2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Domas

Citata iš: crystal  spalio 11, 2012, 21:41:13
Aš minčių ir emocijų nevadinu materija, tai kitaip apibrėžta egzistencija.

Tai, kad ta pati egzistencija yra materija...

Beelzebub

Hm. Na va, eilinį kartą - vieni sako, kad TIKRAI nieko neįvyks, kiti sako, kad TIKRAI kažkas įvyks. Iš kur jūs taip viską gerai žinot, gal galima būtų paklausti? :) Aš tai pavyzdžiui nieko neprognozuoju, pagyvensim - pamatysim.

Benamis2

Kas jum neaišku?Pasaulio Pabaiga, kad ivyktu tai neimanoma,nes ant mano mokinio pažimėjimo parašyta jok galios iki 2016 :D
P.S Kaip ziurejau laida apie pasaulio pabaiga, daugiausiai komisijos balsu yra, kad bus   3 pasaulinis karas.

raksera

Tai aišku, kad nebus pasaulio pabaigos :D Net Žėkas tuo nelabai betiki :D Kažkada pasisakė per tv, kad visi bėkit ruoštis, į bunkerius kraustykitės. Nesenai per tv vėl jis kalbėjo, tai jau nebebuvo toks įsitikinęs ta pasaulio pabaiga :D

eternal.bliss

spalio 19, 2012, 17:49:01 Redagavimas: spalio 19, 2012, 18:00:14 by eternal.bliss

Benamis

Gal kur nors galima paskaityti ka tas Basharas kalba? Nes audio irasu nesinori klausytis...

eternal.bliss

angliškai nesupranti ar kaip?

Benamis

Suprantu, bet man patogiau skaityti, todel ir klausiu.

eternal.bliss

na nežinau ar kas užrašinėja, pasiklausyk ir tiek, greičiau bus  :)

.L.U.T.H.O.R.

Čia ne tai kas yra video, bet keletas tekstų yra:
http://bashar.org/aboutmonologues.html

eternal.bliss

gakeris

Visų pirmą kaip majai galejo žinoti kada jėzus gime ? Ir beto visos tos pasaulio pabaigos nusibodo. :)

Asasinas

Citata iš: gakeris  spalio 29, 2012, 11:52:25
Visų pirmą kaip majai galejo žinoti kada jėzus gime ? Ir beto visos tos pasaulio pabaigos nusibodo. :)

Mažiau jaudinkites. :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: gakeris  spalio 29, 2012, 11:52:25

O prie ko čia jėzus?

gakeris

nes pasaulio pabaiga turi buti 2012 jie turejo skaiciuoti nuo 0 metu kad suskaiciuotu tyksliai bent kaip as manau  :P

Aukštyn