2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

spalio 10, 2012, 23:55:02 Redagavimas: spalio 11, 2012, 00:04:09 by TinSoldier
Citata iš: eternal.bliss  spalio 10, 2012, 23:11:13
TinSoldier- Nepavydėk, susirask savo pasaulio pabaigą ;D

Sorry, man pasaulio pabaigos nerekia. Šią akimirką turiu absoliučiai viską, ko man reikia :)

(žinau, kad ne visai į dabartinė temą parašysiu, bet) Šiaip manau, kad pasaulio pabaigos(ar tų kažkokių pokyčių) tikisi tik nelaimingi, desperatiški žmonės :)

eternal.bliss

Jos ir nebus. :) Niekas apie tai net nekalba. Pasaulis juk nepasibaigs. :)

TinSoldier

Citata iš: eternal.bliss  spalio 11, 2012, 07:29:08
Jos ir nebus. :) Niekas apie tai net nekalba. Pasaulis juk nepasibaigs. :)

Nesvarbu, ar pasaulio pabaigos, ar naujo pasaulio pradžios, ar šiaip kažkokios eros pasikeitimo, kritinio lūžio ir t.t.

Manau, kad tuo tikintis žmogus tokių dalykų laukia todėl, kad nėra laimingas, arba yra apgailėtinas. Ir tikisi, kad kažkas jį išgelbės nuo to apgailėtinumo :)

Neiprastas

Citata
Nesvarbu, ar pasaulio pabaigos, ar naujo pasaulio pradžios, ar šiaip kažkokios eros pasikeitimo, kritinio lūžio ir t.t.

Manau, kad tuo tikintis žmogus tokių dalykų laukia todėl, kad nėra laimingas, arba yra apgailėtinas. Ir tikisi, kad kažkas jį išgelbės nuo to apgailėtinumo :)

Tokioje sistemoje kaip dabar gyvena žmonija neįmanoma jaustis žmogumi, jeigu tu esi sistemos dalis, tau sukelia džiaugsmo tik materialus dalykai, pagalvokite patys kaip dabar žmonės išdresuoti, kad suprastų tik pinigų kalbą, tai absurdišką... Nepagalvojate niekada, kur dingo žmogiškumas ir užuojauta kitam? Dėl apgailėtino gyvenimo, jeigu turi galvoje, kad reikia turėti pinigų, kad būtum laimingas, tai kokia čia laime, žmonės dėl to bet ką pasiryžę padaryti, net vienas kitam perkasti gerkles, žmonės kur mes ridenamės?...>

TinSoldier

Neturėjau galvoje nei pinigų, nei jokių materialių dalykų. Pinigus niekinu, materializmą laikau viena iš kvailiausių vertybių.

Vis dėl to, ne esmė, kas kažkuriam žmogui suteikia laimę. Kalbėjau apskritai, kad tokie žmonės nesijaučia laimingais, pilnaverčiais. Gal kažkas gavęs pinigus išgyvena tas pačias emocijas kaip tu patekęs į savo astralines erdves. Bet esmė, kad tikintiems žmonėms kažko trūksta. Ir jie neturi kiaušinių, kad padarytų ką nors daugiau, nei tikėtų savaime ateisiančia nauja era.

paragraf 78

Na manau sutirštini, Neįprastas, spalvas. Tikrai ne visi žmonės gyvena pagal materializmo dėsnius. Gal man lengviau tai matyti, kai gyvenu krkščioniškoje aplinkoje. Krikščionys gyvena pagal visai kitas vertybes nei visa visuomenė. Čia ir atjauta, ir tarnystė ir pamaldumas ir kiti dvasiniai dalykai gajūs.
Žinoma jei pats gyveni grynai materialistiniame pasaulyje tai ir matai tik tokius dalykus. Na bet ne kiekvienas kuris turi akis mato tikrąją tiesą.

astropasaulis

spalio 11, 2012, 10:46:00 Redagavimas: spalio 11, 2012, 10:47:37 by astropasaulis
Citata iš: TinSoldier  spalio 11, 2012, 10:14:35
Neturėjau galvoje nei pinigų, nei jokių materialių dalykų. Pinigus niekinu, materializmą laikau viena iš kvailiausių vertybių.

