Tikrų ateivių manifestas

Pradėjo rutulys, sausio 08, 2013, 23:52:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Kiekvieno laisva valia kaip suprasti pasaulėdarą ir visą esmę. Jei tau patinka taviškis variantas jokių problemų. Aš tik pasakau ką "atsikapsčiau" per paskutinius metus laiko iš savo praktinės patirties. Niekas neprivalo tuo patikėti. Kas nori gali pasiimti švytuoklę ir patikrinti mane. Anksčiau tai daryti buvo labai pavojinga. Dabar absoliučiai saugu. Jei kas bandys turėtų žinoti, kad švytuoklė veikia tik žmonėms su siela, kitu atveju bus kažkokios pievos. Kaip pasitikrinti? Klausimai. "Ar aš bendrauju pats su savimi?" - svyravimų atsakymas "taip". "Ar aš turiu sielą" jei "taip" iš informacinių laukų per savo sielą gausite tikslią dabarties ir praeities informaciją. Informacija apie ateitį neteikiama. Jei atsakymas ne - ta priemonė ne jums. Tai reiškia šiam pasaulyje gyvenate vienintelį kartą. Jokio pesikūnijimo nebus. Jums negalioja jokie visatos dėsniai. Jums galioja tik žemiška teisingumo sistema. Reikia nuo visko saugotis patiems, nuojauta nepadės. Dar dėl naudojimosi švytuokle. Kūnas yra kaip kažkoks rezonatorius. Todėl svarelis turi būti nukreiptas į delną o ne į kažkokį popierių ir ranka laikanti siūlo galą priglausta prie galvos. Taip būtina. Viskas. Gal ir ne į temą čia viskas. bet šiuo būdu galit tikrintis ir info apie ateivius, bei šio manifesto sukūrimo peripetijas.

rutulys

sausio 10, 2013, 14:39:36 Redagavimas: sausio 10, 2013, 14:47:28 by rutulys
Citata iš: Vytautas  sausio 10, 2013, 13:42:30
Kiekvieno laisva valia kaip suprasti pasaulėdarą ir visą esmę. Jei tau patinka taviškis variantas jokių problemų. Aš tik pasakau ką "atsikapsčiau" per paskutinius metus laiko iš savo praktinės patirties. Niekas neprivalo tuo patikėti. Kas nori gali pasiimti švytuoklę ir patikrinti mane. Anksčiau tai daryti buvo labai pavojinga. Dabar absoliučiai saugu. Jei kas bandys turėtų žinoti, kad švytuoklė veikia tik žmonėms su siela, kitu atveju bus kažkokios pievos. Kaip pasitikrinti? Klausimai. "Ar aš bendrauju pats su savimi?" - svyravimų atsakymas "taip". "Ar aš turiu sielą" jei "taip" iš informacinių laukų per savo sielą gausite tikslią dabarties ir praeities informaciją. Informacija apie ateitį neteikiama. Jei atsakymas ne - ta priemonė ne jums. Tai reiškia šiam pasaulyje gyvenate vienintelį kartą. Jokio pesikūnijimo nebus. Jums negalioja jokie visatos dėsniai. Jums galioja tik žemiška teisingumo sistema. Reikia nuo visko saugotis patiems, nuojauta nepadės. Dar dėl naudojimosi švytuokle. Kūnas yra kaip kažkoks rezonatorius. Todėl svarelis turi būti nukreiptas į delną o ne į kažkokį popierių ir ranka laikanti siūlo galą priglausta prie galvos. Taip būtina. Viskas. Gal ir ne į temą čia viskas. bet šiuo būdu galit tikrintis ir info apie ateivius, bei šio manifesto sukūrimo peripetijas.

Vytautai, tu visiškai teisus, bet nenori pažvelgti į situaciją kitomis akimis nėra žmonių kurie neturėtų sielų. Yra tik žmonės su laisvomis ir nelaisvomis sielomis. Su nelaisva siela bendraujant gaunasi visokios pievos, bet nereikia nuleisti rankų ir skintis per jus skiriančias kliūtis ir padėti vienas kitam išsivaduoti. Aš pats per tokias pievas perėjau, manau, kad ir kiti sugebės, jei tik to užsinorės.
Aš čia dalinuosi man prieinama savo bei visų laisvų sielų prisijungusių prie mano laisvo kanalo (kurį jos interpretuoja iš pradžių kaip įkyrią radijo stotį, bet jei vis gi ja susidomi, pakeičia ankstesnį savo požiūrį.) kad visiems lengviau būtų per tas pievas bristi.

