Susitikimas Kaune

Pradėjo RoxiO, birželio 30, 2012, 02:14:05

« ankstesnis - sekantis »

Kokiam laikui geriausia planuoti susitikimą?

Liepos antroji pusė
3 (11.5%)
Rugpjūčio pirmoji pusė
6 (23.1%)
Rugpjūčio antroji pusė
11 (42.3%)
Rugsėjo pirmoji pusė
4 (15.4%)
Kita (Paminėti komentaruose)
2 (7.7%)

Viso balsavusių narių: 22

Žemyn

RoxiO

Čia visi turim nuspręst. :)

V

Jeigu taip toliau spręsim, tai niekada nesusitiksim.
Man palankus metas visą rugpjūtį, išskyrus mėnesio galą.

paragraf 78

Reikia kad kas nors apsiimtų ir pasakytų datą. Siūlau rugpjūčio 18 dieną (šeštadienį), Kaune. Žinau kad gal ne visimes data tinkama, bet ką jau padarysi. Tai gi, data nuspręsta. Liko sugalvoti kur renkamės, kelintą valandą ir ką veikiam.
Paprasčiausias variantas būtų 12 val susirinkti kokiam kabokėlyje ir pasėdėti prie alaus bokalo, paplepėti, susipažinti. Tada ir iš kitų miestų bus patogus atvažiavimas ir nesusivėlinsit su grįžimu. Aš pasakiau HAU :)

RoxiO

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 03, 2012, 14:17:50
Reikia kad kas nors apsiimtų ir pasakytų datą. Siūlau rugpjūčio 18 dieną (šeštadienį), Kaune. Žinau kad gal ne visimes data tinkama, bet ką jau padarysi. Tai gi, data nuspręsta. Liko sugalvoti kur renkamės, kelintą valandą ir ką veikiam.
Paprasčiausias variantas būtų 12 val susirinkti kokiam kabokėlyje ir pasėdėti prie alaus bokalo, paplepėti, susipažinti. Tada ir iš kitų miestų bus patogus atvažiavimas ir nesusivėlinsit su grįžimu. Aš pasakiau HAU :)

Aš oficialiai dar per jaunas iš bokalo lenkt. :D

Smygolas

Citata iš: RoxiO  rugpjūčio 03, 2012, 14:48:59
Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 03, 2012, 14:17:50

Aš oficialiai dar per jaunas iš bokalo lenkt. :D

Che, lyg niekad nelenki... :D Taigi, data ir laikas nuspręsti.

Smygolas

Atsiprašau, bet gal galim pakeisti datą?... Man dubliuojasi su vienu dalyku, noriu ir ten, ir ten, anomalijos meet'e neesu buvusi, labai norėčiau sudalyvauti, tai gal tiktų kita data dalyvaujantiems?...

likehsvilius

Jo... Geraj as atrodysiu tarp 16 17 18 19 metu zmoniu ir t.t.

Beelzebub

Citata iš: likehsvilius  rugpjūčio 06, 2012, 17:45:57
Jo... Geraj as atrodysiu tarp 16 17 18 19 metu zmoniu ir t.t.

Tai džiaukis, būsi išskirtinis. :D O šiaip tais čia ne tik 16-19 metų žmonės lankosi, yra ir vyresnių jei nepastebėjai.

Teroras

Na manau jis turejo omenyje tai, kad nejaukiai jausis, nes jam pagal pateikta informacija forume 13 :)

Jeigu suspesiu atvykti i Lietuva iki meet'o tai irgi dalyvauciau ;)

Beelzebub

Citata iš: Teroras  rugpjūčio 06, 2012, 19:52:26
Na manau jis turejo omenyje tai, kad nejaukiai jausis, nes jam pagal pateikta informacija forume 13 :)

Nu tai aš tai ir turėjau omeny - bus išskirtinis. :) Ta prasme, kad jauniausias.: D

Teroras

;D

Anksciau atsimenu tai atvirkciai man patikdavo kada kompanijoje budavau jauniausias ;D

likehsvilius

O gal yra panasaus amziaus bent 14-15??

RoxiO

unco

Na, jei ką rimto suorganizuosit, tai gal ir atlėksiu traukiniu pas jus   :-[

Markamis

Nors šį kartą pasifotkinkit, nes 18d. niekaip negalėsiu būti ;/

Aukštyn