Slender Man

Pradėjo Slender, birželio 19, 2012, 18:44:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Slender

Gal kas žinot daugiau apie jį? Nes aš neradau nei lietuvių kalba, nei anglų. O rusų nemoku.
Dar vienas klausimas : Ar tikite ir ar esate susidūre.

Benamis

Kas cia per daiktas is viso? Gal bent siek tiek informacijos galetum pateikti? Nes pvz. as tai pirma karta girdziu...

Slender

Citata iš: Benamis  birželio 19, 2012, 18:55:07
Kas cia per daiktas is viso? Gal bent siek tiek informacijos galetum pateikti? Nes pvz. as tai pirma karta girdziu...

Tuoj suieškosiu

.L.U.T.H.O.R.

na va paieškojau iš kart, tai anglų kalba yra informacijos, tad apsišovei sakydamas, kad nėra :D Su tokiu dalyku nesu susidūręs ir iš faktų apie jį, jei būčiau susidūręs, tai tikriausiai manęs gyvo nebūtų :D

Slender

birželio 19, 2012, 19:02:24 Redagavimas: birželio 19, 2012, 19:12:08 by Slender
Nieko konkretaus neradau, bet šiaip iš atmities parašysiu.
Slenderman tai aukšta butybė turinti ilgas rankas. Ta butybė stebi bei gazdina žmones. Panašiai kaip demonai, egzistuoja, kad keltu chaosa ir darytu blogi.

Slender

Citata iš: Šešėlis  birželio 19, 2012, 18:56:50
na va paieškojau iš kart, tai anglų kalba yra informacijos, tad apsišovei sakydamas, kad nėra :D Su tokiu dalyku nesu susidūręs ir iš faktų apie jį, jei būčiau susidūręs, tai tikriausiai manęs gyvo nebūtų :D

Aš turėjau omenį, kad neradau konkrečios informacijos, kur būtų aprašyta jo kilmė, pasirodymo priežastys, ypatumai ir t.t.

.L.U.T.H.O.R.

Benamis

Foto parodei tai prisiminiau, kad anksciau skaiciau apie ji :)

Daug informacijos neturiu apie ji, taciau kiek teko skaityti si butybe siejama su dingusiais/zuvusiais vaikais (butent pirma karta ji buvo pastebeta 80 metu fotografijoje, kai per gaisra zuvo daug vaiku) :)

Slender

birželio 19, 2012, 19:30:14 Redagavimas: birželio 19, 2012, 19:40:05 by Slender
Devinių minučių dokumentinis apie jį (anglų kalba)

RoxiO

What da fuck?  :o

RoxiO

Man šitas primena vieną "Minecraft" žaidimo veikėją, tik pastarasis vadinasi "Enderman"

likehsvilius

O slender norejau paklaust tupasivadinai vardan sitos butybes? Ar del to kad tau jinai idomi?

feja

Hmm.Įdomu,ką jūs čia rašot ,bet teko girdėt apie tokius dalykus Kaliningrado srity,tačiau jie vadinosi visai kitaip

Slender

Citata iš: RoxiO  birželio 21, 2012, 00:35:44
Man šitas primena vieną "Minecraft" žaidimo veikėją, tik pastarasis vadinasi "Enderman"

Pataikei tiesiai indesimtuka. Apie slendermen suzinojau is enderman. Tai tie patys padarai tik kitokiais pavadinimais. Enderman ideja paimta is slenderman.

P.S. as ir zaidziu minecraft

Slender

Citata iš: likehsvilius  birželio 21, 2012, 00:42:12
O slender norejau paklaust tupasivadinai vardan sitos butybes? Ar del to kad tau jinai idomi?

Man patiko sis pavadinimas tai pagalvojau, kodel gi ne :).

Aukštyn