Mokslininkai įsitikino: kai kurie mėsos produktai varo į kapus

Pradėjo paragraf 78, kovo 08, 2013, 10:59:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Na tai tu tikras šaunuolis, inkognito

inkognito

Citata iš: bs2000  kovo 08, 2013, 20:22:02
ar ne tave rode per tv kur zmogus isikure naujoviska siltnami be zemes? viskas vandeniu ir atitinkama temperatura auginama? :)) nejaugi nuo mesos man jau daug laiko sinusitas yra....kazkaip neitiketina

Ten augina hidrofoniniu būdu be žemės,praktiškai tik su viena chemija azoto fosforo ir kalio trašų mišiniu vandenyje kurį vamzdžiais varinėja mažas el. siurbliukas.,O pas mane auga komposte naturalioje žemėje ir natūraliomis organinėmis trąšomis,nes medžio pelenuose yra tas pats fosforas,kalis,ir azotas bet tik ne sintetinėje o gamtinėje formoje,be to medžio pelenai turi ir daugybę mikroelementų natūralios kilmės. Mano šiltnamis pagamintas stiklopaketų principu,tik tie paketai sukonstruoti iš spec, termiškai įsitempiančios plėvelės kuri praleidžia net 50 proc. daugiau saulės spektro nei stiklas.Jie lengvi,šilti  ilgaamžiai bei labai tvirti,panašiai kaip lėktuvo sparnai atlaiko bet kokius vėjus ir sniego krūvius.

Marius

O aš manau ,kad visi tie ''naturalūs'' produktai ir ukininkų mėsytės tėra saviapgaulė,taip tai skaniau gal truputį naturaliau,bet teigti,kad valgant tik tokius produktus ir vengiant ''maximinių'' ilgiau ir sveikiau gyvensi,tėra apatiškas pasiguodimas..pažiūrėkit kokioj mes aplinkoi gyvenam,kiek akim nematomu radio ir kitokių bngų mus skrodžia ,kiek ore teršalų,vandenį ir aplomai aplink mus visur..Kaip manot ka valgo ''ekologišką'' pienuką duodanti karvytė?ogi tapačią užteršta žole kuri užaugo užterštoje rugščių lietų nulytoje žemėja,tai apie ką tada kalba?Žmogeliai atsipeikėkit,esam ikalinti mūsų pačių sugadintoje planetoje..tad galit nevalgyt mėsos,pirkt ja psiaudo ekologiškose ūkiuose,bet nuo fakto nepabėgsit...aišku,savisaugos instinkto vedami naudojat saviapgaule..na bent jau ramiau gal..

inkognito

Mariau,kaip ten yra iš tikro nežinome nieko,bent jau ramesnė sąžinė kad padarėm viską ką galėjome dėl sveikesnės gyvensenos. O gyvensime tiek kiek skirta dievo kiekvienam,nei vienos sekundės daugiau.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: advena  kovo 08, 2013, 19:32:54
Čia jau ir taip aišku, kad valgant perdirbtą mėsą jūsų sveikata prastėja.
Citata iš: Šešėlis  kovo 08, 2013, 12:46:14
Tačiau, dar valgau vištieną, kartą ar du per savaitę. Bet tai ne perdirbta mėsa būna dažniausiai.

Patarčiau atsisakyti ir vištienos. Ji tiesiog apkrauna tavo skrandį.
Per tą laiką kai nebevalgau mėsos aš dar nė karto nesirgau jokia liga, nors kiti aplinkui sloguodavo ir turėdavo net temperatūros. Seniau aš žiemą susirgdavau sloga kuri privesdavo prie bronchito. Ir taip sirgdavau maždaug pusę metų. Bet dabar aš sveika kaip ridikas ir nevartoju jokių vaistų. :)


Tai ir sakau, kad dar valgau :) Paukštiena mažiau apkrauna nei raudona mėsa. Valgau tai ko nori organizmas.

omcikas

Citata iš: bs2000  kovo 08, 2013, 20:22:02
ar ne tave rode per tv kur zmogus isikure naujoviska siltnami be zemes? viskas vandeniu ir atitinkama temperatura auginama? :)) nejaugi nuo mesos man jau daug laiko sinusitas yra....kazkaip neitiketina

tu turbūt apie šį žmogų  galvoji. http://petrasdargis.lt/ra%C5%A1iniai/hidroponika-tinginio-dar%C5%BEas

Master

Persimečiau ant vegetarizmo. Nes girdėjau, kad mėsa skleidžia žemus dažnius ir šeip gaila gyvūnų. Tai dabar nežinau kas sveikiau, ar kad kasdien kemšu guminukus, saldainius, sausainius ir kitą ** vietoj to, kad ragaučiau mėsą  ??? :D

Marius

Pasidomėk iš ko želatina gaminama ir galėsi mest ir guminukus..

