Tikro burtininko savybės?

Pradėjo Kaul, liepos 10, 2012, 10:57:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Ir kas iš to, kad parodysiu? :) Tuo labiau, didelė tikimybė, kad vistiek nežinosi tu jo :)

eternal.bliss

Man tiesiog įdomu autoritetai.

.L.U.T.H.O.R.

Na mano autoritetas, tikrai nėra, nei vienas iš magų apie kuriuos galėtum paskaityti vikipedijoje :) Ir net ne lietuvis, taigi...

eternal.bliss

taigi net bijai pasakyti? :)

.L.U.T.H.O.R.

Ką man sakyti? ;D Žmogaus vardą, kurio tu nepažįsti? Tau jis nereikalingas ;)

magijus

Aš manau kad kiekvienas gali valdyti magiją kas tiki kad jam pavyks as jau truputį įvaldęs ją. Labai paprasta aš skaitau draugų mintis

.L.U.T.H.O.R.

Tai čia būtų telepatija. Gal gali duodi pavyzdžių kaip tas minčių skaitymas vyksta?

klajunas

Citata iš: magijus  gruodžio 27, 2015, 14:54:50Labai paprasta aš skaitau draugų mintis
Norėčiau paklausti, kur tas mintis matai, savo įprastiniame mąstyme ar turi kokį nors specialų telepatinį sensoriumą. Nuo to priklauso, koks telepatijos tipas: tik žinojimo telepatija, fenomenologinė telepatija (tikroji) ar technologinė, nes šitaip sinchronizuoti smegenis su savo technologijomis gali pašaliniai žmonės. Tada telepatija ne tavo, nes ją valdo kiti.

Dauguma atvejų skaitomi ne faktai, bet galimybės, kurių skaičius ribotas ir turint papildomos informacijos iš patirties, galima nesunkiai pataikyti į labiausiai tikėtinus variantus.

Tikra telepatija - ne toks paprastas dalykas.

Supernatural

Kartais tiesiog tenka dazniau panaudoti reverse magija...kad atsikratyti tu, kurie skatina salutinius poveikius. Tai taikoma tokiu atveju, kai pirma padaroma galima skriauda, o tada ji keliariopai grazinama atgal, tam itin tinkama senoji slavu magija ir voodoo leles

Aukštyn