Pavykę užkeikimai ir kitos magijos.

Pradėjo InterLord, gruodžio 22, 2012, 00:47:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

balandžio 22, 2013, 15:54:36 Redagavimas: balandžio 22, 2013, 16:07:34 by TinSoldier
Citata iš: ove20000127  balandžio 22, 2013, 15:48:23
o seip magijos noreciau kad mane isimiletu mergina nes jinai mane milejo dabar ne o isimiletu nedelto kad ja uzburciau o delto nes jinai sake viska padaritu kad tik pazinotu zmogu kuris praktikuoja magija

Nu, tai išmok ir parodyk jai šitą:

Master

balandžio 22, 2013, 16:01:02 Redagavimas: balandžio 22, 2013, 16:07:24 by Master
Arba šituos

Ją turėtų užvesti  ;)
O jei rimtai tai patariu negaiši laiko. Nes tai eilinė užgaida, kurios išpildymas atneš tik dar daugiau norų.
PS. prieš keletą metų būčiau paaukojusi gyvybę, kad pamatyčiau ateivį arba vilkolakį. Gerai kad noras neišsipildė xD

paragraf 78

ove20000127 nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą, nes trinsiu tokius pranešimus be atskiro perspėjimo. Jei nori kažką papildyti, naudokis funkcija "keisti". Ir persiskaityk forumo taisykles, kad jų nepažeidinėtum. Taisyklės visiems vienodos.

O kas dėl tavo intencijos užsiimti magija, tai pati lieviausia intencija kokia tik gali būti. Su tokia intencija susigadinsi savo ir jos gyvenimą. Jei yra meilė, tai neturėtų būti keliamos sąlygos, jei meilės nėra, tada ir sąlygų išpildymas jos nesukurs.
Žodžiu ne tau užsiiminėti magija.

la.benas

Yra magija, ir yra magijos triukai (iliuzijos). Taip ir nesuprantu, kurio dalyko jis nori išmokt :/

paragraf 78

Na iliuzionistinių triukų tai pakankamai lengva išmokti, žinoma jei rankos ne iš užpakalio auga. Va jų ir mokinkis  ove20000127, tai bent jau naudos bus

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: ove20000127  balandžio 22, 2013, 14:30:46
o tu šešeli as is tavo pasakimu suprantu kad tu kokianors magija tikriausiai praktikuojasi arba domiesi nes as tai labai noriu kad mano givenime butu magija gal zinai kaip tapti magu?

Na visi čia esantys jau manau pasakė tau :D Per anksti ką nors dar žinoti ;)

preacher

Citata iš: ove20000127  balandžio 22, 2013, 15:42:32
neee cia negimimo data tai kaip kombinacija kuri speceliai atrodo kaip gimimo data nes i telefona  klaveturoj parasikit raidemis skaicius gausis--- a    .ap---tai mano slapivardis kur a reiskia mano antra varda arvida tarpai seip taskas tai mano didziausia paslaptis a reiskia anonimas nes kai lankiau jurininko studijas neivienas bendramoksliu ir geriausidraugai nezinojo mano vardo p tai plaukimas as pazistamas su ruta meilutite tai va. bet tikriausiai jauciu vistiek nepatikesit ;DDDDDDDDDD

Iš šito posto tu įsidavei, kad esi max. 12 metų vaikas. Nesidomėk ir nekišk nosies į jokias magijas, šamanizmu, burtus ir t.t geriau ruošk pamokas, padėk mamai namu ruošoje, sportuok.

ove20000127

Citata iš: preacher  balandžio 22, 2013, 20:27:26
Citata iš: ove20000127  balandžio 22, 2013, 15:42:32
neee cia negimimo data tai kaip kombinacija kuri speceliai atrodo kaip gimimo data nes i telefona  klaveturoj parasikit raidemis skaicius gausis--- a    .ap---tai mano slapivardis kur a reiskia mano antra varda arvida tarpai seip taskas tai mano didziausia paslaptis a reiskia anonimas nes kai lankiau jurininko studijas neivienas bendramoksliu ir geriausidraugai nezinojo mano vardo p tai plaukimas as pazistamas su ruta meilutite tai va. bet tikriausiai jauciu vistiek nepatikesit ;DDDDDDDDDD

Iš šito posto tu įsidavei, kad esi max. 12 metų vaikas. Nesidomėk ir nekišk nosies į jokias magijas, šamanizmu, burtus ir t.t geriau ruošk pamokas, padėk mamai namu ruošoje, sportuok.
taip ir maniau kad nepatikesit :DDDDDDDDDDDDDDDDD

paragraf 78

Necituok paklodžių. Marš skaityti forumo taisyklių

ove20000127

balandžio 23, 2013, 13:45:52 Redagavimas: balandžio 23, 2013, 13:50:33 by ove20000127
kur tos taisikles? ir kaip atsijunkti is user name?ir kas ta reputacija? pas mane -4 reputacijos

paragraf 78

Citata iš: ove20000127  balandžio 23, 2013, 13:45:52
kur tos taisikles?

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3.0 taisyklės

Citatair kaip atsijunkti is user name?

atsijungti galima paspaudus rodyklėlę, o jei kalbi apie username ištrynimą tai mes jų netriname, apie tai skaityk taisyklėse

Citatair kas ta reputacija? pas mane -4 reputacijos

Reputacijos taškai duodami forumo narių už protingas mintis. Tad kuo daugiau reputacijos taškų, tuo vadinasi daugiau protingų minčių, o jei reputacija eina į minusą tada reikia darytis atitinkamas išvadas ir taisytis

ove20000127

Aurimas86

Emh...pamenu prieš porą metų ėjau maudytis,iir prie tilto pamačiau tarsi baltus žmones,kitą akimirką jie dingo,gal žinot kas tai galėtų būti?

varpainis

maziau ant saules gulek :D

la.benas

Citata iš: Aurimas86  spalio 09, 2013, 19:18:11
Emh...pamenu prieš porą metų ėjau maudytis,iir prie tilto pamačiau tarsi baltus žmones,kitą akimirką jie dingo,gal žinot kas tai galėtų būti?

Greičiausiai neįdegę žmonės.

Aukštyn