliame komposte galite parašyti man į PM,padėsiu pagal galimybes. Jo gamyba nėra labai sudėtinga tačiau reikalauja tam tikrų įgūdžių,o pas mane namuose yra veikiantis toks šiltnamis. Galima susitarti kad galėtum jį kada apžiūrėti,tada bus aiškiau kaip jį gaminti.

Ezekiel

Aš tai kažkaip prigimties negalių pakesti mėsos ir esu natūralus vegetaras. Tiesiog įdedant į burną kokia kiauliena, lašinius ar silkę yra atmetimo ir pasišlykštėjimo reakcija, o šaltiena net uostyti negaliu. Galėdavo nebent vištienos filė iškepta valgyti matyt dėl to, kad strūktura įmituodavo skaidulingas daržoves, riešutus.

Šiaip mėsos šiais laikais ypač nepatartina valgyti, nes gyvūliai daugiau sukaupia toksinų nei daržovės. Plėšrūnų mėsa ir turi labiausiai koncentruotus toksinus.

Šiaip girdėjau, kad vienintelis vitaminas B12 pasitaiko tik mėsoje ir gali būti jo trūkumas. Bet B12 iš tikrųjų gamina bakterijos. O pavyzdžiui geriant vandens telkinių vandenį ir gyvenant nevisiškai steriliai jo gaunama.

Aukštyn