Targeted justice

Pradėjo Skanutee, kovo 22, 2024, 23:02:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Norint teisingai suvokti situaciją, reikia matyti visą vaizdą, kuris rodo, kad toks sąmonės valdymas yra masinis reiškinys, einantis nuo viršutinio ešelono iki vietinės teritorinės gynybos. Kas sėdi ten viršuje - niekas nežino, tačiau Tai valdo vietines teritorijas per vietines struktūras, kurie yra tarpininkai, nes kontrole padengta visa planeta ir kad būtų galima valdyti visą plotą, turi visur būti įrengta šio elito "vietinė tarnyba".

Kodėl žmonės neigia gatvės teatrą ir gaujinį pjudymą galima paaiškinti taip: jie yra slapta valdomi, bet tai yra už jų suvokimo ribos ir kai jie padaro ženklą arba signalą, jis jiems atrodo atsitiktinis ir neturi prasmės, nes jie nesuvokia, kad valdomi ir nežino kokioje situacijoje atsidūrę. Tada kai juos TI pradeda kaltinti, kad tu agentas, jiems atrodo, kad jis kliedi, nes jie čia nieko pikto neturėjo galvoje, o jam "vaidenasi".

Todėl pagrindiniai kaltininkai ir viso teroro priežastis pasislėpusi kažkur toli ir gelmėje ir jie tiesiogiai nedalyvauja. Tačiau naudoja tarpininkus, kurie yra vietinė tarnyba, vykdanti savo teritorijoje operacijas. Taip paaiškinamas masiškumas, nes jeigu tuo užsiiminėtų vien lyderiai, jų reikėtų labai daug ir jie neaprėptų tokio masto.

Tai reiškia, kad avangardines technologijas turi tik elitas, o vietinėse teritorijose naudoja daug žemesnį lygį, kuris valdo per paprastą neurorecepciją. Elitinius prietaisus vadinu eteriniais psichikos integratoriais, o paprastus, naudojamus eilinių spec. tarnybų agentų - neuroniniais psichikos integratoriais. O tai skirtingas lygis, nes neuroniniai prietaisai surandami, o eteriniai vietinėmis technologijomis nesurandami.

Tai reiškia, kad kas tvirtina, kad jį persekioja "vietiniai", jie neklysta, nes aplinka irgi valdoma ir jie suvokiančiu arba nesuvoliančiu būdu naudojami daryti psichologiniam poveikiui. Kai jie to nesuvokia, galvoja, kad žmogus nusišneka. Nes nėra jų valios ir nėra jų tyčios. Tačiau nepaisiant to jie yra situacijos nesuvokiantys įrankiai.

Todėl abu požiūriai gali būti teisingi, nes ir tas, kuris eina nuo pirminės priežasties - teisus, ir tas teisus, kuris sako, kad juos terorizuoja "kaimynai", nes čia viena sistema.

Skanutee

Citata iš: klajunas  balandžio 05, 2024, 12:11:14Šią psichotroninio teroro programą praėjau ne aš vienas. Yra ne viena instrukcija ir metodika, sukurta TI eksperto, kuris paaiškina visą reikalingą informaciją. Man žinomas vienas Targeted Individual, kuris pats tai praėjo ir palaiko TI pusę, yra Rober Duncan, kuris parašė kelias knygas, kaip gintis, ir kas už viso to stovi. Pavyzdžiui, R. Duncan "How to tame a demon". Šioje knygoje visa informacija atitinka mano atvejį, ir patvirtinu kad R. Duncan yra tikras atvejis.

Robert Duncan "How to tame a demon"(2014)

(https://www.docdroid.net/gu2zlDd/robert-duncan-how-to-tame-a-demon-a-short-practical-guide-to-organized-intimidation-stalking-electronic-torture-and-mind-control-pdf#page=3)
Geros jo knygos, skaičiau tiek šitą tiek Project Soul Catcher Vol 2. Vat Project Soul Catcher Vol 1 niekaip niekur nerandu, ten turėtų būt daug geros info, gal esat skaitę ?

