IP adresai, proxy

Pradėjo Karolis, birželio 28, 2012, 14:02:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

A.C.A.B

Na anketos neužblokavo, tiesiog skyrė visokių baudos taškų, nes nepakankamai seedinau. Todėl pakeitė mano statusą ir dabar nebegaliu nieko parsipūsti.

Taisyklėse rašo, jog jei bus susikurtos kelios anketos iš vieno kompo, tai IP bus užblokuotas. Tai vat ir klausiu protingesnių kaip čia geriau padarius  ::)

snofru

tai kaip ir bevertis dabar turimas tavo acc, gali pabandyt surizikuot ir pakelt biškelį atiduotų GB skaičių, jei gausi baną, susikursi naują pasikeitęs ipa, o iš kokio ip tu vėliau siusies ar ten seedinsi, tai vargu ar kas seks. tik tiek kad nepatogumas bus jungiantis i trackerį kaitaliot kas kart ip.

tavo ip statinis?

la.benas

Blokuoja dažniausiai tik registraciją. Siųstis turėtų leist. Taigi siūlau užsiregistruot per VPN, o toliau viską daryt be nieko.

A.C.A.B

Tikrai neįsivaizduoju statinis mano IP ar koks kitoks (:

O kuria prasme reikės kas kart kaitaliot IP? Nebegalėsiu jungtis prie naujo acc iš namų?

Benai, prisiregistravau prie tamstos duotos nuorodos, bet ten rašo "WARNING - NOT CONNECTED". Tokiu atveju man reikia parsipūst tą programėlę, kur šalia rodo?

snofru

Citata iš: A.C.A.B  birželio 03, 2013, 20:19:48
Tikrai neįsivaizduoju statinis mano IP ar koks kitoks (:
koks ip gali sužinot pas Benamį, jei per visą laiką forume tavo ip tas pats - tada statinis :)

CitataO kuria prasme reikės kas kart kaitaliot IP? Nebegalėsiu jungtis prie naujo acc iš namų?
negalėsi naudot to ip kuriuo naudojies budamas aname trackeryje. ta prasme ten jungies, pasikeiti ip (vpn pagalba ar ten proxy jokio skirtumo) susirandi ka reikia, imeti siustis, atsilogini nuo trackerio, gesini proxy ar vpn ir naršai kitur kaip visada be jokiu kaitaliojimų. žodžiu schema tokia: acc_1=ip_1; acc_2=ip_2; nežinau ar suprantamai parašiau :)

A.C.A.B

Gal ir kvailas klausimas, bet kodėl negalėsiu naudoti to IP, kurį iki šiol naudojau? Kad susikuriant naują acc, reiks naudot kitą IP, tai aš suprantu, bet dėl šito truputį neįkertu...

Beje, ačiū, kad man teikiat info  ;)

snofru

prašom, į sveikatą :)
todėl, kad pats sakei, kad taisyklės draudžia regint daugiau nei viena acc vienam ip. neaišku koks mechanizmas naudojamas trackeryje, ar labai čekina ipus ar ne. teoriškai, tai gali išbandyt prisijungt su lievu acc savo tikruoju ip, jei banins tai banins, susikursi dar viena lieva. bet čia tik tuo atveju jei nenori išsaugoti dabar savo turimo ne lievo acc :)

A.C.A.B

birželio 03, 2013, 21:17:00 Redagavimas: birželio 03, 2013, 21:18:36 by A.C.A.B
Na reikės ryt bandyt jungtis darbe...

Šiaip dabar paskaičiau, jog kas 14 dienų nurašo po 2 baudos taškus, tai realiai reikėtų laukti apie 1,5mėn, kad leistų vėl siųstis :D

Na pakopinsiu ką rašo taisyklėse, gal bus aiškiau:
You are only entitled to one user account. Creating multiple users will lead to your IP address getting banned. If you have a shared IP address, please inform our staff hereof.

la.benas

ACAB, taip, reikia tos programėlės, per ją ir reikės jungtis. Čia greičiausias iš nemokamų VPN.

A.C.A.B

Ačiū chebra, viskas pavyko  8)

Aukštyn