Susitikimas Kaune

Pradėjo RoxiO, birželio 30, 2012, 02:14:05

« ankstesnis - sekantis »

Kokiam laikui geriausia planuoti susitikimą?

Liepos antroji pusė
3 (11.5%)
Rugpjūčio pirmoji pusė
6 (23.1%)
Rugpjūčio antroji pusė
11 (42.3%)
Rugsėjo pirmoji pusė
4 (15.4%)
Kita (Paminėti komentaruose)
2 (7.7%)

Viso balsavusių narių: 22

Žemyn

RoxiO

Visi draugiškai pamąstėme, kad gal neprošal dar kartą susitikti. Buvo nuspręsta, jog Kaunas patogiausia vieta suvažiuoti iš visų miestų - Žinoma, jei jūs negalite atvykti - niekas jums nedraudžia organizuoti susitikimo savo mieste. - Žodžiu pažymime du tinkančius variantus apklausoje ir žiūrėsim kada organizuot, o dabar - pati meet'o idėja.

Kaip manot, ką galima nuveikti susirinkus? Yra tokie variantai:

*Nueiti pažaisti poolą, boulingą,... (Prasta mintis, nes susirenkam pabendrauti, tad reikia nesiblaškyti)

*Pasėdėti kokiam kabake prie alaus arba sulčių bokalo. (Man šita idėja visai patinka)

*Pabūti kažkur lauke ar šiaip grynam ore. (Čia, manau, išvis perfecto)

Na, tai laužom galveles ir rašom komentarus :)

.L.U.T.H.O.R.

Lauke su alaus bokalu, double perfecto :D

Smygolas

Citata iš: RoxiO  birželio 30, 2012, 02:14:05
Visi draugiškai pamąstėme, kad gal neprošal dar kartą susitikti. Buvo nuspręsta, jog Kaunas patogiausia vieta suvažiuoti iš visų miestų - Žinoma, jei jūs negalite atvykti - niekas jums nedraudžia organizuoti susitikimo savo mieste. - Žodžiu pažymime du tinkančius variantus apklausoje ir žiūrėsim kada organizuot, o dabar - pati meet'o idėja.

Kaip manot, ką galima nuveikti susirinkus? Yra tokie variantai:

*Nueiti pažaisti poolą, boulingą,... (Prasta mintis, nes susirenkam pabendrauti, tad reikia nesiblaškyti)

*Pasėdėti kokiam kabake prie alaus arba sulčių bokalo. (Man šita idėja visai patinka)

*Pabūti kažkur lauke ar šiaip grynam ore. (Čia, manau, išvis perfecto)

Na, tai laužom galveles ir rašom komentarus :)

5 punktai patogiausi tau? :)))

From Deutchland to Lithuania...  ::)

Trečias variantas man smagus visai.

Markamis

Gal ir varysiu, tik kelionė daugokai atsieis.

Bildukas

:o Ko gero tureciau "ijungti  fantazija "net gi LABAI , kad galeciau isivaizduoti save kazkokiame susitikime  Lietuvoj.  Suprantant , kokia Lietuva yra melage - geriau jokiu vilciu nepuoseleti.

Teroras

Citata iš: Bildukas  birželio 30, 2012, 11:21:43
:o Ko gero tureciau "ijungti  fantazija "net gi LABAI , kad galeciau isivaizduoti save kazkokiame susitikime  Lietuvoj.  Suprantant , kokia Lietuva yra melage - geriau jokiu vilciu nepuoseleti.

Ka turi galvoje?

RoxiO

Smygolas

Citata iš: RoxiO  birželio 30, 2012, 11:34:46
Citata iš: Katastrofa  birželio 30, 2012, 09:51:41
5 punktai patogiausi tau? :)))

Jo, ypač penktas :D :D

Na, bandysiu taikytis prie visų... Tai tada 5-as! Bus įdomu susitikti, RoxiO ;)

RoxiO

Anomalija

Jeigu atsirastų vilniečių, norinčių važiuoti į susitikimą Kaune, turėčiau 4 laisvas vietas :)

Bet kol kas negaliu garantuoti 100%, nes nežinau ar dar pats vykčiau ;)

Kristupas.

RoxiO

Citata iš: Anomalija  birželio 30, 2012, 22:14:44
Jeigu atsirastų vilniečių, norinčių važiuoti į susitikimą Kaune, turėčiau 4 laisvas vietas :)

Bet kol kas negaliu garantuoti 100%, nes nežinau ar dar pats vykčiau ;)

Kristupas.

Jei ir jūs atvyktumėt, tai čia būtų grandioziška :D

Markamis

Blecha, man suvažinėt pirmyn ir atgal 40 Lt atsieitų... Spėju, kad atlėksiu, jei tik susirasiu kokį družoką kuris irgi varytų. O tai nei miesto pažįstu nei šiaip vienam labai drąsu ;/

Phoenix

Norėčiau ir aš važiuoti, bet nepatogi situacija gaunasi dėl tolimo atstumo ir laiko. Gal kas nors pasistengs padaryt susitikimo nuotraukų ir po meet'o įkelti?

Markamis

Vilniuj būtų DAUG geriau, bent jau man (Muhahahaha) :D

RoxiO

Citata iš: Markamis  birželio 30, 2012, 23:53:57
Vilniuj būtų DAUG geriau, bent jau man (Muhahahaha) :D

CitataŽinoma, jei jūs negalite atvykti - niekas jums nedraudžia organizuoti susitikimo savo mieste.

Aukštyn