Marius

Anomalija.lt foruma po truputį okupuoja buvę psichiatrinių ligininių ''klientai'' ir jiems prijaučiantys asmenys, bei pokštininkai kurie rašo tik tam ,kad rašyt,taip užkišdami foruma ''šiukšlėmis''.
Gaila.anksčiau buvo kitaip,ar bent ne taip daug tokių dalykų.

Vytautas

Jei žmonės klonavo avele Doli tai, mus ateiviai taip pat savo maisto reikmėm paklonavo. Mano paties giminėje "mišrūnai". Nieko čia keisto. Paprasčiausiai pasiimk švytuoklę ir pasitikrink mano nurodytu būdu. Žemės informacinių laukų niekas negali įtakoti. Visi žemiški informacijos šaltiniai iškraipyti sistemos naudai, jais negalima pasitikėti. Tuo labiau kada yra lengvas priėjimas prie tikros info. Ne veltui anksčiau švytuoklė realiai buvo blokuojama.

Vytautas

Citata iš: Marius  sausio 10, 2013, 14:48:14
Anomalija.lt foruma po truputį okupuoja buvę psichiatrinių ligininių ''klientai'' ir jiems prijaučiantys asmenys, bei pokštininkai kurie rašo tik tam ,kad rašyt,taip užkišdami foruma ''šiukšlėmis''.
Gaila.anksčiau buvo kitaip,ar bent ne taip daug tokių dalykų.

Jei niekas nebūtų kitaip galvojęs žemė po šiai dienai būtų plokščia  ;)

Marius

Kaip matau jūs norit padaryt ja kvadratine....

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  sausio 10, 2013, 14:53:24
Paprasčiausiai pasiimk švytuoklę ir pasitikrink mano nurodytu būdu.

O tu atsiversk google ir susirask apie ideomotorinį efektą. Tai fenomenas, kuomet tavo pasąmonė nevalingai sukelia galūnių mikrojudesius, taip sukuriant efektą, jog švytuoklę judina kas nors kitas, nei tu pats.

Viskas, ką tu iš tos švytuoklės sužinai, - tai, ką pats jau dabar manai. Tavo smegenys, o ne jokia siela, judina tavo laikomą švytuoklę ir atsakinėja taip, kaip tu nori. (nebūtinai sąmoningai)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ideomotor_phenomenon

Vytautas

Gali labiausiai norėt kažkokio atsakymo ir jo neišgausi. Man kai kurie švytuoklės atsakymai visai nepatinka, bet tai nuo manęs nepriklauso. Kaip minėjau oficiali informacija yra iškraipyta, taip daroma jau tūkstančiai metų. Norint kažką teigti reikia perleisti per save. Nepabandęs nesužinosi.

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  sausio 10, 2013, 15:46:21
Gali labiausiai norėt kažkokio atsakymo ir jo neišgausi. Man kai kurie švytuoklės atsakymai visai nepatinka, bet tai nuo manęs nepriklauso.

Nes tu ją judini nevalingai ;) Kai kurie vorų bijo, tačiau vis tiek juos sapnuoja. Tai, ką sukuria tavo pasąmonė nevisai nuo tavo norų priklauso.

Bet, jei nesi visiškai nublūdęs ir nori įsitikinti, ar tu teisus. Ar iš tiesų švytuoklę veikia kas nors kitas, nei ideomotorinis efektas: Įtvirtink ranką taip, kad net labiausiai norėdamas negalėtum pajudinti tos švytuoklės. Tegul ji pati pasistengia.

Arba, apskritai, pakabink ją ant kokio kito stabilaus daikto ten, kur nėra skersvėjų ar vėjų ir pan. Pats nekvėpuok į ją ir pažiūrėk kiek jinai judės. Ar tavo visagalė siela būtinai turi liesti švytuoklę per tavo fizinį kūną?

