Ar mus kas nors saugo?

Pradėjo Teroras, gruodžio 04, 2011, 18:28:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Aš mačiau begalę žmonių kurie per magiją turėjo problemų, dėja nesutikau nei vieno kuris būtų prisilietęs prie magijos ir neturėtų problemų. Gal mano teigimas ir subjektyvus, bet kiekviena patirtis yra subjektyvi. Tiek mano, tiek tavo, tiek kažkieno kito.

Beelzebub

Na kalbi rimtai ir norisi tikėti, bet nemanau, kad visiems kurie užsiima magija baigiasi blogai.

paragraf 78

Gal vienetams ir pasiseka, bet kiek paskaitai didžiųjų magijos adeptų biografijas, tai paprastai jie prastai baigia. Pvz. Alisteris Kroulis baigė savo gyvenimą psichiatrinėje ligoninėje, tapęs visišku narkomanu.

Beelzebub

Na bet pasaulyje yra ir daugiau žmonių užsiimančių magija, ne tik A. Kroulis, kiti žinomi magai (kurie dėl to ir žinomi, kad taip užbaigė savo gyvenimą), tu, ar tavo pažįstami.

Singularity

ydomu paskaityt ka mano apie tai kiti zmones... nors as labiau linkes manyt,kad zmogus saugosi pats, kazkaip keista butu galvot kad kazkas kitas galetu tai daryt... o gal kazkas kitas galetu ir i darba eit vietoj manes? ::)

Beelzebub

Jo, taip ir įsivaizduoju kokį angelą, kad ir Michael, kepantį mėsainius McDonalde.

Singularity

o cia butu geras:)

paragraf 78

Magija visose senosiose religijose buvo laikoma neigiamu dalyku, dėl to kad žmonės pastebėjo jog tai turi neigiamas pasekmes, būtent dėl to visos senosios religijos draudė magiją. Kartais būdavo prieinama ir iki kraštutinumų, kai visi užsiimantys magija buvo žudomi. Nereikia čia išskirti tik krikščionybės, nes visos senosios religijos vienu ar kitu savo egzistavimo laikotarpiu užsiėmė magų eliminavimu.

Vytautas

Tiek visos religijos, tiek pavienis asmuo iki neseno laiko užsiiminėjo magija lygiai taip pat. Tik religijų agregorai visuomet stipresni už atskiro mago. Todėl ir pasekmės liūdnos pastarajam.  Dabar tie dalykai tiesiog neveikia, 4d lygis tuščias, viskas iš ten ir išplaukė, to naudotojų  kitų 3d civilizacijų taip pat nėra. Vykdoma tuščia imitacija ir nieko daugiau.  Visata pasikeitė ir sparčiai keičiasi toliau. Tik į gera pusę suprantama. Visata valdo Dievai Tėvai ir niekas daugiau. O tėvams maldų nereikia, tiesiog jie rūpinasi savo vaikais. Tik paprasta pagarba tėvams ir nieko daugiau.

.L.U.T.H.O.R.

Vytautai, mesijas gal koks būsi? ;D

paragraf 78

Deja, Vytautai, klysti. Religijos priešingai, bandė atsiriboti nuo magijos ir maginio mąstymo.

InterLord

Tikiu ir į angelą sargą ar kažką panašaus ir likimą. Jei tau nelemta dabar susižeisti, nes tu turi kažką padaryti, tai tu ir nesusižeisi.

astropasaulis

Tikrai buvo ne viena situacija, kai kažkas tarsi padėjo ar išgelbėjo. Net nesuprasdavau, kas tai būdavo. Tarsi kažkas būtų uždėjęs ant peties šventą ranką...

xsistemax

sausio 08, 2013, 17:36:53 Redagavimas: sausio 08, 2013, 17:56:29 by xsistemax
Taip,būna sunkiai paaiškinamų dalykų.Pvz:kai mano jauniausiai dukrai buvo vieneri metai,ji patyrė labai sunkią operaciją,vilties buvo nedaug.Laimei,viskas baigėsi gerai,dabar ji suaugusi graži protinga mergina.Bet po operacijos ji labai tvirtai pareiškė:"aš negalėjau mirti,man neleido".Į klausimą,kas neleido,atsakymas buvo lakoniškas:"Jie.Jie man sakė"nemirk,tu per maža mirti".Nereikėtų pamiršti,kad tai buvo vienerių metų vaikas.Ir dabar,praėjus daugiau kaip 20 metu,ji negali paaiškinti,kas buvo tie "JIE".Tuos žodžius ji girdėjo operacijos metu,būdama narkozės būsenos.Vienerių metų vaikas nemoka meluoti ir fantazuoti,o smulkmenos tokios:JIE buvo ne medikai,JŲ buvo daug,JIE geri,tiesiogiai dalyvavo operacijoje,ir tą frazę nuolat kartojo visi...

TinSoldier

Citata iš: xsistemax  sausio 08, 2013, 17:36:53
Taip,būna sunkiai paaiškinamų dalykų.Pvz:kai mano jauniausiai dukrai buvo vieneri metai,ji patyrė labai sunkią operaciją,vilties buvo nedaug.Laimei,viskas baigėsi gerai,dabar ji suaugusi graži protinga mergina.Bet po operacijos ji labai tvirtai pareiškė:"aš negalėjau mirti,man neleido".Į klausimą,kas neleido,atsakymas buvo lakoniškas:"Jie.Jie man sakė"nemirk,tu per maža mirti".Nereikėtų pamiršti,kad tai buvo vienerių metų vaikas.Ir dabar,praėjus daugiau kaip 20 metu,ji negali paaiškinti,kas buvo tie "JIE".Tuos žodžius ji girdėjo operacijos metu,būdama narkozės būsenos.Vienerių metų vaikas nemoka meluoti ir fantazuoti,o smulkmenos tokios:JIE buvo ne medikai,JŲ buvo daug,JIE geri,tiesiogiai dalyvavo operacijoje,ir tą frazę nuolat kartojo visi...

Vienerių metų vaikas ne tik meluoti nemoka, tačiau ir kalbėti normaliai nemoka. Jei ir turi kokių 50 žodžių žodyną ir supranta tokius klausimus kaip "koks tavo vardas", "padaryk katei caca", tai tikrai nemanau, kad kalbės taip, kaip tu čia parašei. Tuo labiau, neturės supratimo apie tokias koncepcijas kaip mirtis. Kažkoks keistas tavo vaikas buvo :)

Aukštyn