Tikrų ateivių manifestas

Pradėjo rutulys, sausio 08, 2013, 23:52:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  sausio 10, 2013, 16:41:24
Visa esmė ir yra kad švytuoklė veikia tik per fizinį kūną ir taip kaip nurodžiau. Alkūnė atremta į stalą o ranka su siūlo galu priglausta prie galvos. Labai stabili būsena. Jei neužduodu klausimų švytuoklė svyruoja labai maža amplitude pagal kuria nieko negalima pasakyti. Uždavus klausimą švytuoklė susvyruoja labai didele amplitude, nors niekas nepakito. Kažkokios valios pastangos ar norai čia neveikia.

Valios pastangos ar norai čia neveikia, tačiau veikia pasąmonė. Taip, kol neužduodi klausimų, švytuoklė nejuda, nes tavo pasąmonė nesiunčią nevalingų signalų raumenims pajudėti! Kai užduodi klausimą, - tavo pasąmonė pasiunčia signalą raumenims. Todėl TAIP, uždavus klausimą kai kas pakinta ir TODĖL švytuoklė susvyruoja stipriau.

Iššūkis: stambiu planu, gera kokybe, nufilmuok savo ranką, kurioje laikai švytuoklę. Užduok klausimą jai ir pažiūrėsim, ar judini ranką/pirštus ar ne.

Vytautas

Iškyla mano ir sielos privatumo klausimas. Normaliai pasakau kaip naudotis bet niekam iki šiol to neesu demonstravęs. Tai kažkas panašaus kai nufilmuoti su žmona atitinkamoje scenoje ir visiems demonstruoti. Kiekvienas gali eksperimentuoti individualiai. Tai nieko nekainuoja. Lygiai taip pat gali nekreipti jokio dėmesio į mano informaciją. Man nuo to nei šilta nei šalta. Jei kas nori gali priimti iššūkį ir demonstruoti. Bet patarčiau atsiklausti anos pusės. Gal sutiks  :)

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  sausio 11, 2013, 12:45:11
Iškyla mano ir sielos privatumo klausimas. Normaliai pasakau kaip naudotis bet niekam iki šiol to neesu demonstravęs. Tai kažkas panašaus kai nufilmuoti su žmona atitinkamoje scenoje ir visiems demonstruoti. Kiekvienas gali eksperimentuoti individualiai. Tai nieko nekainuoja. Lygiai taip pat gali nekreipti jokio dėmesio į mano informaciją. Man nuo to nei šilta nei šalta. Jei kas nori gali priimti iššūkį ir demonstruoti. Bet patarčiau atsiklausti anos pusės. Gal sutiks  :)

Tuomet, kartoju vėl: jei nesi visiškai nublūdęs, pasitikrink pats. Nusifilmuok su stabiliai pastatyta, pakenčiamos kokybės kamera, stambiu planu savo ranką. Tuomet sulėtintai peržiūrėk video, arba pasižymėk rankos padėtis įvairiais laikais, ir atkreipk dėmesį į mikrojudėsiukus, atliekamus būtent tuomet, kai švytuoklė pradeda supuotis.

Tau nuo mūsų tikėjimo nei šilta, nei šalta. Man irgi nei šilta nei šalta nuo to, kuo tu tiki. Bet tik tau siūlau savo tikėjimui mesti iššukį. Aišku, jei nesi visiškai nuplaukęs ir pasinėręs į fantazijas dar. Jei nebijai suvokti, kad klydai.

Vytautas

O kodėl pats nedrįsti savo sugalvoto iššūkio patikrinti? Baisoka?

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  sausio 11, 2013, 13:26:49
O kodėl pats nedrįsti savo sugalvoto iššūkio patikrinti? Baisoka?