Master

Iš kažkokios kiaulės dalies, kanopų lygtais (o gal chalvoje, muile kiek pamenu seniau riebalus dėdavo),žodžiu, nepamenu. :D o šeip baisu, nei pieno produktų, nei kiaušinių, nieko... :( vargu ar tiek valios turėsiu xD Kaip tik šiuo momentu depresiškai valgau duoną, nes virtuvėje arba saldūs arba gyvuliniai produktai.. (net vienas pačias citrinas suvalgiau xD) Žodžiu iki ko priveda priklausomybė gyvūnams... (baisiai skamba)

paragraf 78

Šiaip šiauriečiams nerekoenduojama būti vegetarais, o juo labiau veganais.
Pas mus pakankamai atšiaurus klimatas, tad reikia ir mėsos suvalgyti, nes daržovėmis negalėsi pagaminti pakankamą kiekį šilumos žiemą. Jei vasarą gerai pabūti vegetaru, tai žiemą bent kartą savaitėje būtų gerai suvalgyti mėsos.

advena

Citata iš: Master  kovo 10, 2013, 21:16:54
Persimečiau ant vegetarizmo.
Citata iš: Master  kovo 10, 2013, 21:46:43
o šeip baisu, nei pieno produktų, nei kiaušinių, nieko... :( vargu ar tiek valios turėsiu xD Kaip tik šiuo momentu depresiškai valgau duoną, nes virtuvėje arba saldūs arba gyvuliniai produktai.. (net vienas pačias citrinas suvalgiau xD) Žodžiu iki ko priveda priklausomybė gyvūnams... (baisiai skamba)

Vegetarai valgo kiaušinius, vartoja pieno bei saldžius produktus...O štai veganai maitinasi vien ryžiais, kruopomis, vaisiais, daržovėmis ir kt. Taigi pirma siūlyčiau pasidomėti ir bent skirti veganus nuo vegetarų. O šiaip ir pačių vegetarų būna visokių, vieni valgo paukštieną ar žuvį, bet nevalgo mėsos. Taip, kad tau pačiai rinktis. Niekas tavęs neverčia iškart tapti vegane, gali pradėti nuo vegetarizmo. Aš palaikau tavo sprendimą ir linkiu tau sėkmės. ;)

Master

Kažkodėl iš karto priminė situaciją kai žmogus nori tapti burtininku:
-Noriu tapti burtininku dėl kilnių priežasčių.
Tada jam atsako- Eik, tu, nebenusišnekėk.. Geriau eik į lauką pasivaikščioti, galvą pravėdinsi. Nes nieko tu neišmanai, prisidirbsi ir tiek.
O jei rimtai, čia ne iš blogos valios parašiau.. Niekas negimė žinodamas, bet jeigu tik tuo atvėju (kai pilnai viską žinosi ) kažką imsimės daryti, tai bus nemažai bedarbiu :).. Čia ne iš blogos valios rašau, tiesiog priminė :3
Na, o esmė ta, kad per pastarąsias savaites organizmas pradėjo kalbėti, ir jis aiškiai pareiškė, kad mėsa mane padaro vangia. Dar kai perskaičiau keletą straipsniukų ta tema, netikėtai atsirado jėgų atsisakyti.
Ps. Ačiū :)
Pss. Žinau ką daryti (dėl papildų ir kitų tam tikrų maisto medžiagų pakaitalų ).. O visos kitos reikiamos žinios ateis su laiku :3

paragraf 78

Na man atrodo, kad jei reikia vartoti maisto papildus ir visokius pakaitalus, tai tada aiškiai matosi jog su mityba ne viska tvarkoje.

Master

Na, galima ir pakaitalioti, baltymus gauti iš riešutų, geležies iš gervuogių ir t.t Bet betkuriuo atveju reiktų duoti laiko organizmui priprasti, juk pakeičiant (radikaliai) gyvenamąją vietą su kuria pasikeičia ir mityba, neretai ištinka visokiausių medžiagų trukumas.
Bet toje vietoje nenoriu nieko aiškinti, nes mityba ne mano sfera. :)

advena

Citata iš: paragraf 78  kovo 11, 2013, 15:34:59
Na man atrodo, kad jei reikia vartoti maisto papildus ir visokius pakaitalus, tai tada aiškiai matosi jog su mityba ne viska tvarkoje.

Tiesa. Jei tau reikia vartoti maisto papildus patarčiau sulaukti šiltesnių orų. Kai ims sirpti braškės, avietės ir kiti vaisiai bei daržovės, tavo organizmas gaus pakankamai reikalingų medžiagų. Tai būtų puiki pradžia vegetarizmui. :)

Aukštyn