IP adresai, proxy

Pradėjo Karolis, birželio 28, 2012, 14:02:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Karolis

Jei per proxy narso, tai nesuseksit ar tas pats ip.

.L.U.T.H.O.R.

Per proxy ip rodo, čia jau rimčiau kažką naudoja.

RoxiO

Gal tiesiog žmogus saugosi ir tiek :D

Šešėli, tas rimčiau tai čia gali būt paprasčiausias nemokamas TOR, o apskritai, užeik į http://www.itexposed.lt ir rasi tokių priemonių, kad tiesiog Ohoho.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: RoxiO  birželio 28, 2012, 14:05:12
Gal tiesiog žmogus saugosi ir tiek :D

Šešėli, tas rimčiau tai čia gali būt paprasčiausias nemokamas TOR, o apskritai, užeik į http://www.itexposed.lt ir rasi tokių priemonių, kad tiesiog Ohoho.

tai ir sakau, TOR priskiriu prie rimčiau.

RoxiO

Šešėli, domiesi Proxy technologija?

Benamis

Perkeltas off-topas apie sauguma internete.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: RoxiO  birželio 28, 2012, 14:08:12

Neblogą svetainę numetei :D Šiaip seniau biškį domėjausi, kai vaikas bvuau ir bandžiau ant php-fusion kurtas svetaines nulaužinėt :D

RoxiO

Citata iš: Šešėlis  birželio 28, 2012, 14:14:59

Neblogą svetainę numetei :D Šiaip seniau biškį domėjausi, kai vaikas bvuau ir bandžiau ant php-fusion kurtas svetaines nulaužinėt :D

Tą svetainė pirmasis mano šaltinis kuriame mokiausi Hackingo. :) Aš domiuosi SQl-Inj ir DDOS. Tik bausmės Lietuvoje mane privertė truputį sulėtinti tempą :D (Nenoriu praleist 4 metų zonoj) :D

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: RoxiO  birželio 28, 2012, 14:18:22
Citata iš: Šešėlis  birželio 28, 2012, 14:14:59

Tą svetainė pirmasis mano šaltinis kuriame mokiausi Hackingo. :) Aš domiuosi SQl-Inj ir DDOS. Tik bausmės Lietuvoje mane privertė truputį sulėtinti tempą :D (Nenoriu praleist 4 metų zonoj) :D

O aš pradėjau nuo angliškų :) Na jo bausmės tai ką žinau :D Bet jei kas bijotų bausmių tai nebūtų ir hackingo :)

RoxiO

Daugelis didžiųjų hackerių tiesiog nesiskelbia ir viską daro vieni. Taip ir neįkliūna.

.L.U.T.H.O.R.

As simple as that :) Na o jei į temą ką pasakyt, tai kadangi aš bendrike, pats sėdžiu po proxy ir dėl to neleidžia regintis į kai kurias svetaines ;( :D

RoxiO

Citata iš: Šešėlis  birželio 28, 2012, 14:34:23
pats sėdžiu po proxy ir dėl to neleidžia regintis į kai kurias svetaines ;( :D

Galima apeit.

.L.U.T.H.O.R.

Tai tikiu, kad galima :D Bet dabar jau kaip ir nebereikia to :)

la.benas

kovo 14, 2013, 21:19:04 Redagavimas: kovo 14, 2013, 21:28:39 by la.benas
Proxy greitai galima susekt, tai neverta naudot, jei kažką rimtesnio darot. Geriausiai tinka VPN, arba kad ir tas pats TOR. Bet šiaip siūlau su hackingu išvis neprasidėt. Pirmiausiai jausites puikiai, veliau seks paranoja (viruses, viruses everywhere), o dar vėliau visi iš jūsų juoksis, nes netikės, kad jūsų pasakojami dalykai išvis įmanomi (true story). Taip pat ir be priešų neapsieisit. Nepažįstu nei vieno, kuris nebūtų į kokį karą įsivėlęs.

Benamis

Bet pass tai uzkoduotas tikrai ten bus :)

P.S. O mano slaptazodi anomalijoje galetum nulauzti? :D

Aukštyn