Visokias kinezes, astralus, švytuokles ir panašų šlamštą perėjau jau prieš kokius 4 metus. Bandžiau viską. Ir dabar stengiuosi bandyti viską, ką tik įdomaus randu. Ir nesibodžiu atsisakyti savo išankstinių nuostatų ir tikėjimų/netikėjimų. Skirtingai nuo tavęs, Vytautai :)

Vytautas

Oooo kadangi esi toks patyręs šioje srityje tai be problemų gali realizuoti savo sugalvotą iššūkį. Kažkas man sugalvos ir pasakys kišk galvą į ugnį. Ne kas sugalvojo tas ir daro. Bendradarbis šitų daiktų nuo vieno pažaidimo su draugu vaikystėje neima į rankas. Pasekmės buvo tokios. Pirmiausiai katinas iš virtuvės pabėgo visas pasišiaušęs. Po to draugo močiutė numirė savaitės bėgyje. Ir jis pats prasirgo visą vasarą. Jei esi kietas erzink aną pusę. Aš geriau būsiu bailys ir elgsiuosi pagarbiai.

TinSoldier

....... Viskas su tavimi aišku.

Martinax

Citata iš: Vytautas  sausio 11, 2013, 14:21:12
Oooo kadangi esi toks patyręs šioje srityje tai be problemų gali realizuoti savo sugalvotą iššūkį. Kažkas man sugalvos ir pasakys kišk galvą į ugnį. Ne kas sugalvojo tas ir daro. Bendradarbis šitų daiktų nuo vieno pažaidimo su draugu vaikystėje neima į rankas. Pasekmės buvo tokios. Pirmiausiai katinas iš virtuvės pabėgo visas pasišiaušęs. Po to draugo močiutė numirė savaitės bėgyje. Ir jis pats prasirgo visą vasarą. Jei esi kietas erzink aną pusę. Aš geriau būsiu bailys ir elgsiuosi pagarbiai.

Tu ir esi bailys. Rašai čia visokius kliedesius ir nesąmones. Žmogus tau siūlo pasitikrint paprastai, kad atsipeikėtum. Bet ne, juk geriau ir toliau svaiginsies savo nesąmonėm. Gal jau laikas prabusti?

Vytautas

Pasiūles pasitikrinti žmogus taip pat bailys, nes nedrįsta pats asmeniškai įgyvendinti savo pasiūlymo, nors tai elementariai paprasta, o jis sakosi dar ir patyręs. Tiesą pasakius su ana puse aš susitariau ir savo įdomumui galiu tai daryti.

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  sausio 11, 2013, 19:51:48
Pasiūles pasitikrinti žmogus taip pat bailys, nes nedrįsta pats asmeniškai įgyvendinti savo pasiūlymo, nors tai elementariai paprasta, o jis sakosi dar ir patyręs. Tiesą pasakius su ana puse aš susitariau ir savo įdomumui galiu tai daryti.

Na, tai aš tvirtai niekuomet tuo netikėjau(tiksliau visai netikėjau), todėl tas ideomotorinis efektas man švytuoklę naudojant ne toks apgaulingas. Aš pats suvokiu, kad judinu ranką, kai ją pajudinu. Tai man sau kaip ir nieko nereikia įrodinėti. Aš ir be papildomų eksperimentų įžvelgiau, kad švytuoklė - nepatikimas ir kvailas aparatas. Tai kam man filmuoti, kad sužinočiau tai, ką ir taip matau? O, jei, skaitykim, tiesiog nemoku tinkamai naudoti švytuoklės - tai vis tiek nėra priežasties man daryti tą 'iššūkį', - nes man ta švytuoklė neveikia (jei primeskim, tau veikia).

Tau gi, reikia papildomo eksperimento, nes tu nesuvoki savo atliekamų mikrojudėsių. Jei, primeskim, tau švytuoklė pati sukiojasi be jokio ideomotorinio efekto., tai tu vis tiek turėtum patikrinti. Nes yra milijonai žmonių, naudojančių virgules, ouija lentą ir švytuokles, kurie klaidingai tiki, jog veikia kažkas antgamtiško. Kaip tu pats sau gali įrodyti, jog nesi vienas iš tų milijonų taip pat nuoširdžiai, bet klaidingai tikinčių? Tik per eksperimentą.

