Ar mus kas nors saugo?

Pradėjo Teroras, gruodžio 04, 2011, 18:28:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

xsistemax

Nepamiršai,kad esu "kitokia modifikacija"?Sisteminio tipo vaikai kalbėti rišliai sakiniais pradeda maždaug 9-ių mėnesiu amžiaus,dukra tai paveldėjo.Jei tai tau naujiena,paieškok informacijos apie homo futura,tai oficialus modifikacijos pavadinimas,kuris man nepatinka,nes mes esam čia ir dabar.

Gabrielius

Sita praleidot dar karta. Net jai jin ir galejo kalbeti. Is kur vieneriu metu vaikas zinojo apie mirties koncepcija? Jam tai tikrai neturetu but suvokiama...

TinSoldier

Citata iš: xsistemax  sausio 08, 2013, 21:25:21
Nepamiršai,kad esu "kitokia modifikacija"?Sisteminio tipo vaikai kalbėti rišliai sakiniais pradeda maždaug 9-ių mėnesiu amžiaus,dukra tai paveldėjo.Jei tai tau naujiena,paieškok informacijos apie homo futura,tai oficialus modifikacijos pavadinimas,kuris man nepatinka,nes mes esam čia ir dabar.

Nieko nerandu apie jokį homo futura. Nepamiršk, kad tavo susapnuoti terminai ir šiaip dalykai nebūtinai turi būti realūs.

Jei 9 mėnesių ar metų vaikas būtų pradėjęs rišliais sakiniais kalbėti, aš tau garantuoju, jog pusė ligoninės darbuotojų stebėtų tavo vaiką ir kviestų žurnalistus. Jei kokių 9 mėnesių vaikas beveik suprantamai pasakytų vieną paprasčiausią žodį: tai jau būtų ankstyvas kalbėjimas. Tad nereikia lialia apie savo išgalvotus "homo futura"

.L.U.T.H.O.R.

Homo futura yra internete :D Muzikos grupė kažkokia :)

omcikas

Ech gera istorija, jau būčiau beveik patikėjas jei ne Tinsolder, kurio pastabumas visas pasakas sugadina  ;D
Na ateičiai bus pamoka, jog jei jau kuriat pasaką tai apgalvokit viską iki smulkmenų, nes čia netrūksta kritinį mastymą turinčių žmonių, kurie netrunka kūrybinį broką pastebėti.
Homo futūra.. šitas geras buvo  ;D

anonymusas

Homo Futurus o futura.

Asasinas

Homus Futurus... Tikrai kad geras.

TinSoldier

Citata iš: anonymusas  sausio 08, 2013, 23:53:10
Homo Futurus o futura.

Apie homo futurus randa kiek įdomesnių puslapių, nei apie homo futura muzikos grupę. Bet, jei kalbam apie šitą: http://digital.films.com/play/VAPYHH , tai vis tiek nei kiek nesiriša su xsistemax nurodyto termino prasme. O, net jei ir rištųsi, bent iš aprašymo, gana juokingai atrodo šitas bandymas pakeisti darvinistinę teoriją.

xsistemax

Manau,kad visi suprantat,kad tokio amžiaus vaikui niekas nebuvo aiškinęs apie mirtį,tai,kad ji po operacijos apie mirtį prakalbo yra vienas iš šito įvykio paslaptingų aspektų.Taip,mano mažoji buvo Kauno klinikų sensacija,tiesiog ekskursijos ėjo,ypač jaunesnis med.personalas.Tas pats buvo ir su vyresniąja,kai metų amžiaus pateko į ligoninę suviduriavusi,gydančią gydytoją ištiko šokas,kai ji pati ėmė atsakinėti į klausimus apie savo ligos simptomus,Mes nuklydom į pievas,juk kalba eina apie tai,ar saugo mus kas nors.Va tokie įvykiai verčia manyti,kad egzistuoja jėgos,kurios įsikiša į mūsų gyvenimą reikiamu momentu.

Teroras

Kelintais metais tai buvo?

xsistemax

Mano pasakojimo autentiškumą galėtų patvirtinti aibė autoritetingų liudininkų,bet juos išviešindamas išviešinčiau ir save,ko man visai nereikia.Tai įvyko 1990m.Iš viso nelabai suprantu,kas jus labiau domina:diskutuojama tema,ar mano persona.Gerai žinau,kad šiame forume yra žmonių,kurie turi tokių vaikų,kurie metų amžiaus kalba rišliai,2-jų ne mokosi eilėraštukų,o patys juos kuria,3-jų laisvai skaito.Lįskit,chebra,iš pogrindžio.  ;)

TinSoldier

Citata iš: xsistemax  sausio 10, 2013, 13:46:00
Iš viso nelabai suprantu,kas jus labiau domina:diskutuojama tema,ar mano persona.

Ne tavo persona domina, tačiau tavo teiginių ir argumentų tikrumas.
Aš juk irgi galiu pasakyti, kad būdamas 2 metų vairavau automobilį, nes priklausau naujai modifikacijai. Tokie argumentai juk nelabai ką pasako, ar ne?
Todėl logiška, jei atsakydamas į temą panaudojai tokį argumentą, kiti prie jo kabinėsis ir aiškinsis :)

Citata iš: xsistemax  sausio 10, 2013, 13:46:00
Lįskit,chebra,iš pogrindžio.  ;)

Tai ko pats pogrindyje sėdi su bijojimu save išviešinti? :)

xsistemax

Nereikia vardų ir pavardžių,pakaks pasakyti,kad jums tai ne naujiena.  :)

TinSoldier

Neaiškios užuominos yra nieko vertos :)

Vytautas

Ar mus kas saugo? Taip mus saugo mūsų siela formuodama yvikių seką arba labai kritišku atveju perimdama kūno kontrolę. Tai esu patyręs pats ir žinau iš artimų žmonių patirties. Žmonių neturinčių sielos niekas nesaugo. Anksčiau didesni sugebėjimai galėjo būti susieti su ateivių inplantais. Bet šiuo metu tie dalykai iškraustymo proceso metu buvo pašalinti.

Aukštyn