Užkeikimai ir prakeiksmai.

Pradėjo InterLord, rugsėjo 22, 2012, 22:40:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

InterLord

Sveiki. Gal galite ką nors apie užkeikimus ir prakeiksmus papasakot? Gal būtų galima sužinot kaip juos panaikinti?

.L.U.T.H.O.R.

Truputį apie tai galima rasti http://anomalija.lt/2012/01/prakeikimai-uzkeikimai-ir-ju-poveikis-zmogui/
tačiau, sakyčiau, jog nereikėtų tarkim jei nesiseka pora dienų ar dar kas iš karto sakyti, oj mane prakeikė, oj man jau ragai :D Dažnai būna tiesiog tokios dienos ir jos praeina. O jei dažnai galvojama apie tai, tuomet tai gali užsitęsti vien dėl to kad patys pakurstysit tą mintį ir didelė galimybė sukilti depresijai.

la.benas

Šešėlis tiesą sako. O aš mačiau per BTV kažkokį užkeikimą. Žodžiu reikia paimti medžiagos skiautelę, visokių sorų kruopų, varžtų, kaulų ir kitokio brūdo. Tada viską dėti į tą skiautelę, ir vynioti siūlais, sakant kažkokį tai užkeikimą. Manau galima tiesiog burnoti ant to žmogaus, ir viskas :D Vėliau tą paketėlį reikia paslėpti kur nors prie to žmogaus, kurį keikei. Pvz jo namuose ar darbovietėje. Nu ir žodžiu kol jis neras to tavo siurprizo, tol jam nesiseks.

elzbieta.stankute

sausio 06, 2014, 21:45:59 Redagavimas: liepos 03, 2016, 12:51:11 by Benamis
Pranesimas istrintas autores prasymu.

-Benamis

.L.U.T.H.O.R.

Jei ir žino, tikrai tau nepasakys ^^

BloodyMary

O kam prakeikti tą žmogų? Juk viskas gali grįžti atgal tau pačiai dvigubai :D

minde1990

prakeikia tik  bailiai, silpni zmones

paragraf 78

Citata iš: minde1990  sausio 07, 2014, 17:17:07

Arba psichiškai nestabilūs ar piktavaliai žmonės

minde1990

Citata iš: paragraf 78  sausio 07, 2014, 17:18:30
Citata iš: minde1990  sausio 07, 2014, 17:17:07

Arba psichiškai nestabilūs ar piktavaliai žmonės

pritariu. Deja man paciam teko su tokiais susidurti ir jie tikrai nepasizymejo dideliu protingumu :(

paragraf 78

Aš dažnai su tokiais susiduriu, net ir forume, buvo tokių kurie mane prakeikti norėjo, gaila žinučių neišsaugojau, bet buvo pora tokio pobūdžio grasinimų prieš kokius pusantrų metų

Aukštyn