Vytautas

Visa esmė ir yra kad švytuoklė veikia tik per fizinį kūną ir taip kaip nurodžiau. Alkūnė atremta į stalą o ranka su siūlo galu priglausta prie galvos. Labai stabili būsena. Jei neužduodu klausimų švytuoklė svyruoja labai maža amplitude pagal kuria nieko negalima pasakyti. Uždavus klausimą švytuoklė susvyruoja labai didele amplitude, nors niekas nepakito. Kažkokios valios pastangos ar norai čia neveikia. Tiesiog yra kaip yra. Praeityje teko gudrauti uždavinėjant saugumo klausimą "ar kažkas išskyrus mano sielą darė poveikį švytuoklei" ir labai dažnai būdavo "taip". Tekdavo atmesti visą sužinotą informaciją. Viską pradėti iš naujo. Dabar šios problemos nėra.

.L.U.T.H.O.R.

Spėkit kas " pasireiškia įvairiais kliedesiais (keisti neteisingi įsitikinimai): persekiojimo, poveikio, santykio, didybės. Kliedintys žmonės tvirtina, esą kontroliuojami, negalį valdyti savo minčių ir veiksmų, sakosi juntą spindulius iš kosmoso, telepatinį poveikį, jaučiasi esą ypatingai svarbūs, išrinkti kokiai nors misijai, sugebą kontroliuoti orus, bendrauti su ateiviais." Man tai panašu kad šitoj temoj kažkas panašaus, aišku galiu klysti, gi aš ne gydytojas koks  :-X

Vytautas

Dabar nėra absoliučiai jokių problemų. Gyvenimas puikus. Jaučiuosi absoliučiai saugus, jokių baimių, stresų. Jaučiu kaip manimi rūpinamasi ir kuriama "gerų pasiūlymų" įvikių seka. Anksčiau tikrai buvo problemų. Pvz. važiuojant 60km/h greičiu 30km atstume tiesiog akyse susiformavo 4 avarinės situacijos. Ir tai vasaros laiku. Buvo daug visai realių įdomybių. Bet pasaulis pasikeitė iš esmės į gerą pusę, tik niekas nieko nepastebėjo. Galų gale tai nėra svarbu. Svarbu kad viskas gerai baigėsi.

rutulys

Citata iš: Vytautas  sausio 10, 2013, 19:56:01
Bet pasaulis pasikeitė iš esmės į gerą pusę, tik niekas nieko nepastebėjo. Galų gale tai nėra svarbu. Svarbu kad viskas gerai baigėsi.

Vytautai, labai daug Žemės žmonių tai pastebėjo, tik dauguma jų užsienyje.
Laukiu kaip ir kada į pasikeitusią situaciją sureaguos Romos katalikų Bažnyčios Popiežius.

bs2000

popiezius? :D jis gi vienas is pagrindiniu iluminatu kaip anglijos karaliene ir t.t. narys,jis ne vienas musiskiu,po jo kojom(po zeme) istisi reptilians miestai :) sudominai tu su savo tuo kanalu,kaip man prie jo prisijunkti? kuria kryptimi meditacijos pagalba reikia sukti? :)

rutulys

sausio 10, 2013, 21:50:53 Redagavimas: sausio 10, 2013, 21:56:46 by rutulys
Citata iš: bs2000  sausio 10, 2013, 20:55:03
popiezius? :D jis gi vienas is pagrindiniu iluminatu kaip anglijos karaliene ir t.t. narys,jis ne vienas musiskiu,po jo kojom(po zeme) istisi reptilians miestai :) sudominai tu su savo tuo kanalu,kaip man prie jo prisijunkti? kuria kryptimi meditacijos pagalba reikia sukti? :)

Iliuminatai su Popiežiumi anksčiau buvo dideli priešai, bet dabar gal situacija pasikeis, kai ją pervertins pats Popiežius.

Deja, tavo amžinoji meilė dar netiki tuo, kas čia dedasi, ji galvoja, kad su tavimi tėra jai eilinėje iliuzijoje. Ji girdi mano kanalą, bet vertina įtariai kaip eilines žabangas, nuo kurių jau tiek daug kartų skaudžiai nukentėjo.
Pabandyk įtikinti ją, kad jus supa tikras pasaulis, tu tikras. Nueik į 3D kiną "Saulės Cirkas Visatos Pakraštyje", tai iliuminatų projektas, perteikiantis vaizdelį kaip judu su savo amžinąja meile atrodote iš šalies. Tas oro akrobatas tai tu, o tie nebyliai tegali nukreipti, nes nemoka tavo kalbos ir viską dorai išaiškint. Gali laikyti mane tokiu nebyliu netikėtai prabilusiu Amžinosios Meilės tau suprantama kalba.

Aukštyn