Magijos praktika

Pradėjo Alchemist, spalio 30, 2011, 20:45:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Nebandei ieškoti kokios nors brolijos ar ordino? Vis dėl to per 9 metus gal nusibodo vienam. Ar gal mokytojo?

Kaduceus

Tai, kad jie patys mane susirado :) Bet manau su Ordinais ir brolijom reikėtų sukurti atskirą temą. Nes tai yra gan plati tema. Aš asmeniškai nesu suinteresuotas stojimu į jokią organizaciją, kuri man nurodinės kada ir kur nusispjauti, ką galvoti ir kokių taisyklių laikytis. Žinau, jog įstojimas yra labai naudingas, tačiau kai kalba pakrypsta link išėjimo.. Va tada prasideda labai baisios problemos.. Na bet žiūrėsim.. Kas man labai nepatinka, jog Ordinas tavęs neparemia financiškai, nors turi pinigų tiek, kad užpakalį su jais galima būtų valytis. Bet dėl šito neesu tikras, gal ir paremia, bet jeigu taip, tada ši informacija yra slapta.

.L.U.T.H.O.R.

Tai maždaug tą ir turėjau galvoje ar tu radai ar surado kas nors tave :D

miroslavas

as jau praktikoju ja ir ja praktikojant pvz baltaja magija reikia meiles ir tai ira svarbiausia.

Supernatural

Vat mokytojo ir man reiktu, praradau gebejima matyti kitu akimis, tiksliau jis yra, bet labai retai matau nuotrupomis, nuotraukomis tik, o anksciau, pries 17ka metu maciau kito zmogaus akimis...noreciau atgaivinti gebejima, kad jis nelrarastas, isitikinau 2015tais, bet jis atribotas nuo manes

Aukštyn