Žmogaus charakteris pagal gimimo metus

Pradėjo Asasinas, spalio 12, 2012, 00:37:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Dvasinė prasmė visada yra, ypač tame kas susiję su ezoterika. Nesvarbu, kad horoskopas iš lempos sukurtas (kaip kad šis greičiausiai yra), svarbiausia kokią žinią jis neša. Svarbu kokios jėgos už to stovi. Tamsiosios jėgos geba pasinaudoti menkiausiais žmogiškosios psichologijos aspektais, kad atitrauktų žmogų nuo Dievo.
Jei žmogus pastoviai skaito bet kokius horoskopus, didelė tikimybė jog jam išsivystys priklausomybė (nepamenu kaip šis efektas vadinasi).
Na o nuo horoskopų pereinama prie būrėjų, nuo būrėjų dar ant ko nors, kol žmogaus valia visiškai palaužiama. Ne kartą mačiau savo gyvenime tokius nutikimus. Žmogus visiškai nebeturi laisvos valios, juo lengva manipuliuoti, jei nors šiek esi jam autoritetas. Žodžiu horoskopai nėra tik žaidimas, čia daug gilesni vandenys.

crystal

spalio 13, 2012, 14:45:55 Redagavimas: spalio 13, 2012, 14:52:34 by crystal
Na gal truputi sutirštinai spalvas dėl horoskopų :) Kažkaip nemanau, kad už tokio nekalto žaidimėlio stovi kažkokios tamsios jėgos ;D Gal kažkas ir pripranta prie tų horoskopų, bet tai ne taip jau stipriai žlugdo žmones. Nebent žmogus labai jau daug psichologinių problemų turi. Šiaip suprantu, kodėl pats sakai, jog horoskopai-blogio išmislas atitolinantis nuo dievo. Bet man tai atrodo kiek per smarkiai pasakyta ;)

O ir šiaip, kaip suprantu tie metų horoskopai atkeliavo iš rytų. Tai tavo pasakymai apie už jų stovinčias blogio jėgas, nuskambėjo kiek netolerantiškai ;)

paragraf 78

Nuoširdžiai abejoju ar šis horoskopas iš tiesų turi ką nors bendro su rytais.
O tai kad už horoskopų stovi ne šiaip žaidimai, o tikros jėgos, patyriau tarnaudamas vidinio išgydymo komandoje, kartu su egzorcistais. Ne vienas turėjo dėl tokių "nekaltų" žaidimėlių didelių problemų.
Ir spalvų stengiuosi netirštinti, tiersiog pasakoju su kokia realybe tenka susidurti.

crystal

Citata iš: paragraf 78  spalio 13, 2012, 15:17:50
O tai kad už horoskopų stovi ne šiaip žaidimai, o tikros jėgos, patyriau tarnaudamas vidinio išgydymo komandoje, kartu su egzorcistais. Ne vienas turėjo dėl tokių "nekaltų" žaidimėlių didelių problemų.

Labai smalsu pasidarė :) Gal galėtum konkrečiau papasakoti? :)

paragraf 78

Smalsumas kalakutą į puodą įvarė ;)
O ką čia pasakoti, kiek ateidavo žmonių su palaužta valia, tiek problema būdavo arba horoskopuose, arba būrėjose, arba ekstrasensuose. Na ir meldiesi po to už tą problemą. Nieko ypatingo.

