Pavykę užkeikimai ir kitos magijos.

Pradėjo InterLord, gruodžio 22, 2012, 00:47:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

InterLord

Sveiki. Sugalvojau temą pasidalinti savo darytais užkeikimais, magijom ir kaip ten be pavadinsi. Be to dalinamės kad ir sutapimais, girdėtais balsais kurie išgelbėjo sveikatą/gyvybę (Kažkurioj temoje mačiau).

• Temoje neklausiame kaip tai padarėme!

• Stengiamės kuo mažiau OT ir vengiame rašyti pranešimus kaip "Neegzistuoja jokia magija.".

Pats dar magija neužsiėmiau, bet kai tik kažką išbandysiu parašysiu kaip sekėsi. Tačiau galiu papasakoti ką man pasakojo mama.
Ji buvo viena su sese. Jos sesė sėdėjo ant kėdės, o ji pati gulėjo ant lovos. Nežinau kodėl, bet virš jos buvo lentyna (Lyg su knygomis). Tiesiog sėdėjo, taip sakant „Kimarino". Ir jos sesei tiesiog šovė į galvą ją pakviesti ir pakvietė. Mano mama persivertė ant kito šono, atsisuko į ją ir ta lentyna nugriuvo. Jeigu nebūtų pakvietus nežinia kaip būtų baigęsi.
Dar yra pasakojus tokių, bet dabar atsimenu tik šitą.

OKULTISTE

Aš anksčiau užsiiminėdavau magija ir, galima sakyti, visad pavykdavo (nuo "Noriu dabar gauti 10" iki ilgalaikių planų)... Dabar jau senokai nebeužsiimu, nes tai ne naudinga, kaip gali atrodyti žiūrint tūlo kvaišenos žvilgsniu (taip, ir aš buvau pakankamai kvaila, kad imčiausi "žaisti", bet neapsileidau ir išbridau), o, pažvelgus išmintingai, labai labai labai žalinga. Išmintingas žmogus to net nepradeda, žioplokas pabando, bet vėliau, reikia tikėtis, susipranta ir meta, visiškas kvailys praktikuoja kol pasidaro psichu ir jam belieka kliedesiai... Na nežinau, kar teisingi tokie mano apibūdinimai, nes jie labai spontaniški, bet manau, kad bent trupinėlį empatijos ir galite bent nutuokti, ką turiu omeny...

omcikas

''-labai labai labai žalinga''.

gal gali papasakot daugiau?
Aš su magija nieko neturiu bendro, bet įdomu pasiskaityt apie kitų patirtis.

OKULTISTE

Tiesą sakant, labai tingiu net sugalvoti, nuo ko pradėti, o apie pasakojimą jau... Bendrai paėmus, tai gali akivaizdžiai pakenkti psichikai... Dar, pavyzdžiui, kai kurie ritualai yra pavojingi sveikatai ir gyvybei (fizine prasme)...

ove20000127

as tai viena karta mokykloje buvau per kuno kulturos pamoka prie sandeliuko kur kamuolius ir t.t. deda prie sandeliuko duru buvo padeta kede (nu mokitojai atsisesti) tai mes visi metemes kamolius ir viduri pamokos pamaciau kad kede labai greitai gal puse metro pasislinko i prieki ir atgal tai galvojau kad kasnors is kitos puses stumdo duris tai nuejau o ten nieko nebuvo ir siurpuliukai nuejo

ove20000127

taigi dar noriu pasakiti kad man labai baisu kai tamsu (nakti) nueiti i savo viruve tesiog nueidamas jau iskarto jauciu bloga jausma visada kai tik sukako 2metai ir dar vis jauciu.

panasiai man buna kai einu kurnors ir kertu kelia pro baznicia tai tik ijejus i baznicios ribas pajauciu keista jausma kaip ir geras jausmas atrodo. bet norint jausti ta jausma reikia buti susikaupusiam ir letai eiti pro vartelius nors as jauciu kad ir nebunu susikaupes bet mano draugui tai sunkiai paviko pajausti. O kai buvau pirmojoj komunijoje as tada net apsiverkiau nes ta jausma jauciau labai, labai, labai stipriai

paragraf 78

Nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą, norėdamas ką nors papildyti naudok funkciją "keisti"

Master

Ir pasistenk rašyti šiek tiek aiškiau, nes dabar teko 3 kartus perskaityti, kad suprasčiau kas buvo norima pasakyti  :)

preacher

Citata iš: ove20000127  balandžio 15, 2013, 17:03:37
taigi dar noriu pasakiti kad man labai baisu kai tamsu (nakti) nueiti i savo viruve tesiog nueidamas jau iskarto jauciu bloga jausma visada kai tik sukako 2metai ir dar vis jauciu.

panasiai man buna kai einu kurnors ir kertu kelia pro baznicia tai tik ijejus i baznicios ribas pajauciu keista jausma kaip ir geras jausmas atrodo. bet norint jausti ta jausma reikia buti susikaupusiam ir letai eiti pro vartelius nors as jauciu kad ir nebunu susikaupes bet mano draugui tai sunkiai paviko pajausti. O kai buvau pirmojoj komunijoje as tada net apsiverkiau nes ta jausma jauciau labai, labai, labai stipriai

Aš pradedu labai blogai jaustis kada aviu šlepetes, nežinau, kodėl bet tada toks negeras jausmas užeina ir taip jau nuo 1986. Mane užplūsta labai geras jausmas kada lipu laiptais, nežinau kodėl, tačiau patampu toks laimingas. Šiaip kita syki neprasimanyk nesąmonių ir visokio š.. nepostink.

.L.U.T.H.O.R.

Baikit žmonės. Jei jisai nuo 2metų atsimena viską, tai jisai jau gan išskirtinis  :o

ove20000127

o tu šešeli as is tavo pasakimu suprantu kad tu kokianors magija tikriausiai praktikuojasi arba domiesi nes as tai labai noriu kad mano givenime butu magija gal zinai kaip tapti magu? [glow=red,2,300][/glow]

paragraf 78

Jeigu tai tavo gimimo data tavo userneime 2000 01 27 tada tau gerokai per anksti visokiom magijom užsiimti

la.benas

Tikrai taip. Pažiūrėkit, kiek vien iš filmų galima išmokt. Ar matei kada rimtą burtininką, kuris neturėtų barzdos? Tai reiškia kad burtams įvaldyti ir perprasti reikia labai daug laiko. O jeigu dabar pradėsi, tai ko gero nieko neišeis. Jei aš būčiau magija, tai neklausyčiau asmenų iki 18 metų :D

ove20000127

balandžio 22, 2013, 15:42:32 Redagavimas: balandžio 22, 2013, 16:02:34 by Benamis
neee cia negimimo data tai kaip kombinacija kuri speceliai atrodo kaip gimimo data nes i telefona  klaveturoj parasikit raidemis skaicius gausis--- a    .ap---tai mano slapivardis kur a reiskia mano antra varda arvida tarpai seip taskas tai mano didziausia paslaptis a reiskia anonimas nes kai lankiau jurininko studijas neivienas bendramoksliu ir geriausidraugai nezinojo mano vardo p tai plaukimas as pazistamas su ruta meilutite tai va. bet tikriausiai jauciu vistiek nepatikesit ;DDDDDDDDDD

ove20000127

o seip magijos noreciau kad mane isimiletu mergina nes jinai mane milejo dabar ne o isimiletu nedelto kad ja uzburciau o delto nes jinai sake viska padaritu kad tik pazinotu zmogu kuris praktikuoja magija

Aukštyn