pentagrama

Pradėjo ponaitis, rugsėjo 28, 2012, 18:49:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

deividas118

Isitaturavau pentagrama keturi i sonus vienas i virsu, Nesijauciu blogai vakar radau pinigu jauciu rankas net pulsuojant del energijos bet jauciu salutini efekta, iki siol buvau labai pozitivi persona o dabar pac nejauciu kaip kalbu siuksciai manipuliuojanciai suo pasitikdavo laizydamas visada negaledavau nei pavaryt salin o dabar beveik nejauciu jam jokio rysio jai matau ko prasant duodu mechaniskai o ne kad sirdi spaudzia manau butu teisinga pasakyti man asmeniskai panaikino gailescio jausma bei meile, bet mainais suteike pasitikejima savim, daug energijos ir manau apsauga, Nezinau ar pasirinkau teisingai nesakau kad gailiuosi nes nezinau ar gailiuosi tiesiok visas gyvenimas labai pasikeite tarsi is sviesos perejau i tamsa bet kita vertus nezinau ar tamsa blogiau, kelio atgal nera bet nezinau ar gailiuosi manau nesigailiu nes dave nemaziau nei paeme ir dar kazi ko dar is jos sulauksiu jauciu kad kuo ilgiau ji sedi man ant rankos tuo daugiau energijos duoda. Tai tiek apmastykit ar rinktis cia buvo mano story.

tadasas99

Kita storry, buvo experimentas, detaliu nepamenu, bet lygtai su vaikais, vienai grupei kartojo kad jie nevykeliai elgesi su jais siurksciai jie tapo negatyvios asmenybes, kita grupe gyre gloste jie tapo teigiamomis asmenybemis.
 T.y. mano nuomone jei tu pats tiki kad tau kazkas tarkim istatiruotas simbolis darys itaka tavo asmenybei tada taip ir ivyks.
 Kita mintis is to pacio, tai reiskia kad zmogus pats gali keisti savo gyvenima, tik ne visi sugeba, todel pasitelkia saviapgaules priemones, t.y. svarbiausia save itikinti.
 P.s. jei tau nepatinka tavo naujoji asmenybe tikrai tau nera butina salinti tatiruote, bet tavo atveju tatiruotes salinimas butu lengvesnis varijantas.

Faunas

Zmogaus energo centru sistema primena savotiska tinklo raizgalyne. Ant sio tiklo galima formuoti ivairias figuras - pantagrama, dovydo zvaigzde, kryziu, zvaigzdynus, jantras. Teisigai sujungus centrus jais pradeda teketi energija ir pakinta samone.
Vien tik ziurejimas i simbolius mazai ka gali duoti. Nebent pasamone kazkiek aktyvuos reikalinga energijos tekme, bet tai bus tik tolimas atgarsis.

L

Kita story, buvo eksperimentas, duomenų ir nepamenu, bet išdalino kristalus įvairių rūšių ir nesakė kokios jų savybės( kaip žinia vieni gali pasitikėjimo suteikti, kiti stresą numalšinti ir t.t.) ir po kiek laiko dalyviam davė paskaityti reikšmes ir visi patvirtino, kad paveikė jų gyvenimą būtent į tą pusę.

TinSoldier

Buvo toks eksperimentas, detalių nepamenu, bet žmogus parašė forume apie išgalvotą eksperimentą, tikėdamasis, jog kažkas patikės. Bet nelabai kas patikėjo.

illuminati

make sense...  ;D

tadasas99

Buvo ir dar vienas eisperimenras, dave ligoniui cukraus ir pasake kad tai panaceja, pacijentas pasveiko. (15min info, tai ..... )
 Cia atsakymas apie saviapgaules itaka ne tik pschikologiniai busenai bet ir cheminiams veiksmams organizme, kodel ne energetiniams laukams.
 Mano spejimas tai materializmas, esame prate viskam sureikineti materialine reiksme, tai todel mums ir reikia kazko materialaus, tabletes, kristalo, simbolio.

deividas18

Taturuotes nesalinsiu kuo ilgiau ja turiu tuo geriau jauciuosi tuo stipriau man veike burimo yrankei neseniai nusipirkau runas kai istariu ju vardus laikydamas rankoi su taturuote ir jai pasnibzdu jos pavadinima jauciu ta pirsta kuri laikau ant runos simbolio tarsi degina man pirsta kad ir kaip tai veike vizuolizuoju ar tikrai to simbolio efektas zinau kad ji stiprei veike tai mano energetikos sventasis gralis ar tamsos ar sviesos man nera skirtumo man vienas zmogus ira sakes nera tasos be sviesos ir nera sviesos be tamsos kuo daugiau gilinuos i ezoterija tuo daugiau ta patiriu savo kailiu ir jau pradedu nebetiket ta sviesos ir tamsos samprata pradedu tiket kad ira tiesiok magija spalvos nera rimta. PS jau beveik tris metus mokaus taro kortu ir net jos atliekant sielu meditacijas viena kart pasirodo kaip angelai kita kart kaip velnei ir man panasu kad tos dvi puses bendradarbiauja tarpusavi tos kortos mane ir pavede iki runu per viena sielos meditacija mane nuvede iki knygu lentynos ir moke mane skaityti is runu simboliu bet as nutraukiau tai pasakydamas kad as dabar mokausi taro kortu ne runu bet dabar mokausi ir runu :)

Aukštyn