Materialumas apksritai nėra vertybė.
Ir apskritai, iš kur toks ,,sustabarėjęs" požiūris į viską? Komentarai tokie neigiami, kad net jaučiasi negiama energija iš jų esant prie kompiuterio. Įsileisk į savo širdį nors kiek gerumo, šilumos. Kodėl reikia į viską taip rimtai žiūrėti? ,,Ateidamas" į šį tinklapį tikėjausi lengvų ,,paskrajojimų" paranormaliose temose, o ne kažkokių ,,diciplinuotų rėmų" iš kaikurių komentatorių apie daugelį dalykų...

TinSoldier

Citata iš: astropasaulis  spalio 11, 2012, 10:46:00
Įsileisk į savo širdį nors kiek gerumo, šilumos.

Ne.

Einu dabar pietums suvalgyti porą mažų kačiukų, po to pastumsiu porą bobučių po autobuso ratais ir grįšiu skleisti negatyvumo čia.

crystal

astropasaulis

Kad ir kas nutiktų, tikėkimės tik geriausio. Jau senai pastebima žmonių destrukcija. Nejaugi niekas iš jos neišvaduos?

crystal

spalio 11, 2012, 14:21:11 Redagavimas: spalio 11, 2012, 14:23:09 by crystal
Žmonių destrukcija? Visais laikais buvo visokių žmonių. O ir šiaip manau, kad tu neteisingai supranti "gerus" ir "blogus" žmones :) Nėra geras tas kuris beprasmiškai kartoja kaip visus myli, kaip reikia "nušvitimo" ir šiaip skleidžia iliuzijas. Neverta to aukštint. Tokie pasaulio "neišvaduos nuo susinaikinimo". Tik paslėps nuo realybės ir suteiks netikrų vilčių.

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 11, 2012, 14:21:11
O ir šiaip manau, kad tu neteisingai supranti "gerus" ir "blogus" žmones :)

Aš ir neskirsčiau į gerus ir blogus (šiuo atveju tai sąmoningesni, dvasiškesni, aukštesnių materijų, o kitu atveju nesubrendusios sielos). O minėtą destrukciją įvardinčiau: žmonės nemoka harmoningai gyventi, jie renkasi ,,pigias" linksmybes, tačiau jos nesuteikia tos tikrosios egzistencijos. Kad yra pamiršta tai, kas yra jautru. Kad būtina padėti tiems, kuriems labiausiai reikia. Kad nebėra vietos, laiko kažkokiam dirbtino ego demonstavimui. Reikia kurti gėrio planą.

crystal

Citata iš: astropasaulis  spalio 11, 2012, 14:39:13
Aš ir neskirsčiau į gerus ir blogus (šiuo atveju tai sąmoningesni, dvasiškesni, aukštesnių materijų, o kitu atveju nesubrendusios sielos).

O iš esmės ar tai nėra tas pats skirstymas? Koks skirtumas, ar "geri" ir "blogi", ar dvasiškai tobuli ir dvasiškai netobuli. Vistiek tai skirstymas. Bet tiek to. Vistiek tavo manymu labiau išprusęs atrodys tas, kuris mano manymu tauškia niekus.
Žmonės gali gyventi ir be, kaip tu sakai, materialybių, pigybių ir pan. Nebūtinai tai "nušvitę" žmonės.

astropasaulis

spalio 11, 2012, 14:56:31 Redagavimas: spalio 11, 2012, 14:58:55 by astropasaulis
Citata iš: crystal  spalio 11, 2012, 14:48:48
Žmonės gali gyventi ir be, kaip tu sakai, materialybių, pigybių ir pan. Nebūtinai tai "nušvitę" žmonės.

Kodėl tu visada už mane padarai išvadas kažkokias, kurios nesutampa su mano mintim? Aš ir nesakiau, kad tik ,,nušvitę žmonės gali gyventi ir be materialybių, pigybių ir pan". Aš turėjau omeny tik tuos žmones, kuriuos užvaldusi dvasinė destrukcija. :)
crystal, manai, kad nieko neįvyks, nes paprasčiausiai viskas yra gerai taip, kaip yra?

crystal

Iš tavo post'ų susidarau tokią nuomonę. O kaip gi kitaip, jei pvz rašai kažką panašaus, kad pasaulis eina susinaikinimo link. Tai taip išeina, kad dauguma žmonių "sugędusios sielos", "dvasinė destrukcija" ir pan. Ir tavo problemos sprendimas - "sielų nušvytimas". Kas man neatrodo priimtina.

Tikrai manau, kad 12 21 nieko pačioje žmonijoje neįvyks. Tačiau nemanau, kad viskas yra gerai taip, kaip yra.

Aukštyn