Galiausiai, tavo tokie vaikiški ir juokingi išsisukinėjimai tik parodo, koks nerimtas pats esi. Aš tau draugiškai siūliau savo gebėjimus išbandyti, kad savęs neapgaudinėtum. O tu vos ne mane pradėjai pulti.

Citata iš: Vytautas  sausio 11, 2013, 19:51:48
Tiesą pasakius su ana puse aš susitariau ir savo įdomumui galiu tai daryti.

Bandyk. Bet po paskutinių tavo post'ų matosi, kad jau per toli nuplaukęs esi. Kad ir koks rezultatas būtų, išsisukinėsi ir kalbėsi nesąmones.

inkognito

Tin Solderi nesi visiškai teisus. Kažkada buvo tokie eksperimentai su adata čia dar tik nepriklausomybės pradžioje pas mane buvo atvykęs pusbrolis iš Vilniaus. Pagėrėme vakare  ir  ėmėmės eksperimentų,aš laikiau siūlą rankoje o jis klausinėjo,o adata rinko raides. Klausimai buvo apie tokius dalykus kokių aš nežinojau ,o jis man nesakė adata surinko visus jam reikalingus atsakymus,bet baisiausiai buvo tai kad durnumo pagauti pradėjome klausinėti visokių nesamonių ir jis paklausė kada jis mirs. Adata surinko 1998 metų Liepos 14 dienos datą,mes per daug nekreipėme į tai dėmesio nors pusbrolis man pasakė, kad viena čigonė jau išburusi jam kad jis mirs jaunas. Jis išvyko o aš pamiršau tą atvejį,kai netikėtai vieną dieną suskambo telefonas ir man pranešė kad jis mirė. Ir tai įvyko tiksliai tuo laiku kaip buvo surinkusi adata. Manau vis dėl to kad tu klysti dėl to anapusinio pasaulio.

Marius

Hmmm..inkognito pasakojimu galima tikėti,galima ne..Aš asmeniškai kažkodėl neabejoju juo,na kad jie tai darė ir kad viskas ivyko taip kaip pasakojo(nors galima sakyt atsitiktinumas ir t.t.) na tebunie.Gal kažkas ir vyksta su adatom virbulėm ir kitais cviekais...Tik kalba eina ne apie tai,bent jau išdalies.Kalba eina apie žmogų kuris yra įsitikines savo teisumu (kalba apie Vytautą) ir forume draskosi aiškindamas kokia ta virbulė galinga,kaip jis su jos pagalba visokius ''čiūdus'' daro..BET,kai jo Tin solderis paprašė pateikt yrodymus ,viso to ,apie ką jis kalba ir tuo yrodymus pateikt nėra sunku,Ponas ''šarlatanas'' Vytautas taip aršiai ginęs savo ''tiesas'' dėjo į krūmus..su tikrai labai nevykusiais pasiteisinimais...Ir po tokio veiksmo sakykit ką norit ,bet tokiu žmogum tikėt toliau yra apsurdiška..

gakeris

sausio 11, 2013, 21:35:28 Redagavimas: sausio 11, 2013, 21:40:18 by gakeris
Tikiu ateiviais, bet čia tai pieva . Kiekviena karta kai tipo ateiviai parašo (Buvo paskelptas kitas laiškas 2003 metai manau) visada žada tik gero visko duos viskas bus gerai bus smagu ir linksma . Vieno žodžiu per GERAI KAD BUTŲ TIESA.

Benamis

Si tema toli grazu ne apie virgules ir ju veikimo principa. Apie tai jau buvo diskutuota forume. Grizkime prie pagrindindes temos "Tikrų ateivių manifestas".

Marius

Jei į tema..Tai čia,nei tikrų,nei ateivių,manifestas,o tik kvailiojamčio žmogaus rašinėlis.

Aukštyn