crystal

Nežinau su kokiais fanatikais tau teko susidurti, tačiau kiek pažįstu žmonių, tikinčių horoskopais, dar nė vienas savo gyvenimo per daug ant to nestatė. Gal ir išsivysto kažkokia priklausomybė, tačiau sakyti kad už viso to slypi blogio jėgos man atrodo kiek primityvu. Nebent kažkaip tik metaforiškai galima išsireikšti.
Konkrečiai šis horoskopas gal ir neturi kažko per daug bendro su rytais. Visas tas pseudomokslas - astrologija yra atėjęs iš senovinių kultūrų. Žmonės stebėdami dangų nusprendė, kad žmogaus charakterį lemia dangaus kūnai, tai pradėjo sudarinėt visokius horoskopus. Gal ir patraukliai kaikam skamba ir nėra tame nieko blogo, tačiau iš tavo pasisakymų man vistiek dvelkia netolerancija ;)

raksera

Horoskopais nelabai tikiu. Zodiakas gali būti vienoks, bet charakteriai skirsis kardinaliai. Paskaitau karts nuo karto tas prognozes dėl juoko, ir tuoj pat pamirštu. Jei aklai tikėčiau tokiais dalykais, tai nežinau kas čia būtų :D

paragraf 78

Tamsiosios jėgos dažnai slepiasi po nekaltais pavidalais.
Nebūtinai žmogus turi visą savo gyvenimą statyti ant horoskopų kad jie turėtų neigiamos įtakos. Kartais užtenka ir kartą perskaityti horoskopą ir jau gali turėti problėmų, nes veikia i„r psichologiniai ir dvasiniai faktoriai. Tamsiosios jėgos nėra tik metaforiškai, jos realiai veikia žmogaus gyvenime.

crystal

spalio 14, 2012, 20:40:06 Redagavimas: spalio 14, 2012, 20:47:06 by crystal
Na ką gi, kaip suprantu visus tokius horoskopus nurašai blogio jėgoms. O kur prasideda tolerancija  krikščioniškam tikėjime? Šiaip labai jau suvaržytai man čia skamba. Neigiamų pusių horoskopuose matau tiek pat, kiek ir krikščioniškam jų neigime.

Citata iš: paragraf 78  spalio 14, 2012, 20:07:11
Tamsiosios jėgos nėra tik metaforiškai, jos realiai veikia žmogaus gyvenime.

Na čia aš labai labai paprastai pasakyčiau-kuo tikėsi, tas ir bus. Netikiu kažkokiom sąmoningom blogio jėgom. Mano manymu žmogus pats savo gyvenime susikuria "blogį", "pragarą" ir pan.

paragraf 78

Bažnyčia neneigia horoskopų, o įspėja apie galimus pavojus. Aš taip neginčiau šitos pozicijos jei nebūčiau susidūręs su realiomis pasekmėmis domėjimosi horoskopais.

crystal

Suprantu tavo, kaip teologo poziciją. Gal tavo patirtis pačiam kažką ir sako, tačiau tik paskymas "mano asmeninė patirtis" bent jau manęs nelabai įtikins.

TinSoldier

Nagi, nagi... Gal nesiginčyjam? O tai tuoj pravirkdysit astropasaulį dėl skleidžiamos neigiamos energijos.
Gal galim sutarti dėl to, kad idiotiška tikėti tiek horoskopais, tiek piktosiomis dvasiomis slypinčiomis už jų? Visuomet ieškokim kompromiso (yes)

crystal

Citata iš: TinSoldier  spalio 14, 2012, 21:05:56
idiotiška tikėti tiek horoskopais, tiek piktosiomis dvasiomis slypinčiomis už jų

To ir laikausi.

Asasinas

Mūūūūūūūūūūūūūūūūūū  :D
Aš tai mėgstu pasiskaityt horoskopus. Ir man nesvarbu ar geros ar blogos jėgos juos veikia.

coliuke

Citata iš: paragraf 78  spalio 14, 2012, 20:53:36
Bažnyčia neneigia horoskopų, o įspėja apie galimus pavojus. Aš taip neginčiau šitos pozicijos jei nebūčiau susidūręs su realiomis pasekmėmis domėjimosi horoskopais.

Keista - nuo kada domejimasis kaskuo gali sukelti neigiamas pasekmes...juk jei tik domiesi o ne praktikuoji tai cia tas pats kas skaitytum knyga...juk paskaicius knyga nieko bloga nenutinka....

Aukštyn