Anime

Pradėjo Neisha, rugsėjo 26, 2012, 00:36:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Neisha

Sveiki,
Būtų įdomu sužinoti ar šiame forume yra anime mėgėjų :)
Seniau galvodavau, kad anime yra skirti vaikams, nes viskas "piešta", tačiau prieš keletą metų viskas pasikeitė. Nors ir nebesu paauglė, atmintyje visam laikui įstrigo "Princess Mononoke" ir serialas "Death Note". O "Dragon Ball" iškart asocijuojasi su vaikyste :D

.L.U.T.H.O.R.

Neisha

Kokie mėgstamiausi? :)

ponaitis

yra dar vienas ;)

.L.U.T.H.O.R.

FMA fo eva :D
šiaip daug esu peržiūrėjęs ir kad išsirinkčiau mėgstamiausią tai nežinau. Na mainstream'as Naruto ir Naruto Shippuden, One Piece, FMA(kas be ko). O be jų dar kelios dešimtys :D Elfen Lied, Freezing. Fairy tail, Ao no Exorcist, Kaze no stigma, Natsume Yuujin Chou(visi sezonai) ir t.t. O jei kalbant apie žanrus, tai supernatural, superpower, fantasy, drama, slice of life, sci-fi, demons, adventure, mecha. Aišku dažniausiai maišyti būna žanrai :)

astropasaulis

Mane labai sukrėtė emociškai: Haulo vaikščiojanti pilis.

.L.U.T.H.O.R.

Va dar Miyazaki kūryba labai gera, vienas jo kūrinių Haulo vaikščiojanti pilis.

Natsuki

Naruto ir Naruto Shippuden da best. :P Kiekvieną ketvirtadienį laukiu naujos serijos...

.L.U.T.H.O.R.

Tai va aš ir laukiu :D One Piece laukiu šeštadieniais :D

eternal.bliss

Pažiūrėk goldenboy   ;D

Natsuki

Reiks pabandyt. :)

Singularity

anime... o ypac Miyazaki, ghibli kuryba man viena nuostabiausiu:) kaip jau buvo mineta princese mononoke, nausikaja is veju slenio, zemjures pasakos, laputa... ka galima pasakyt, tai tobula animacija:) Maloniau ziuret net uz bet kokius kino filmus:)

astropasaulis

spalio 06, 2012, 13:17:26 Redagavimas: spalio 06, 2012, 13:20:13 by astropasaulis
Citata iš: Neisha  rugsėjo 26, 2012, 00:36:09
Nors ir nebesu paauglė, atmintyje visam laikui įstrigo "Princess Mononoke".

Šiandien pirmą kartą mačiau šį filmą, tikrai kažkas nuostabaus, tobulo. :)

PusiauŽmogus

Death Note, Code Geass, Black Lagoon, Casshern Sins, Elfen Lied, Eve No Jikan, Freedom, Phantom: Requiem.., Rurouni Kenhin, Steins;Gate, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu.Yra daug daug kitų tikrai gerų anime.

ponaitis

pazejau katik ganz 1 serija,anime ziaurus:DDDD

Aukštyn