Kaip tapti ateivių grobimo taikiniu?

Pradėjo Sapnas, birželio 28, 2012, 16:25:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sapnas

Kaip buti pagrobtam ateivių:
Ar esate pagalvoje apie tai kas butu jaigu jus pagrobtu ateiviai?  Jaigu taip. Ar norėtumėte buti pagrobtas ateivių? Jai šis atsakymas yra teigiamas, visu pirma jums reikia žinoti esminius dalykus. Tad pradėkime.
Žmones kuriuos ateiviai grobia dažniausiai:
Yra iškirtinės žmonių grupės kurias grobia ateiviai. Tai yra vaikai. Kodėl butent vaikai? O todėl kad vaikai labiau norės bendrauti su ateiviais negu vyresnieji kurie daugmaž netiki. Iš vaikų galima išgauti jaunesnes dnr (nukleorugščių) ląsteles ir stebėti kaip keičiasi žmogus augimo metu.
Taip pat buna paimami 16-18 metų žmones dėl jų charakterio ir poveikio ant visokių narkotikų.
Nuo amžiaus nepriklausomi žmonės:
Taip pat būna grobiami žmonės kurie nuo amžiaus nepriklauso. Tai yra:
Poetai
Muzikantai
Matematikai
Žaidėjai (noliferiai)
Kolekcionieriai
Rūkaliai (bet kokie)
Koledžo profesoriai
Politikai
Jaigu jūs patenkate į viena ar daugiau kategorijų yra tam tikros vietos kur gali jus pagrobti.
Rekomenduojamos vietos pagrobimams:
Geriausias paros laikas grobimams yra naktis (tarp vidurnakčio ir 4:00 ryto). Geriausia vieta tai yra didelis laukas toli nuo šviesų ir gyvenviečių. Būtinai turėkite draugą kuris būtu su jumis, bet iš anksto perspėkite, kad ir jis gali būti pagrobtas. Įsidėkite maisto nes jie gali pirma naktį ir nepasirodyti. Ir butinai stebėkite dangų. Niekada neatrodykite taip, kad jūs jų laukiate, susiraskit veikla, bet vistiek viena akimi stebėkite dangų.
Ką reikia daryti ateiviams atskridus:
Jai prie jūsu priartėjo NSO jūs stenkites vaidinti, kad bėgate ir nenorite pakliūti pas ateivius. Jiems patinka kai reikia gaudyti žmogų ir jie neatsispirs.
Jai jums viskas išeis jus būsite pagrobtas, o toliau turėsite orentuotis patys. Sėkmės jums.
Vertė: Sapnas

RoxiO

Mistika kažkokia. Antras naujokas, kuris kalba tokia tema :?

.L.U.T.H.O.R.

Nesiseka man, nei amžius atitinka, nei pakliūnu į kurią nors grupę žmonių :D Reikia tapt poetu, pradėt rūkyt ir kurt dainas :D

Sapnas

Citata iš: Šešėlis  birželio 28, 2012, 16:43:43
Nesiseka man, nei amžius atitinka, nei pakliūnu į kurią nors grupę žmonių :D Reikia tapt poetu, pradėt rūkyt ir kurt dainas :D
Tapk rašytoju anomalijoje artima grupė poetui :D

Phoenix

Iš kur radai šitą medžiagą?

astropasaulis

O kaip žinoti ar tave ateiviai buvo pagrobę, jei jie ištryna atmintį? Na gali palikti implantus, ką dar?

Sapnas

birželio 28, 2012, 19:15:26 Redagavimas: birželio 28, 2012, 19:18:24 by Sapnas

Sapnas

Citata iš: astropasaulis  birželio 28, 2012, 17:03:48
O kaip žinoti ar tave ateiviai buvo pagrobę, jei jie ištryna atmintį? Na gali palikti implantus, ką dar?
Manau butu taip pat kaip inkognito

vitake

Na tai ką, reiks susikraut mantą ir eit į laukus...

RoxiO

Citata iš: vitake  birželio 28, 2012, 21:38:13

Linkiu sėkmės, kai tau pritaikys skrodimą :D

vitake

Am..nu.. Ačiū (tikriausia), bet gal tokiu atveju liksiu namie. :D

Sapnas

Citata iš: RoxiO  birželio 28, 2012, 21:40:22
Citata iš: vitake  birželio 28, 2012, 21:38:13

Linkiu sėkmės, kai tau pritaikys skrodimą :D
Mano mėgstamiausias humoro žanras :D

viliusinas

AS nolaiferis :( norečiau kad mane pagrobtu ateiviai :DD

Master

balandžio 06, 2014, 21:16:21 Redagavimas: balandžio 06, 2014, 21:41:32 by Master
Che, che... Buvo momentas kai buvau panašų dalyką bandžiusi padaryti. Just for fun. Na niekada netikėjau ateiviais todėl kodėl gi ne? O jei ir pavyktų (hipotezė iškelta, lieka atlikti eksperimentą) būtų šauni patirtis... (na ir kas, kad paskutinė ;/ )
Įdomus dalykas. Danguje niekas nepasirodė ( na prabuvau lauke tik apie valandą, gal net dar mažiau.) Tačiau... Prasidėjo garsinės haliucionacijos... (gal dėl baimės ar tikėjimosi kažką pamatyti) :D Tokios tikroviškos, o aš buvau nuošalioje plynoje vietovėje ir aplink mane nieko nebuvo.Todėl garsas, tiksliau merginos klyksmas skildo iš niekur.
Žodžiu... Iškart oriai pačiu sparčiausiu žingsniu grįžau namo... Ir ilgokai negalėjau užmigti.

EDIT:
dabar pagalvojau, kad vargu ar kas mano užuominą suprato.
Esmė, kad į kategorijas patenka plačiausias pažiūras turintys (profesoriai) lengvai patikintys (vaikai) kitokią pasaulėžiūrą turintys romantikai (menininkai) jautrūs išoriniams dirgikliams priedo apsipūtę (rūkantieji), impulsyvūs (paaugliai).
Visus šiuos žmones toks laikas, erdvė išmuš iš vėžių ir pasidarys kažkas negero (pvz. mano minėtoji haliucinacija). Bėgimas dar labiau viską pablogintų (išsiskirtų adrenalinas, sustiprėtų baimė) pargriūtumėte, prarastumete sąmonę, sunkiai suvoktumėte aplinką. Štai jums ir puikiausias nežemiškasis pagrobimas (:

lukas11xxf

čia ateiviai paraše šita ,ar žmones kurie atmintis nebuvo ištrinta iš ateiviu? :D

Aukštyn