Ką augini/(-ai)?

Pradėjo JZZ, liepos 17, 2012, 21:05:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Hekate

Kiek suprantu čia galima vardinti viską ką auginai, tai pradėsiu.
Pirmas augintinis kurio nelabai ir atsimenu buvo vorienė, kuria mano mama išgyvendino kai išsirito mažieji jos vaikučiai. Toliau ėjo gal kokie 3 tritonai, kuriuos pagaudavau ir laikydavau trilitriniame. Gražiausias iš jų buvo panašus į šį: http://mypets.lt/wp-content/uploads/2011/02/Labiausiai-paplitusiu-tritonu-rusiu-apzvalga_Skiauteretasis-tritonas.jpg , tik baltas su juodom dėmėm. Paskui turėjau valkatuną šunį vardu Šurkus, kuris taip ir dingo išejas į lauką. Juodą gaidy, (neužaugusio iki gaidžio statuso) kurį motina ant tiek prikuldavo, kad ir plikas paliko. Žiurkėne Prinsesę gyvenusia 3 metus, katiną Leopoldą irgi 3 metus te atlaikiusi (palindo po mašinos ratais po kastracijos- savižudis), Žiurkę Silva, kurios mirtis irgi nepavydėtina buvo. Ir dabar tebelaikau juodą katę Telmą ir esam gana panašios būdu :D

OKULTISTE

Na, gal kas nors ir dabar turite tokių augintinių?  :)

Zozuole

Pirmasis augintinis buvo žiurkėnas, bet nepamenu jo.. :D Vėliau turėjau jūrų kiaulytę - Rožytę, kuri pastipo nuo senatvės (pamenu kai mama sakė, kad ji išskrido pro langą kaip angelėlis, o aš tuo patikėjau.. ) :D Praėjus keliems mėnesiams per gimtadienį gavau baltą jūrų kiaulytę raudonom akim, bet vardo nepamenu dabar.. Gailiuos dar dabar, kad atidaviau ją vaikams sergantiems dauno simdromu, nes jie ją taip pamilo, kad peršėrė ir pastipo.. :D Po šito augintinio daug metų neturėjau kito kol prieš 4metus nenusipirkom šarpėjaus - Nikos. :> Dabar džiaugiuos, kad turiu tokį raukšlių ir galiu paniurkyt :3 O šiaip norėčiau chameleono..  :)

Iron Tara

Turiu anglų koker spanielį Topą ir banguotąją papūgą Rifą.
Esu turėjus ir kačių, bet patirtis parodė, jog nei aš jas labai mėgstu, nei jos mane ir iš tos neapykantos jos miršta..:D

OKULTISTE

Galvoju apie žuvytes, nes jau pusmetį mano kambary pūpso akvariumas... Galvojau rašyti: " Kokios žuvytės ne taip greitai padvėsytų?", - bet ištikro man labiau rūpi, kiek ir kokios priežiūros reikia, ar galėčiau gerai jas prižiūrėti, nes vieninteliai "akvariumai", kuriuos turėjau, buvo trilitriniai su kilbukais, kurie greitai atotekdavo katinui...
Gal ką patartumėte tokiai neišmanėlei?

Iron Tara

Kas tie kilbukai?:D
Siūlau ešeriukus arba aukšles augint ir nelaikyt akvariumo ant saulės. Kartą į mėnesį patrupini batono ir ramu  ;)

Master

Nieko. Per smarkus gyvenimo tempas. Žadu susitvarkyti su savimi, ir tik po to prisiimti atsakomybę už kitą. Nes egzaminai, studijos... Vargu ar gyvūnėliui tai būtų į naudą. Bet planuoju įsigyti česlokovakijos vilkšunį.

Neisha

kovo 25, 2013, 15:48:48 Redagavimas: vasario 03, 2019, 13:51:36 by .L.U.T.H.O.R.
Vilkšuniai labai nereali veislė, man taip pat patinka :) tik gaila, kad labai jau aktyvūs :)

O mes šiuo metu turim 9 šuniukų gaują :D nuotraukoje tik 5 baxūrai

crystal

Citata iš: OKULTISTE  kovo 25, 2013, 14:36:46
" Kokios žuvytės ne taip greitai padvėsytų?"

Ne pats išvaizdžiausias žuveliokas, bet mano akvariume išgyveno apie 12 metų :D

Master

Okultiste- iškilo klausimas, kas kiek laiko akvariumą valei (ir nesvarbu ar yra burbuliatorius ir pan.) nes ilgainiui ant dugno nusėda kenksmingos medžiagos. Toliau,naują vandenį reikia palaikyti keletą dienų, kad išgaruotų žuvytėms netoleruojamos medžiagos (kokios, nepamenu). Tai va, sakau dėl to nes toks elementarus dalykas pražudė visas mano žuveles (Savaitei išvykdama palikau žuveles seneliams.. ir ką jūs manote :D ) Taip pat galbūt joms per šalta ar atvirkšiai reikia atsižvelgti prie kokios temperatūros žuvelės pratusios.

Trance

Tik mano daug mielesnis ir geresnis. :D

2Pacas

kovo 25, 2013, 18:26:44 Redagavimas: vasario 03, 2019, 13:51:59 by .L.U.T.H.O.R.
Daug ka esu augines,db auginu prancuzu buldoga 2 metai jau jam.
Pirma diena cia jo:

Cia jau suauges:

OKULTISTE

Citata iš: Master  kovo 25, 2013, 16:28:04
Okultiste- iškilo klausimas, kas kiek laiko akvariumą valei (ir nesvarbu ar yra burbuliatorius ir pan.) nes ilgainiui ant dugno nusėda kenksmingos medžiagos.

Jokio aš akvariumo nesu turėjus, nes kilbukai yra mažos tvenkinio žuvytės, kurias žvejodami su broliais agaudavom - nėra, kur dėti tokių "šlunkių", tai žaisdavom, kad turim akvariumus, o kai jau ant šono plūduriadavo, tai savo tikram augintiniui - katyčiui, atiduodavom...

Ezekiel

Visi su tais gyvūnais. Augalai ir grybai irgi gali gražus augintiniai.

la.benas

Dabar auginu kristalus iš įvairių medžiagų. Daug smagesni negu kiti augintiniai :D

Aukštyn