Magijos praktika

Pradėjo Alchemist, spalio 30, 2011, 20:45:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Alchemist

sveiki, norėjau pasidomėti kas iš jūsų praktikuoja magiją. Ar jei tiksliau iš kur semiatės informacijos, kiek svarbios mėnulio fazės ritualams ir kokių kitų pasiruošimu reikia prieš pradedant tai praktikuoti?

paragraf 78

Prieš pradedant praktikuoti reikia begalės teorinių žinių, nes be teorijos lysti į magijos pasaulį yra tolygu savižudybei. Tačiau net ir tada nerekomenduoju lysti. Tai labai pavojinga sritis ir jei neesi stiprios valios gali turėti nemažai bėdų.

Mayhem

Ydomu, kas tau yra "Magija". Ar cirko, gatves turejai minty, ar shamanizma, ar dar kazka?  :)

Benamis

Citata iš: Mayhem  lapkričio 09, 2011, 14:14:00
Ydomu, kas tau yra "Magija". Ar cirko, gatves turejai minty, ar shamanizma, ar dar kazka?  :)

Manau jis tikrai turejo galvoje ne magijos iliuziju triukus :)

Mayhem

Citata iš: Benamis  lapkričio 09, 2011, 15:59:05
Citata iš: Mayhem  lapkričio 09, 2011, 14:14:00

Manau jis tikrai turejo galvoje ne magijos iliuziju triukus :)

Konkretumo (:

OKULTISTE

O! Matosi, kas gerai išmano apie magiją - tie, kas sako, kad jos geriau nepraktikuoti... O varvinantys seilę, kaip ką nors įvaldyti, mano manymu, yra paprasčiausi neišmanėliai...

coliuke

Citata iš: Alchemist  spalio 30, 2011, 20:45:18
sveiki, norėjau pasidomėti kas iš jūsų praktikuoja magiją. Ar jei tiksliau iš kur semiatės informacijos, kiek svarbios mėnulio fazės ritualams ir kokių kitų pasiruošimu reikia prieš pradedant tai praktikuoti?

apie magija ir menulio fazes truputelis info cia : http://aguona.wordpress.com/2010/08/17/apie-menulio-poveiki-magijoje/

o insomnia teisus, pradzioje reikia labai gerai buti teoriskai pasiruoses ir t.t na gal dar ziurit ka tu nori atlikti, daryti....

2012

Citata iš: coliuke  gruodžio 11, 2011, 20:42:12

apie magija ir menulio fazes truputelis info cia : http://aguona.wordpress.com/2010/08/17/apie-menulio-poveiki-magijoje/

o insomnia teisus, pradzioje reikia labai gerai buti teoriskai pasiruoses ir t.t na gal dar ziurit ka tu nori atlikti, daryti....

Noreciau tave uzburti kad isimyletum iki proto aptemimo, sako mano zvilgsnis turi magiskos galios. Gal kada papraktikuokim?  :o

paragraf 78

Mailės kerai yra "juodosios magijos" praktika, tad nerekomenduoju jais naudotis

coliuke

Citata iš: 2012  gruodžio 11, 2011, 23:17:55
Citata iš: coliuke  gruodžio 11, 2011, 20:42:12

Noreciau tave uzburti kad isimyletum iki proto aptemimo, sako mano zvilgsnis turi magiskos galios. Gal kada papraktikuokim?  :o

na ir ka tuo norejai pasakyti ;)?

indigo

OKULISTE pritariu tau taciau ka man daryti jaigu as varvinu seile ir tai mane visom keturiom trauke i tai?

vitake

Taip ,magija traukia, nežinau teorijos, o ir pasikliauti internetu nelabai noriu , taigi Okultiste, jei bent kiek išmanai padėk, kol dar neprisidirbau, praktikuodama savaip. :D

.L.U.T.H.O.R.

Eikit knygų skaityt, vaikai. Ar bent jau pamedituokit  :o

Kaul

Citata iš: Šešėlis  birželio 04, 2012, 01:55:43
Eikit knygų skaityt, vaikai. Ar bent jau pamedituokit  :o

Kokias knygas siūlai skaityt, besidomintiems magija? Juk faktas, kaip blynas - iš romanų nieko neišmoksi :D
O apie meditaciją esu girdėjus daug blogų dalykų, vienas iš jų, kad tave gali apsėsti...

OKULTISTE

Ve... pirma karta isgirdau, kad manoma, jog del meditacijos apseda...

Aukštyn