Skanutee

Citata iš: klajunas  balandžio 05, 2024, 12:11:14Ir, galiausiai, vaikiškais eksperimentais neužsiiminėju, kai problema yra išspręsta ir ne mano vieno. Šnekantys operatoriai gali bet kada nutilti ir bet kada įsijungti. Kai pamato, kad jie tiriami, jie įeina į gynybinį režimą, kurio tikslas suklaidinti.
Imu Jums pavydėt, na čia tik juokais taip sakau, nes nuo manęs atsiknist neketina ir ruošiasi kankint iki mirties. Nežinau kas blogiau- ar kai naudoja psyopus ar bendraut su gyvais žmonėmis kurie neatsijungia net trumpam. Jau imu galvot kad gal geriau šiaip operatoriai, kurių nei pažysti nei ką, nei kad mano atveju- persekioja tie kuriuos puikiai pažystu realiai ir jau prieš prasidedant šitam psichotroniniam persekiojimui grasino susidorojimu.

klajunas

Citata iš: Skanutee  balandžio 08, 2024, 19:35:25Geros jo knygos, skaičiau tiek šitą tiek Project Soul Catcher Vol 2. Vat Project Soul Catcher Vol 1 niekaip niekur nerandu, ten turėtų būt daug geros info, gal esat skaitę ?
Nežinau, pirmo tomo niekur nėra, gali būti, kad jis net nebuvo parašytas. Tiems kas neturi Soul catcher vol. 2 ir The matrix deciphered, galima parsisiųsti pdf pagal šias nuorodas.

The matrix deciphered by Robert Duncan

Project Soul Catcher Vol. 2 by Robert Duncan

Citata iš: Skanutee  balandžio 08, 2024, 19:54:18Imu Jums pavydėt, na čia tik juokais taip sakau, nes nuo manęs atsiknist neketina ir ruošiasi kankint iki mirties. Nežinau kas blogiau- ar kai naudoja psyopus ar bendraut su gyvais žmonėmis kurie neatsijungia net trumpam.
Nemanau, kad yra ko pavydėti, nes iš mano gyvenimo nieko neliko. Dabar tik žiūriu, kaip sėkmingai sulošti pabaigą.


Skanutee

Citata iš: klajunas  balandžio 08, 2024, 20:46:42Nemanau, kad yra ko pavydėti, nes iš mano gyvenimo nieko neliko. Dabar tik žiūriu, kaip sėkmingai sulošti pabaigą.
O į žiniasklaidą nebandėt kreiptis? Nes vat Project Soul Catcher Vol 2 rašoma kad būtent 2025 metais pagaliau išaiškės visa tiesa apie šituos dalykus, realiai link to ir einama- apie Havanos sindromą net per žinias parodė, jau net ir pencininkai, nemokantys naudotis internetu galėjo matyt, tai žmonių sąmoningumas auga. Reik tikėtis kad pagaliau ir per teismus pavyks kažką pasiekt.

klajunas

Citata iš: Skanutee  balandžio 08, 2024, 22:25:32O į žiniasklaidą nebandėt kreiptis?
Buvo vienas interviu šiam puslapiui, www.anomalija.lt, bet daugiau viešintis nenorėjau. Kreipęsis į žiniasklaidą tampi viešu asmeniu, o tai ne visada naudinga. Ir kai neturi įrodymu ir visi laiko durniumi, tai gali pavirsti į tikrą strateginę klaidą. Mano "žiniasklaida" buvo mano tinklaraščiai, kur informaciją kam reikėjo tas rado. O mainstreaminė žiniasklaida būtų pritraukusi daug nepageidautino dėmesio.

