Anime

Pradėjo Neisha, rugsėjo 26, 2012, 00:36:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Natsuki

Citata iš: ponaitis  lapkričio 13, 2012, 17:56:39
pazejau katik ganz 1 serija,anime ziaurus:DDDD
bandei naruto? naruto shippuden? visiems siūlau, nes man - nerealus anime.  :)

PusiauŽmogus

Eik tu su savo tuo narutu, mažai matęs matyt, kad jį nerealiu laikai. Fileriai po filerio ir šiaip lėkštas.

Natsuki

patikėk, mačiau ne vien jį. :)

.L.U.T.H.O.R.

Kiekvienam savas skonis :) Man pavyzdžiui Naruto ir labai patinka :D Bet aišku yra ir kitų gerų ;)

Hekate

Aš tikriausiai, kaip ir kai kurie iš jūsų labai pamėgau Miyazakio kūrybą  :). Žiūrėjau šiuos jo darbus: Nausicaä of the Valley of the Wind, , Totoro, Ponyo, Kiki's Delivery Service. Labiausiai iš šių patiko: Haulo burtai keliaujanti pilis,Princesė Mononokė ir Šikira dvasių pasaulyje  ;D
O kiti anime,kiek pamenu, būtu tokie: Elfen lied, Kara no kyoukai (visos dalys), Paprika, Eve no jikan  ir t. t. (tingiu vardinti)

BloodyMary

Nežiūriu anime. Nebent prie anime būtų galima priskaityti pokemonus kuriuos žiūrėdavau vaikystėje :D

Natsuki

Citata iš: Hekate  lapkričio 14, 2012, 19:13:00
Aš tikriausiai, kaip ir kai kurie iš jūsų labai pamėgau Miyazakio kūrybą  :). Žiūrėjau šiuos jo darbus: Nausicaä of the Valley of the Wind, , Totoro, Ponyo, Kiki's Delivery Service. Labiausiai iš šių patiko: Haulo burtai keliaujanti pilis,Princesė Mononokė ir Šikira dvasių pasaulyje  ;D
O kiti anime,kiek pamenu, būtu tokie: Elfen lied, Kara no kyoukai (visos dalys), Paprika, Eve no jikan  ir t. t. (tingiu vardinti)
labai fainūs šitie visi irgi. :)
Citata iš: Šešėlis  lapkričio 14, 2012, 18:52:12
Kiekvienam savas skonis :) Man pavyzdžiui Naruto ir labai patinka :D Bet aišku yra ir kitų gerų ;)
sutampa skoniai.  ;D

Beelzebub

Stebuklingi Šihiros nuotykiai Dvasių pasaulyje (Spirited Away). Pats mėgstamiausias mano animacinis japonų filmas. Patiko turbūt net labiau negu Haulo pilis.

ponaitis

Natsuki, nuo naruto ir pradejau anime žet :)bet nerandu naruto shippuden :(

Natsuki

ta prasme nerandi?  :-\ nerandi kur žiūrėt? tau lietuviškai ar angliškai reiktu?

ponaitis

lietuviskai nerandu(radau tik pirmas 34 serijas)

.L.U.T.H.O.R.

Visada žiūrau originalo kalba su subtitrais. Dažniausiai būna Japoniškai su angliškais titrais. O iš bėdos angliškai. Come on, žmonės, 21 amžius, anglų kalba mokėt ne privalumas, o būtinybė :D

Natsuki

ponaitis

as ir zejau ten,bet tik 34 serijos

Beelzebub

Ghost In The Shell.

Aukštyn