IP adresai, proxy

Pradėjo Karolis, birželio 28, 2012, 14:02:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

la.benas

Ten md5, buvau atkodavęs :D O dėl tavo tai nežinau... Nemanau, kad anomalija.lt būtų labai skylėta.

Benamis

Aisku :) Bet siaip ta link'a siulyciau istrinti, nes jeigu kas nors apie tave pranes e-policijai, tai jie lengvai gali pas anomalijos adminus prasyti tavo visus duomenys... Nors print-screen zinoma ne irodymas, bet visvien ;)

Nebent ir cia narsai per koki TOR'a ;D

RoxiO

Anomalija forumui naudoja SMF turinio valdymo sistemą. Tam, kad būtų galima nulaužti kažką reiktu pasiieškot exploito SMF 2.0 versijai. Tačiau net ir radus veikiantį exploitą, kas yra mažai tikėtina (retai internete tokių dalykų rasi. Nieks nededa, nes TVS kūrėjai tai pamatę iškart sutvarko spragą), reikia mokėti jį paleisti ir panaudoti :D

la.benas

kovo 15, 2013, 14:20:05 Redagavimas: kovo 15, 2013, 17:32:46 by la.benas
Na, mano mėgstamas užsiemimas anksčiau būdavo toks : susirandi exploita ant kokios nors TVS, tarkim kad ir phpBB. Surandi vietą, kuri yra pažeidžiama. Ištaisai. Patikrini, ar exploitas vis dar veikia. Neveikia? Puiku. Pardavinėji "apsaugas".

O dėl forumo, tai manau jog skylės užtaisytos. Exploitų tai daug, va vienas Neminim interneto adresų, kurie talpina nelegalią informaciją.

*Atsiprašau, nežinojau kad šitas skaitosi kaip nelegali informacija.

anonymusas

Citata iš: la.benas  kovo 15, 2013, 14:20:05
Na, mano mėgstamas užsiemimas anksčiau būdavo toks : susirandi exploita ant kokios nors TVS, tarkim kad ir phpBB. Surandi vietą, kuri yra pažeidžiama. Ištaisai. Patikrini, ar exploitas vis dar veikia. Neveikia? Puiku. Pardavinėji "apsaugas".
nusisneki

la.benas

Lulz no... Kurioj vietoj matai nusišnekėjimą? Aš aišku, tą patį galiu ir kitaip pasakyt, bet ar visi supras?

.L.U.T.H.O.R.

Tikriausiai turėjo galvoje, kad nusišneki apie apsaugų pardavinėjimą :D

la.benas

Na, norit tikėkit, norit ne, bet iš to užsidirbau kelis šimtus litų :D Pasiskelbęs, jog apsaugau TVS nuo įsilaužimų, gaves prieigą prie failų, ištaisydavau tas vietas, pro kurias būdavo įsilaužiama.

LMX

Citata iš: la.benas  kovo 15, 2013, 18:18:41
Na, norit tikėkit, norit ne, bet iš to užsidirbau kelis šimtus litų :D Pasiskelbęs, jog apsaugau TVS nuo įsilaužimų, gaves prieigą prie failų, ištaisydavau tas vietas, pro kurias būdavo įsilaužiama.

Backdoor'u nepalinkdavai :D ?

la.benas

Nah, nereikėdavo man :D

A.C.A.B

Jei trumpai, tai vienam tracker'ių puslapyje norėčiau susikurti naują acc, nes senasis gavo baudos taškų už per mažą seedinimą. Bėda ta, jog iš vieno kompiuterio (IP) galima susikurti tik vieną acc. Kaip tai būtų galima apeiti? Ar man prisijungus prie, tarkim, kokio public bevielio interneto ryšio viskas būtų ok ar nelabai? (:
Kalba eina apie www.danishbits.org

snofru

Citata iš: A.C.A.B  birželio 03, 2013, 18:55:41
Jei trumpai, tai vienam tracker'ių puslapyje norėčiau susikurti naują acc, nes senasis gavo baudos taškų už per mažą seedinimą. Bėda ta, jog iš vieno kompiuterio (IP) galima susikurti tik vieną acc. Kaip tai būtų galima apeiti? Ar man prisijungus prie, tarkim, kokio public bevielio interneto ryšio viskas būtų ok ar nelabai? (:
Kalba eina apie www.danishbits.org
gali daryt taip jei netingi, bet paprasčiau būtu dirbtinai užkelt ratio jei dar yra galimybė, arba kurtis naują acc pakeitus IP pvz VPN pagalba arba tor, tik su pastaruoju naršymas - tikras nervų išbandymas, nes labai lėtai varto puslapius.

la.benas

Siūlau naudoti labai greitą VPN - https://www.privatetunnel.com/

Tik tiek kad pabandymui duoda nedaug - apie 15 min, žiūrint ką darai. Jei norėsi dar, teks registruotis iš naujo.

A.C.A.B

Bet, jei gerai jus supratau, man prisijungus prie kito interneto šaltinio viskas bus ok? Ta prasme galėsiu susikurti naują vartotoją?

Kas bus jei vėliau bandysiu parsisiųsti kokį filmą su nauju acc, bet iš namų interneto?

la.benas

Vartotoja susikursi, viskas bus gerai. Kaip supratau užblokavo tik anketą, o ne tavo IP. Taigi susikūręs naują anketą galėsi siųstis toliau, nesijungdamas per visokius VPN.

Aukštyn