Interviu galima paskaityi čia:

https://anomalija.lt/2017/10/tikrove-ar-haliucinacija-lietuvis-teigia-kad-jo-prota-valdo-slapta-vyriausybes-programa/

Skanutee

Citata iš: klajunas  balandžio 09, 2024, 07:54:15Interviu galima paskaityi čia:

https://anomalija.lt/2017/10/tikrove-ar-haliucinacija-lietuvis-teigia-kad-jo-prota-valdo-slapta-vyriausybes-programa/
Labai gerai viskas nupasakota, man tai dar trūksta žinių, dar reiks turbūt nevieną knygą perskaityt. Žinau kad pas mus Lietuvoj tikrai ne vyriausybė vykdo šitą programą, su VSD irgi viskas ok. Mano atveju yra nusikalstama grupuotė, kuri ryšių turi tik miesto ribose, neturi stogo nei vyriausybėj, nei seime nei dar kažkur. Na veiksmas vyksta Alytuje, tai čia žinomas miestas savo korumptuotais pareigūnais. Kol kas tik nepavyksta suprast iškur paprasta teisininko padėjėja, na čia mano atveju, galėjo gaut visą šitą psichotroninę įrangą, nes lb teisingai pastebėjot savo interviu- nevaldo mūsų per palydovą. Man aiškino kad visą gyvenimą tuo domisi ir įsigijo juodojoj rinkoj, na pažiūrėjus patentus realiai turbūt ir galima patiems viską įsigyt ir susigamint. Į veiklą daugiausia pencininkai įtraukti, na sprendžiu pagal man surengtus cirkus viešose vietose. Įdomu kas jus persekiojo ir ar turėjo ryšių kažkur aukščiau nei vietinėse institucijose? Gal patartumėt kur ieškot daugiau žmonių kurie nukentėją nuo to pas mus? Vat neaišku ar čia viena grupuotė kuri veikia visoj Lt, ar atskiros.

klajunas

Citata iš: Skanutee  balandžio 09, 2024, 21:56:27Įdomu kas jus persekiojo ir ar turėjo ryšių kažkur aukščiau nei vietinėse institucijose?
Aš viską sieju su universiteto priedangoje veikiančia grupuote, kur studijavau. Įtariu, kad su šia programa jie yra susiję. Panašiai kaip Amerikoje MKUltra projektas, vykdytas CŽV buvo universitetų ir institutų priedangoje.

Citata iš: Skanutee  balandžio 09, 2024, 21:56:27Gal patartumėt kur ieškot daugiau žmonių kurie nukentėją nuo to pas mus?
Patarti negaliu, nes nieko nepažįstu. Paskutinius 5-6 metus nuo šios temos buvau gerokai nutolęs. Anksčiau žinojau kelias pavardes, bet jų neišsaugojau.


Citata iš: Skanutee  balandžio 09, 2024, 21:56:27Vat neaišku ar čia viena grupuotė kuri veikia visoj Lt, ar atskiros.
Kiek žinau jie veikia verslo korporacijų principu. Iš pradžių tai būna maža organizacija, bet jeigu praturtėja išsivysto į didelę tarptautinę grupuotę arba kartelį. Tai mafijozinos verslas. Jam stogą daro oficiali valstybė, jos įtakingi tarnautojai, kurie į tokias korporacijas investuoja, o paskui gauna milžiniškus pelnus.


a.t.sielis

Citata iš: Skanutee  balandžio 09, 2024, 21:56:27Man aiškino kad visą gyvenimą tuo domisi ir įsigijo juodojoj rinkoj, na pažiūrėjus patentus realiai turbūt ir galima patiems viską įsigyt ir susigamint.
Kas aiškino? Kokiu būdu aiškino - gyvai fizinio susitikimo metu ar per balsus galvoje?

