Fortuna

Pradėjo Benamis, birželio 26, 2012, 14:33:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anonymous

mano klasiokas.. nesupranta jis nei dvasisko pasaulio, nei kas ta pasamonė yra, o vat nusiperka loterijos bilieta ir išlosia po 40-100lt.. kas savaitę. nueina akropoly kur automatai yra ir laimi telefoną, ( taip jau du kart iš eilės telefoną laimėjo). mano manymu sekmė neegzistuoja, gal karma čia, bet tas klasiokas tikrai neturėtu turėt jos geros.. tai vat tiek istorijos pamastymam.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Anonymous  liepos 10, 2012, 20:35:43
mano klasiokas.. nesupranta jis nei dvasisko pasaulio, nei kas ta pasamonė yra, o vat nusiperka loterijos bilieta ir išlosia po 40-100lt.. kas savaitę. nueina akropoly kur automatai yra ir laimi telefoną, ( taip jau du kart iš eilės telefoną laimėjo). mano manymu sekmė neegzistuoja, gal karma čia, bet tas klasiokas tikrai neturėtu turėt jos geros.. tai vat tiek istorijos pamastymam.

Karma nebūtinai turi rištis su žmogaus būdu, asmenybe. Čia tipo kalbant apie iš praeito gyvenimo atsineštą karmą. O šiaip nepažįstant žmogaus tai nieko sakyt negaliu.

omcikas

gal tas laimingas jaunas mirs, ko as aisku jokiu budu nelinkeciau ar dar kas blogo jam nutiks.. galbut kitame gyvenime bus visiskai vargsas, nes kaip suprantu siame nera labai jau geras zmogus.. sunku pasakyt, kodel kartais sekasi nelabai geriems zmonem.. Neseniai teko skaityt kai uz 3 ar daugiau isprievartavimu teistas "zmogus" tik isejas is kalejimo laimejo didiji loterijos "aukso puoda" su daug milijonu.. va taip va kartais buna, o kodel..kas  zino..

Anonymous

galbūt gyvenimas jiems duoda šanšą/išbandymą, ziuri kur jie tuos pinigus dės ir panašiai.. :)

Aukštyn