Lietuvos zmoniu bukinimas prasidejo

Pradėjo 2Pacas, rugsėjo 14, 2012, 16:44:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

Tai va sugalvojau sukurt toke tema nes jau tikrai visko perdaug cia.. taigi ar nepastebejot per musu lietuviska televizija taprasme kanalus pagrindinius tokius kaip: tv3,lnk btw ir kiti, kad tiek padaugejo visokiu laidu, projektu,sou pvz tokiu kap sok su manimi, ir panasei visi talentai ir t.t.t visur tik sou visokios nesamones ankciau dar budavo galima kaska paziuret o db vapse sudas visoks,visokios nesvankybes ir panasei,manau asmenis kad cia jau vyksta kaskoks svarbus etapas kuris atsilieps ateinanciom kartom, visur persama kaip ir sakiau visokios nesvankybes formoujama noumoune yra.. zodziu nesu as toks iskalbingas tai va jus pasidalinkit savo noumone butu idomu isgirst :)
PS as naujokas esu va katik usiregistravau Sveiki visi :)

Baugusis

Senai jau tos tendencijos matomos, viskas ir daroma tam,kad zmones nematytu to kas vyksta salia ju, formuojama paklusniu aviu banda, kuria "elitas", zaidzia tarsi marionete. Ne tik televizija, bet visa media yra persisunkusi neteisybes, realiai vienintele laisva vieta kol kas yra internetas nors ir kaip si siekia pazaboti...

2Pacas

Sutinku su tavim,bet as kalbu grynai apie visa brieda kuris db pradejo detis lietuvos medijos industrijoi,anckiau tikrai nebudavo tiek visokiu talentu sou projektu, visokiu bulvariniu laidu (apie ana gala) ir t.t.t

TinSoldier

Aš labiau manau, kad as nubukinimas jau įvyko :)) TV laidos kuriamos pagal reitingus. Kas populiaru, tą ir rodo. Jei visokie tokie realybės šou pritraukia žiūrovus, tai juos ir kuria. Jei daugiau kas žiūrėtų kokio Čekuolio laidas, tai daugiau tokių ir kurtų.

saone

Prie ko cia tas bukinimas, televija niekad nebuvo sukurta kad kazka pastoviai mokytu (nekalbu apie discoverius). Atsisede prie teliko zmones nori pramogu, o ne teoriju kodel zole zalia o ne geltona. ???

Markamis

Viskas jau labai seniai vyksta. Kiek - nepasakysiu, bet kai buvau pradinukas - arba nefiksuodavau tokio mėšlo, arba turiu geru tėvus, kurie man neleido žiūrėt jo arba viskas buvo daroma ne tokiu mastu. Visas šlamštas per tv dar nieko, ne visi jį žiūri. Internetas - pilnas durnų, rinkiminių ir ne tik reklamų, ką jau kalbėti apie reklaminius stengus miestuose. Nors šiaip - kuo durnesni šalies gyventojai, tuo juos lengviau valdyti. O šiaip ir taip kartais būna, kad nutinka kas nors svarbaus ir tai yra arba nutylima, arba pasakoma, ir tada užplombuojama kokiu nors nauju projektu arba kokia nors nereikšminga informacija - pvz - numirė Kauno zoologijos sodo drambliukas. Visi kalbės apie drambliuką, nes jis, kaip gyvūnas, yra įdomesnis, nei tai kas įvyko - vaikai pasakos vieni kitiems, vaikai tėvams, o tada ir šiems iš galvų išeis ta blogoji žinia. Ir taip yra neaišku ar žiniasklaidos priemonės nėra nupirktos.

2Pacas

#6
rugsėjo 15, 2012, 07:48:45 Redagavimas: rugsėjo 15, 2012, 07:52:56 by 2Pacas
Na bet as tada nesuvokiu kaip normaliem zmonem gali lipt tokios nesamones..Absurdiskos nesamones va db puse lietuvos domesis kaip Radzis iesko zmonos......

advena

Aha, jau perskaičius kelis postus į galvą šovė nauja laida "Radži ieško žmonos". Absurdas. O dėl tų šokių projaktų tai išvis nesamonė. Žmonės šoka daug metų, kad įvaldytų judesius, o tuos truputį pamoko ir jau tipo gerai šoka. :D

Skunk

Sok su vagimi!  :D

vitake

Dėl Tv, ir aš pastebėjau, seniau per filmus net bučiuotis negalėjo, juolab per reklamas, o dabar esu pasibaisėjusi. LNK greit sumuš nupušimo rekordus. Per naujojo "aistringojo sezono" pristatymą buvo galima net N-14 dėt, nepagalvojo, kad tai žiūri ir vaikai, visokios apsinuoginusios "Olialia", lesbietės šokančios lovoje... Per reklamas rodomos agresijos, pavydai, "aistra" .. Kaip išvis leidžia tai rodyti? Vaikų psichika yra ir taip trapi, o dar šitai.. Masonai gerai darbuojasi..

omcikas

#10
rugsėjo 16, 2012, 00:10:12 Redagavimas: rugsėjo 16, 2012, 00:13:35 by omcikas
Citata iš: advena  rugsėjo 15, 2012, 13:32:32
Aha, jau perskaičius kelis postus į galvą šovė nauja laida "Radži ieško žmonos". Absurdas. O dėl tų šokių projaktų tai išvis nesamonė. Žmonės šoka daug metų, kad įvaldytų judesius, o tuos truputį pamoko ir jau tipo gerai šoka. :D

manau projektas turejo vadintis  iesko vyro .. nepanasu,kad jam moterys patiktu.. visiskai atzagarus su merginom, elgiasi atgrasiai, ciniskai. nerodo jokio susidomejimo priesinga lytimi. Bunant tokio amziaus, tokiu zinomu ir turint tikrai nemaza patraukliu gerbeju rata ir but vienisam svelniai tariant keista.. Bet cia mano asmenine prielaida..

advena

Manau, kad Radži yra vienišas tik todėl, kad jis nori kitų moterų dėmesio. Kam patiks vedęs vyras? :D

astropasaulis

Na jau kurį laiką nežiūriu tv ir jaučiu palengvėjimą. Bet, kad iš to - internete tas pats...

Markamis

Iš vis visi lietuviški tv projektai yra pigios užsienio kanalų kopijos. Talentai, šokiai, protų mūšis(gal viena iš geresnių). Įsigilinus galimą būtų atrasti dar daugiau.
astropasauli - aš ir nelabai žiūriu, pasižiūriu nebent simpsonus arba Volkerį :D. Kažkaip pasaulis prašviesėja be to tv. Internete ne taip į visokias reklamas susikoncentruoji kaip, kad tv.

Benamis

Citata iš: astropasaulis  rugsėjo 16, 2012, 22:13:47
Na jau kurį laiką nežiūriu tv ir jaučiu palengvėjimą. Bet, kad iš to - internete tas pats...


Internete gali atsirinkti kur lankytis, o kur ne :)

Aukštyn