Skanutee

Citata iš: a.t.sielis  balandžio 14, 2024, 19:08:08Kas aiškino? Kokiu būdu aiškino - gyvai fizinio susitikimo metu ar per balsus galvoje?
https://www.targetedjustice.com/v2k.html

Skanutee

Citata iš: klajunas  balandžio 10, 2024, 17:25:10Patarti negaliu, nes nieko nepažįstu. Paskutinius 5-6 metus nuo šios temos buvau gerokai nutolęs. Anksčiau žinojau kelias pavardes, bet jų neišsaugojau.
Man didžiausia problema ką daryt dėl sukeliamo fizinio galvos skausmo, nes psichologiškai manęs jau nebeveikia, buvo laikas kai pastoviai reaguodavau ir ginčydavausi, db jau nebekreipiu dėmesio, bet vat tas sukeliamas fizinis skausmas tai iki nualpimo. Aišku jokie įprasti vaistai nuo skausmo nepadeda, širdies ritmą tai galima numušt, o vat čia neįsivaizduoju ką daryt, turbūt reiks ieškot morfino.

klajunas

Citata iš: Skanutee  balandžio 16, 2024, 23:19:57Man didžiausia problema ką daryt dėl sukeliamo fizinio galvos skausmo, nes psichologiškai manęs jau nebeveikia
Čia jau reikia medicinos pagalbos, nes nemanau, kad savarankiškai galima ką nors padaryti. Galima daugiau pasidomėti migrenos klausimu ir kokių nuo jos yra vaistų. Bet jeigu migreną sukeliama psichotroniškai, net tai gali nepadėti. Norint suprasti, ką reiškia galvos skausmas, reikia žinoti skausmo mechanizmą. pavyzdžiui, vienas jų - didelis kraujospūdis, kurį galima su priemonėmis padidinti, tai kiek žinau skausmas susijęs su smegenų kraujotakos sistema. Tada reikia mažinti kraujospūdį medicininėmis priemonėmis. Kitaip neutralizuoti vargu ar įmanoma. Man tokiais atvejais riba būdavo viena para, kur kankinimas nesitęsdavo ilgiau negu norma.

a.t.sielis

Citata iš: Skanutee  balandžio 16, 2024, 23:04:42https://www.targetedjustice.com/v2k.html
neatsakėt į klausimą.

CitataMan aiškino kad visą gyvenimą tuo domisi ir įsigijo juodojoj rinkoj, na pažiūrėjus patentus realiai turbūt ir galima patiems viską įsigyt ir susigamint.
jeigu tai balsai galvoje aiškino, kad visą gyvenimą tuo domisi ir įsigijo juodojoj rinkoj, tai gali būti kad meluoja. Vaiduokliai tiesiog užsiima gąsdinimu.

Skanutee

Citata iš: a.t.sielis  balandžio 17, 2024, 21:18:26jeigu tai balsai galvoje aiškino, kad visą gyvenimą tuo domisi ir įsigijo juodojoj rinkoj, tai gali būti kad meluoja. Vaiduokliai tiesiog užsiima gąsdinimu.
Labai norėčiau kad tai būtų vaiduokliai, manau su jais būtų lengviau susitart, gal net susidraugaut pavyktų

Skanutee

Citata iš: klajunas  balandžio 17, 2024, 18:52:22Čia jau reikia medicinos
Išsityrus viską, aplamai iki šitų atakų net galvos neskaudėdavo, galvos MRT skausmo priežasčių irgi nerodo. Ir šiaip man ženkliai jaučiasi skirtumas kur iš organizmo kylantis skausmas o kur dirbtinai mechaniškai sukeliamas. Mane kankina kiek kitaip nei kitus- nesilaiko jokių protokolų ar taisyklių, būdavo po 3 paras non stop iki sąmonės netekimo, o poto gasdinimai nevažiuot į priimamaji ar pas gydytojus nes sugebės suveikt ir įpiešt šizofrenijos diagnozę. Tai neįsivaizduoju kaip kiti išgyvena 10 ir daugiau metų tokių atakų, gal organizmas laikui bėgant pripranta, bet kažkaip nesitiki, radiacijos padidintas kiekis visvien manau daro savo.

Aukštyn